Nykter kväll med 20 års firande

Nu sticker jag iväg och firar min underbara Sannis pannis som nu är hela 20 år! :) Jag blir dock nykter eftersom jag ska jobba imorgon.

Oh my god.

Jahapp. Sitter i sängen och funderar. Har duschat i en timme, minst. Längtar tills imorgon då jag ska inta stranden med Frida och ligga och steka. Ber för fint väder!! Annars funderar jag på hur jag ska klara mig utan min kärlek i ännu en vecka. Och hur jag ska kunna sova inatt. Jag förstår inte hur jag ska kunna sova inatt.. Natten som var sov jag inte en blund. Låg bara och vred och vände på mig och gav upp vid femsnåret. Gick runt på jobbet som en zombie. Efter jobbet blev jag skit pigg och är fortfarande det. Ingen sömn inatt heller? Då dör jag!
Känner att jag har mycket som ska hinnas med imorgon och under augusti. Morgon dagen kommer inte gå ihop, känner det som. Krångel! Och augusti? Jobb, jobb och jobb sedan drar vi till Turkiet och när jag kommer hem hinner jag sova några timmar för att sedan kliva upp och skriva min sista tenta på krimkursen. När i hela världen ska jag ha tid för att plugga? Tänkte att jag skulle hinna med att plugga lite då och då under sommaren. Jo, men säkert. Jag har jobbat och har jag inte gjort det så har jag legat som ett slakt i sängen och varit lagomt död.
Men jag ska försöka och göra det bästa av situationen. Men en sak är säker. Jag tänker inte så mycket som titta på åt en bok som innebär plugg under veckan i turkiet. Jag måste få andas ut ett tag. Då tackar jag och bockar för ett dåligt betyg på tentan, faktiskt. Dumt? Ja, förmodligen. Men vad ska man göra då? Jag tänker inte stressa och vara ett nervvrak under resterande delen av sommaren. Det räcker med att jag har jobbat häcken av mig!
Som jag alltid brukar säga. Det är ingen idé att oroa sig, inget blir bättre av det. Och inte är det hela världen om jag får ett F på tentan. Jag har förtillfället noll motivation och tänker inte lägga ner energi på att lägga stenar i magen. Jag har inte tid för att stressa och pressa mig själv nu. Då går jag nog in i väggen.
Så, nu har jag skrivit av mig och bestämt mig för att ta det lugnt.
Haha. Hälsan kommer ändå före ett betyg!

Soliga dag

Idag vaknade jag av att Amanda killade mig under fötterna. Hon och Lovis kom hit och hälsade på, eller ja, dom var här hela dagen! :) MYS. Jag och Amanda åkte ut till E-center för att handla lite på Barnens hus och Lindex. Sedan åt vi mat, gick på promenad med Lovis ner till staden och kikade lite i affärer där med. Annars har vi mest bara varit hemma här, hos mamma och tagit det lugnt. Amanda hjälpte mig även att färga håret. Blev rätt så bra, funderar dock på om jag ska lägga i slingor också men jag vet inte hur nödvändigt det är eftersom jag kommer att befinna mig i Turkiet om tre veckor. Och jag kommer förmodligen att få ganska ljust hår när jag är där pga solen! För övrigt är jag väldigt glad över att det var så soligt och varmt idag. Den vitaminkuren behövdes :)
Hoppas det blir fint på lördag också, för då är jag ledig
Ha det bra!
GOFISEN!

Trött tjej.

Idag har jag halvsovit hela dagen. Har varit helt slut efter gårdagens städning och för att inte tala om svetttiden framför datorn då vi försökte hitta resa! Så jag var lagom sur när jag väl klev upp ur sängen och insåg att hela dagen hade gått. Jag som hade så mycket jag skulle göra idag. Typiskt. Men som sagt, inget blir bättre för att jag surar. Jag, Adam och Sanna har varit hos Billy och Maria och ätit en tre rätters middag. MUMS! :)
Vad händer ikväll då? Inte så mycket skulle jag tro. Kanske ska passa på att städa?

Städat vinden och beställt resa

Idag har jag och familjen ägnat hela dagen åt att ordna på vinden. Kasta-sälja-sortera i nya kartonger för att  spara. Samt skrivit nummer på kartongerna och en tillhörande lista för att man ska hitta lätt där uppe. Helt sjukt vad mycket vi har slängt och lagt i sälj högen. Det känns bra det! Nu kan man gå in på vinden, det kunde man inte förut! Tror vi slängde mer än tio stora säckar iaf och minst lika mycket ska säljas. Det behövdes med tanke på all bråte vi har samlat på oss under åren. Mamma är den värsta samlaren av oss allihopa, sen kommer nog jag och tätt där efter kommer Amanda.
Man hittade mycket roligt och det var kul att sitta och kolla igenom allt som man glömt bort att man har men som väcker så många minnen när man väl ser det igen. Men min kropp är helt slut! Detta var nästan värre än att jobba ett åtta timmars pass!
Jag och Christoffer har nu bokat resan till Turkiet!! Mysigt litet hotell, 60 meter från stranden och ca en kilometer till staden med shopping och partyställen ;) Najs, Najs! Har redan hittat massa ställen som jag vill besöka. Och en sak som jag bara SKA göra är att dyka. På riktigt. Lääängtar! Så ja, om ca tre veckor ligger vi på den här stranden och glassar :D
Vi har nämligen 60 meter till denna ;)

mardröm, jobb och trötthet!

Fy. Tänker mest på det som hänt i Oslo, framför allt på det som hände ungdomarna på ön. Det är hemskt! Jag kan inte förstå att något sådant kan hända. Så det är vad jag har tänkt på igår och hela dagen idag. Jag jobbade mellan sju och tre idag och varje gång jag hade en minut över sprang jag till tvn för att se om det framkommit något nytt. Mina tankar går till ungdomarna och deras nära!
Jag får lite ont i magen när det händer sådana hemska saker. Tänk på dom som mist sin familjemedlem och vän. Fy! Det är ju det värsta som kan hända och alla människors största mardröm. Verkligen min! Jag drömmer ofta sådana hemska drömmar och oroar mig alltid för mina nära.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Jag jobbar och står i så att kroppen snart går sönder. När jag är ledig vilar jag mest och har ingen ork till att göra något, eller också åker jag till min älskling i Sundsvall och lägger mig på soffan där! ;) i onsdags firade vi iallafall Christoffers födelsedag med hans familj och släkt med tårta och annat gott!
Idag efter arbetet har jag lekt med Sanna och Ida, mys!
Känner mig så dum för att jag inte hinner göra något roligt i sommar. Har knappt träffat de flesta av mina vänner och det är sorgligt. Ska försöka ta mig mer ork när jag är ledig! En sak har jag iallafall att se fram emot och det är utomlandsresa med Christoffer i augusti. Ska bli helt underbart!

Bitterhet.

Idag var Lovis och Amanda här hos oss och hälsade på! Först sov hon som en stock, så vi tog vagnen och gick på en promenad. När vi kom hem fikade vi, hela familjen och bara väntade på att hon skulle vakna. Det var helt fantastiskt att se henne le för första gången. Och det var riktiga leenden också. Lillstumpan!
Nu sitter jag och kikar runt på internet och har inte så mycket att göra... En väldigt god vän frågade om jag ville följa med ut ikväll men eftersom jag inte äger minsta lilla korvöre så blir det en tråkig hemmakväll för mig. Det är extremt tråkigt att inte ha några pengar, och jobbigt. Hur ska jag ta mig till jobbet om jag inte har råd att åka buss? Hur ska jag överleva utan snus? Och hur ska jag kunna ta mig till Christoffer? It sucks.
Igår lånade jag en bok på bibblan. "Här ligger jag och blöder", den var bra och jag läste klart den inatt. Jaha, det var det de. Vad ska jag nu hitta på? Fult väder, ingen bok, inga pengar och på tv:n finns inget annat än jobbiga skit program.
Ja, jag är bitter men vad ska man annars vara, i detta väder och med en plånbok som ekar tom? Tur att det finns en underbar sötunge som kan förgylla min tråkiga tillvaro :) Synd att jag inte kan sno henne och bara mysa med henne hela helgen. Det skulle vara grejer det!



Varför regnar det?

Vad jobbigt det är idag. Jag förstår inte varför det ska regna när jag är ledig och varför det ska vara soligt när jag jobbar! Det är verkligen så det är också, jag överdriver inte. Och man blir nere utan solen, så är det bara och det är jag nu. Allt känns värdelöst idag och det är jobbigt. Jag skulle vilja göra något roligt men det går ju inte när det regnar. För det mesta brukar jag tycka att det är mysigt när det regnar men nu är jag riktigt jävla trött på det här!
Ja, så idag är jag en riktig bitterfitta! Kanske ska gå ner på bibblan och låna en bok. Ja, det gör jag! 
Snor mammas tvättbil och drar!
Hej!

Gatufesten

Ett lila band som symboliserar att jag har tredagarsbiljett till gatufesten.
Igår åkte jag och Christoffer in till staden för att käka. Vi passade även på att testa en skit häftig "äventyrsstimulator" som vi inte trodde skulle vara något speciellt, men så var det inte. Shiiit, trodde verkligen att jag skulle flyga ur den där saken, även om det var omöjligt. :P  Efter det kikade vi en stund på Petter och sen åkte vi hem. Nu jobbar Christoffer och jag är hemma.. ska ta mig en macka och glo på Skilda Världar ;) haha. Sen ska jag hoppa in i duschen och ta mig antingen till Birsta eller Centrum och kika i lite affärer.
Känns fortfarande inte på riktigt det här med körkortet. Känns snarare som om jag är ute och tjuvåker!! Sjukt att jag får sitta själv i en bil!
Ikväll blir det Håkan Hellström iaf! Dock tror jag det blir lugnt ikväll och ingen alkohol men imorgon ska vi nog röja lite! :)
Ha det!

Ljusne och kyrkbyn

http://www.youtube.com/watch?v=lKQT1B6fGk0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=HIekOkkepTw
Har tyckt om den här pojken sen första gången jag såg honom i lilla melodifestivalen! Tycker han är ganska fantastisk! :) Lyssna om ni nu lyckat missa honom!
Väntar på att Ida ska hämta upp mig. Vi ska ta en sväng till Ljusne för att hälsa på Amanda och Lovis. Sen ska jag ut till kollo för att umgås med Julia och Amanda :) Och imorgon är det jobb som gäller!
Man får försöka hinna med så mycket man kan när man har en dag ledig.. :)
Ha det bra så hörs vi någon dag!

jag säger bara en sak.....

aj! Stackars mina fötter :(
Nu ska jag slappa idag och imorgon. På söndag blir det jobb igen!

RSS 2.0