Jag förstår mig verkligen inte på sociologi....

Nu gör jag ett stopp i pluggandet, det gick jättebra den korta lilla tiden jag pluggade innan killen kom och kollade på lägenheten. När han hade gått härifrån så gick det inte alls. Hoppas på att jag kan plugga lite ikväll för jag har as mycket att göra. Det blir nog att sitta hela torsdagen och hela fredagen plus nätter om jag ska hinna klart innan halv tolv på fredag kväll. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får flyt annars är jag död. Nä, nu ska jag bara slappa tills Christoffer kommer och hämtar mig. Vi ska kika på en soffa som vi hittat och förmodligen får vi med oss den hem ikväll. Fast den får stå i garaget på Åstön tills vi flyttar in.

HÖRS!

.......

Jag hatar sociologi. Det var bara det jag ville säga. BLÄ!

Hej hopp alla människor!

Nu känns det som om jag har kommit en bit på väg och börjat fatta lite vad som menas med de konstiga frågorna på hemtenan som ska lämnas in på fredag. Jag har fem trågor, tror jag, som jag ska besvara. Låter lite va? Men det kan jag lova att det inte är, det är skit svåra invecklade frågor som ska besvaras med ett och ett halvt a4 papper. Jag ger upp för idag, känner att jag måste städa lite innan Christoffer kommer för det ser hemskt ut här förtillfället. Sen får jag ta nya tag imorgon och jag känner på mig att det kommer att gå bra man kan ju alltid hoppas iallafall ;) Webbtentan gick skitbra, synd bara att jag chansade på frågorna som jag inte kunde vilket gav mig minuspoäng, vilket jag inte hade någon aning om så jag var ganska sur på mig själv efteråt. "var jag tvungen att chansa på som där jävla frågorna? jävla skit." Jag satt och suckade och surade för mig själv hela kvällen. Men nu vet jag ju att man inte ska göra så, så nästa gång går det bättre. Jag har märkt att man blir väldigt smart efter en energidryck, så jag kanske ska fortsätta dricka det när jag pluggar? Det är nästan som om det borde klassas som doping ;) Men man kan väl inte dopa sig inför ett prov?

Imorgon ska jag ut och plocka stora fina löv som jag ska pressa. Jag har nämligen kommit på en skitbra ide tills jag och christoffer flyttar in i den nya lägenheten. Löven ska användas som dekoration, ni får se sen hur det blir det är ju trots allt ett tag kvar tills vi flyttar in men jag måste få tag i löv innan dom blir för fula och innan det börjar snöa.
Just det, jag har ingen skola den här veckan utan jag jobbar hemifrån. Skönt, men jag kommer nog bli lite smått isolerad från människor. (Bara så ni vet utifall jag börjar skriva en massa konstiga inlägg)

Tjoflöjt!


Flytt.

Just nu sitter jag framför tvn och döar, ska snart börja plugga men jag måste försöka finna lite energi först. Imorgon har jag min första tenta så ni får hålla tummarna åt mig för att det ska gå bra ;)
Vi har ju hittat en jättefin lägenhet, jag och Christoffer och nu flyttar vi dit i november :) Jag har ingen som helst lust att börja packa kartonger nu när jag nyss har flyttat in här men det får man väl leva med. Det kommer ju att vara skönt när man väl fått ordning där. Gud vad skönt det ska bli med ett riktigt kök! Det ska även bli trevligt med vardagsrum och sovrum. Jag ser även fram emot att få ligga i ett badkar, det var länge sedan jag bodde någonstans där det fanns det. Förmodligen kommer man att bli trött på att bada efter ett tag, det brukar ju bli så. Men om jag kommer in i en badperiod så kommer jag förmodligen att kupera hela badrummet en längre tid. Ida, du vet vad jag pratar om ;)

Nä, nu är det dags att sätta igång så kanske jag hinner att bli klar tills Idol börjar!

Hörs!


Hallå!

Igår var jag och handlade med christoffer, hittade lite fint som jag fick med mig hem :) Christoffer hade även hittat en lägenhet och han drog med mig dit för att titta på den. Den var hur fin som helst, tror inte man kan hitta en finare lägenhet. Vilken snorunge han är alltså ;) Han visste att jag inte hade någon lust att flytta nu när jag precis har flyttat in i den här lägenheten och fått ordning. Men nu blir det svårt.. ;P
Har precis ätit mat och ska börja plugga nu..

HÖRS!


Skorna är ett par riktiga springskor, coolt va? Jag har aldrig haft ett par sådana ;) Och gittaren är bästa köpet, det är ingen super gitarr direkt men det duger åt mig till att börja med :)


Okej, det där fungerade inte.

Ja, det var meningen att det skulle vara en bild på jackan också men det gick ju sådär...

Kvällsshopping

Hej!

Idag gick pluggningen väldigt bra, över förväntan! Jag börjar äntligen få lite flyt i kriminologin. Hoppas att det går bra på provet på fredag bara. Nu sitter jag och kikar runt på internet. Jag har länge kollat in den här jackan från Nelly och nu när jag fått pengar så passar jag på att beställa hem den. Annars brukar jag aldrig hitta någon vinterjack som jag vill ha men den här känns rätt. Hoppas bara att den är snygg i verkligheten också. Och att den är varm. Det är det viktigaste.                                                                                                                                       Tove City Parkas SEK 809, Jeane Blush - NELLY.COM

HEJ

Idag har jag varit i skolan och passade även på att handla lite innan jag tog bussen hem. Jag har läst bloggarna som jag läser och nu ska jag plugga. Först ska jag värma pizzan som blev över från igår ;) mums!
Har bestämt mig att jag bara får plugga i en timme åt gången, för sen behöver jag en kort rast annars kommer huvudet att explodera.

Hörs!


Hallå hallå!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha spenderat kvällen och natten ute på åstön hos Christoffer. Imorse fick man kliva upp tidigt eftersom han började klockan nio och jag skulle dit för att köpa en fotoskrivare för bara 99kr. Vilket kap! När vi kom dit tio minuter innan öppning så var det världens kö. Jag har aldrig varit med om liknande när man ska handla, det var kaos och alla kutade in i affären och buttades för att få tag i en skrivare. Man fick ju lite panik när man märkte hur galna alla var men som tur var så hade Christoffer lagt undan en åt mig :) Nu ska jag plugga. Egentligen hade jag hellre kollat på tv hela dagen då det bara är politik på alla kanaler, vilket jag tycker om! Jag får väl göra både och. Synd bara att jag har hur mycket som helst att göra i både sociologin och kriminologin men kriminologin är det mer bråttomt med så jag får börja med det och ta sociologin sen, helt enkelt. Ikväll blir det iallafall valvaka med älskling och imorgon är det upp i skolan som gäller.

HÖRS!

Jag kommer att växa fast i min soffa

Idag känner jag mig bara allmänt trött. Jag har hur mycket som helst att plugga på och jag har ingen ork. Jag har pluggat en del idag men jag känner mig instäng och kroppen är stel, känns som om jag skulle behöva ut och röra mig, blir tokig av att sitta här i soffan med böcker och instuderingsfrågor hela dagarna. Hoppas på att det blir lite lugnare snart så att jag kan hitta på något, jag vill ut. Jag var så himla sugen på att bara gå in i skogen som jag har alldeles intill huset som jag bor i och bara gå och gå på stigarna men har jag tid? Nej. Kanske tar en paus sen och går ut och går, vi får se. Nä, nu ska jag käka något och sen ska jag försöka fortsätta med kriminologin.

HÖRS!


Give me a break. Skulle inte vara helt fel med att ta en utomlandsresa nu...

Hej där ute!

Idag kom mamma, Adam och Danne hit. Först satte vi upp mina hyllor sen käkade vi på donken och efter det blev det IKEA. Jag köpte en dörrmatta, bestickhållare och två stycken matlådor. Adam handlade möbler och hyllor till sitt nya rum (mitt gamla). Mamma och Danne fick med sig några saker de med. När vi var klara där körde vi upp till Media markt och hälsade på Christoffer. Jag och Adam hade lite otur och blev tvungna att följa med på bauhaus, vilket vi tyckte var ganska tröttsamt förutom när vi hittade massa trevliga bubbelbadkar och utomhus bubbel då fiick vi drömma oss bort och önskade att vi vore rika. " Det här skulle jag köpa om jag var rik. Det här med och det här...". Nu sitter jag hemma igen och har precis ställt upp allt på hyllorna. Nu känner jag mig verkligen hemma. Nu känns det som om Isabelle Krüger bor här! Förtillfället sitter jag och kollar på Ullared medans jag väntar på att Idol ska börja. Ännu har jag inte hunnit plugga än men jag har iallafall lovat mig själv att jag ska hinna med 40 stycken instuderingsfrågor innan helgen är slut. Det kanske inte låter så jobbigt men tro mig det är långt ifrån hur lätt det var i gymnasiet. När jag tog fram studentmössan från kartongen för att sätta den på hyllan så kändes allt helt plötsligt skit jobbigt. Jag saknar den tiden och jag blir ledsen över att veta att jag aldrig mer kommer att få ta studenten och aldrig mer få bära den här fina mössan. Jag saknar den tiden, tiden med min klass. Min riktiga, gamla, älskade klass. Jag saknar er allihopa!


Den sista bilden är på en katt som envisas om att hela tiden hälsa på mig. Tror att han har varit hos mig tre gången den här veckan. Idag när jag stod och gjorde rent handfaten så såg jag något svart i dörrspringan så jag gick dit och tittade. Japp. Det var katten, igen och min dörr stod på vidgavel. Hur fan kunde den öppnas? Den här katten skrämmer mig lite.. fast han är ganska gosig så det gör inte så mycket ;) 


Tack älskling :)

Idag när jag kom hem så hade Christoffer varit och handlat åt mig, diskat och fixat lampor åt mig i både köket och vardagsrummet. Tur att man har en sån underbar pojkvän som är söt och fixar åt mig. <3 Är så glad att jag slapp ställa mig och diska och greja så fort jag kom hem. Nu har vi käkat mat och jag ska snart sätta igång med instuderingsfrågorna till kriminologin. Eftersom Christoffer jobbar hela helgen så blir det helg mys kväll i kväll istället :)
Skönt att slippa åka till skolan imorgon men jag måste iallafall kliva upp i tid för att plugga innan mamma och Adam kommer hit och hälsar på!

Hörs!

Vilken vardag man har..

Idag har jag varit i skolan och nu sitter jag hemma och försöker plugga men det går inte så bra. Så fort det tar stopp så tappar jag energin. Nu ska jag ner till tvättstugan och tvätta lite. Tvätt, plugg, disk, matlagning och sen Idol. Man hinner inte göra så mycket annat nu för tiden. Hur mycket man än läser och pluggar så kommer det bara mer och mer hela tiden, det tar aldrig slut. Men det är bara att bita ihop för det är kul men såklart jobbigt också. Inte får jag mina csn pengar heller. Ringde dit idag för att höra vart de tagit vägen och då visade det sig att min studieförsäkran inte kommit fram, typiskt att posten ska slarva så fort det är något viktigt det handlar om. Nä, nu måste jag rensa tvätten!

Hörs.


Stackars lilla katt

Det sitter en katt som fastnat i ett träd. Imorse när jag gick till skolan så hörde jag att det jamade från skogen men jag tänkte inte så mycket mer på det. Nu när jag skulle till tvättstugan hörde jag katten igen och gick in i skogen för att se efter. Det visade sig att han satt fast uppe i trädet och har gjort det sedan imorse. Stackars katt. Jag funderade över att ringa brandkåren.. sedan träffade jag på några som känner ägaren till katten och ägaren är i fullgång att  försöka få ner katten genom telefonsamtal och tydligen så hjälper inte brandkåren katter som fastnat i den här staden. Tur att jag inte skaffat katt! Nu sitter jag och kollar på Idol samtidigt som jag har dåligt samvete för att katten sitter i ett träd när det blåser och regnar. Hungrig är han förmodligen också. Stackarn. Men det finns inget jag kan göra, annars hade jag gjort det såklart. Var han tvungen att klättra upp i ett träd utan grenar? Första grenen är på kanske 7-8 meter.

Ja, ni som känner mig vet att jag är en riktig djurvän och att jag kommer att oroa ihjäl mig för den här katten.

Hemma hos mamma

Nu är jag hemma i söderhamn. Det känns ganska konstigt att Adam bor i mitt gamla rum. Det ser liksom inte ut som det ska.. Hur som helst är det iaf ganska skönt att få komma hem till den här hålan igen. Imorgon sticker jag till sundsvall men innan jag åker ska jag så klart gå och förtids rösta ;)
Nu ska jag sova. God natt!

Besök

Idag har jag varit i skolan och pluggat med min studiegrupp. Sen gick jag och handlade och tog bussen hem. Ska snart börja laga mat, det blir fläskfile med potatisgratäng, vitlöksdressing och sallad. MUMS! Den ska ätas tillsammans med Christoffer sen åker vi in till staden för att fixa lite ärenden. Vid åtta tiden kommer Ida, Robin och Tobbe hit. Pojkarna får bo ute på åstön i natt medans jag och Ida får ha en kväll för oss själva ;) Imorgon blir det fest med dessa människor, blir skit kul det :) På söndag åker jag hem och träffar familjen och röstar.

Hoppas ni får en trevlig fredag kväll, för det ska jag ha :)

HÖRS!

suck, pust och stön.

Hej!

Jag vill bara börja med att säga att jag numera hatar min cykel och jag hatar uppförsbackar. Vägen till skolan är hur skön som helst, det är bara att sätta sig på cykeln och rulla hela vägen men hemvägen är verkligen inte rolig. Speciellt inte när det är varmt. 2,5 kilometer uppförsbacke och då menar jag verkligen det. Det är bara uppför hela vägen i 2,5 kilometer. Fy vad jag är arg på den backen. Jag har inte växlar på cykeln heller så det är ju helt omöjligt att cykla hem. Alltid lika svettig och trevlig när jag kommer hem. Det första man får göra när man kommer hem är att diska och sen laga mat, och när man väl ätit så är det ett lika stort berg med disk igen. Det är helt omöjligt att hålla rent. Der är inte roligt att vara "vuxen". Nu sitter jag och är irriterad över att jag aldrig får mina pengar från csn. Så det blir att ringa och klaga imorgon. Nu ska jag försöka hinna med att plugga innan Idol börjar.

HÖRS!

7 september

Idag var det jobbigt att kliva upp ur sängen och jag antar att det blir minst lika jobbigt imorgon med. Egentligen går jag inte i skolan imorgon men jag och min lilla grupp ska på möte så vi kan fatta vad gruppuppgiften går ut på. Vi ska även göra ett litet experiment imorgon där det blir statsvandring i pyamas. Haha, det kommer att bli roligt det.. Idag hämtade jag ut mina böcker på posten och började genast att läsa första boken. Jag som i vanliga fall brukar ha lätt för läsning kommer ingen vart i boken då den bara innehåller massa kontiga ord :P
Annars har det inte hänt så mycket idag förutom skola, matlagning, disk och Idol! Min ost och skinksås blev iallafall skit god!
Nu ska jag umgås med Christoffer :)

Hörs!


Tja tja!

Jag har kommit underfund med att jag knappt bloggar längre men jag har liksom ingen lust. Jag är så jäkla trött nu för tiden men jag antar att det är något som går över så fort kroppen har lärt sig dessa nya rutiner. Vad har jag gjort idag då? Jo, jag sov väldigt länge fast jag hade ställt klockan.. men den hörde jag såklart inte. Sen kom Christoffer hit och då drog vi ner på stan och fixade internetbank åt mig, igen. Får hoppas på att den fungerar nu då för en gång skull. Jag tänkte göra ost och skinksås men Christoffer ville så gärna ha pizza så det blev middag ute på stan idag. Sen kom vi på att vi skulle gå på bio, så vi gick och kollade på "I rymden finns inga känslor". Det var en annorlunda film men jäkligt härlig också! :) Annars fick jag hem en bok idag som jag börjat läsa, nu väntar jag bara på resten av böckerna som borde komma imorgon. Annars är det synd om mig för det börjar bli bråttomt nu, jag ligger redan en bok efter..

Nu ska jag bara sega med älskling framför tv:n och imorgon är det skola och föreläsning som gäller!

Sundsvallsbo då..

Inatt sov jag första natten i min lägenhet. Jag är jätte trött och skulle kunna gå och lägga mig redan nu. Jag fattar inte hur jag kan vara så trött men man vänjer sig väl efter ett tag. Allt känns ganska konstigt men jag tror att det kommer att bli bra och jag trivs ganska bra även om jag längtar hem en del. Det är väl också något som blir bättre, hoppas jag! Kurserna är intressanta och mina klasskompisar är trevliga människor!
Nu är det två gubbar från mitthem här som ska fixa avloppet och skåpsluckan i köket. Jag kikar nog på tv en stund, sen blir det städning. Vi får se vad som hittas på i kväll om det händer något eller om det bara blir hemma mys.

Hörs!

RSS 2.0