Slut på energi

Nu fanns det inte så mycket energi och ork kvar. Drygt att sitta vid en dator och bara mata in nya saker som man måste lära sig! Så nu har jag gett upp lite grann... Dessa övningsuppgifter var lite väl svår tycker jag, med tanke på att vi inte lärt oss så pass mycket än. Så ja..

Men men, det ordnar sig nog. Alla andra verkar ju också ha lika svårt...

Hörs


Lussebullar

Nej! Lyckades radera hela inlägget. Roligt! Så det blir bara en kort redovisning av dagen: "jobb", faktiskt roligt idag då vi fick göra lite mer idag. Efter det åt jag mat hos Ida, hon hade gjort jättegod mat :) sedan åkte vi till Amanda och bakade lussebullar. Mys!! Hann även pussa lite på Lovis innan hon skulle sova :)<3

Har nyas duschat och har pratat med Christoffer i telefonen, missade till och med sex and The city :/ men det var det värt! :) nu ska jag invänta extrem trötthet och sova. Sov ju faktiskt inatt och somnade kl tolv. Otroligt och fantastiskt!! Så det var jag väldigt glad över.

Hörs!


Slut!

Idag klev jag upp kvart i åtta. Skyndade i väg till utbildningen och slutade där klockan fem. Hade inte sovit många timmar så jag var ganska trött, och det var det fler som va!
Efter utbildningen blev det raka spåret hem för att byta om till träningskläder och vidare till a-hallen för att köra ett riktigt killen pass med några trevliga flickor :) dock var det väldigt roligt och hon som ledde passet var väldigt söt vilket gjorde det ännu mer goodie! :)
Sen lagade jag mat, åt maten, hoppade in i duschen och nu ligger jag i sängen, kollar på tv och myser med ljus!

Imorgon blir det utbildning mellan 08:00 -17:00 sen åker jag och Ida ut till Amanda och Lovis och myser med julbak!

Puss och godnatt.


Julskyltning

Hej på er!

Vaknade tidigt av mig själv idag, trots att jag somnade runt halv sex imorse. Wow! Dagen började med att jag, Amanda och Lovis åkte på shopping tur till e-center. Blev lite julklappspapper och annat nödvändigt. Sen gick jag och Amanda på julskyltningen en sväng. Letade efter vita blockljus till Amandas adventsljusstake. Men det fanns ju inte! Knepigt..

Annars har det varit en lugn dag och massa lek och bus med Lovis. Dessvärre är hon förkyld och det var ju inte så kul :( imorgon blir det Tp för hela slanten!
Puss och ehej!


Ont i fötterna!

Dagen har spenderats tillsammans med Ida och hennes Robin, i Gävle. Först en lång tur på IKEA då dom skulle inhandla massa saker till hemmet. Själv köpte jag två babystolar (matstolar), båda till Lovis men en ska hon ha här hos oss och en ska hon ha hemma hos sig. Det blev även en tur inne i Valbo för att kika i affärer. Jag köpte dock inget! Mycket stolt;) men! Jag har faktiskt handlat årets första julklapp, till Lovis såklart! Hoppas hon blir glad för den, lillhjärtat! <3
Nu under kvällen har jag hjälpt till hos Ida och Robin med att sätta ihop en byrå och hänga upp draperier. Haha, mycket skratt och gröt i huvudet! Efter det satt jag och Ida, som två pensionärer, och löste korsord. Mysigt! Nä, nu ska jag göra lite vettigt här hemma innan jag kryper ner i sängen. Kan dock inte sova på nätterna men det är bara att hoppas på att sömnen kommer snart.

Peace! :)


Full rulle

Dagen har spenderats tillsammans med Issa,Sanna, Nils och Issas tre hundar. Först gick vi en lång och skön promenad i skogen och våtmarkerna vid vågbro. Det var rejält kladdigt och härligt på marken! Men vad gör det? Fick äntligen möta solen för första gången på väldigt länge. Lycka! Snacka om att batterierna laddas upp efter lite sol.
Sen blev det fika på stan och lite shopping på ecenter. Köpte bara nödvändigheter, trots att jag skulle kunnat köpa en och annan trevlighet som hittades. Men nej, det gäller att hålla hårt i pengarna när man inte har några! Haha, lät ju logiskt? ;)

Både jag och Sanna ska börja utbildning på Tp på måndag. Yes!! :D det är utbildning under tre veckors tid och efter det kanske man får ett jobb, om man har tur! Inget skrytjobb direkt men alltid något! Bara att hålla tummarna! :)

Nä, ha det bra så hörs vi! Själv ska jag sega och be till John blund att han vill komma tidigt ikväll och inte halv sex på morgonen...

PUSS


Hemma igen

Ja, då är man hemma i Söderhamn igen då! Mitt andra hem, eller första hem kanske ^^. Kom hem till ett fint rum som mamma hade möblerat om och städat med hjälp av storasyster. Tack så mycket!:) Även akvariumet var fixat och nu har vi nya fina fiskar som bor där. Mysigt att ligga och kolla på firrarna med deras fina färger. Har varit i Sundsvall ganska länge. Skönt! Har sökt lite jobb och så.. Hade faktiskt en telefon intervju idag, så det var kul! Man kan alltid hoppas att min arbetslöshets period är över snart. Det är såå långtråkigt och segt. Jag blir lite nere när jag inte har något att sysselsätta mig med. Och vem blir inte det? Imorgon ska jag förbi Miroi en sväng och sen ska jag umgås med syster och hennes finaste Lovis. Längtar!! Ska pussa ihjäl Lill grodan!
Nä,men ha det gött så hörs vi. Ska kika lite på tv och sen försöka sova.
Ingen bild idag heller tyvärr. Vet inte hur man gör det med telefonen...  fortfarande :p

I <3 försäkringskassan

Vad vad jag verkligen tycker om försäkringskassan. Nej, inte direkt.. bara massa krångel. Tydligen även för alla andra också. Kul. Nä, men i övrigt så söker jag jobb mest hela tiden. Skulle vara fantastiskt att få ett jobb och sen komma in på polishögskolan snart! Kanske jobba ett år och sen komma in där. Det skulle ju vara det ultimata.
Isabelle's önskelista:
Ett jobb.
Någon som har ett jobb som ligger och samlar damm? Någon som är i behov av en piga kanske?
Hör av dig!

Myyys!

Hej på er!
Igår var jag med Amanda och Lovis på babysim. Kan lova att goungen var den som plaskade mest i vattnet, trots att hon var yngst. En riktig Kruger det! :) Efter det åt vi mat hos mamma och sedan tjockade vi oss i soffan med chips och godis. Amanda sov här inatt så att hon skulle kunna få lite sovmorgon, så jag klev upp med Lovis kvart i sju. Vi la oss i min säng och myste framför byggare Bob. Lovis ögon var stora som bowlingklot!
Sedan lekte vi lite, drygade oss med Adam som vägrade kliva upp ur sängen innan Lovis skulle äta och ta sig en tupplur.
Nu ligger jag i soffan och väntar på att klockan ska bli halv två. Då ska jag till Miroi och visa mitt personligabrev till polishögskolan och sen ska jag ta mig tusan köpa mig en liten julmust och sätta mig framför datorn och skriva tusentals personligabrev som ska bli iväg mejlade. Ska även skriva ut på RIKTIGT hederligt papper som jag ska dela ut till varenda affär och företag som finns.
För ny är Isabelle riktigt trött på det arbetslösa och trökiga livet hon har! Nu jäklar smäller det ;) hehe.
Hur laddar man upp bilder från ajfånen då?? Fan, jag som har så mycket bilder.. Jahapp. Vi får ta det nästa gång då när jag lärt mig hur man gör ;)

RSS 2.0