Mini Jul

Igår hade jag och Christoffer lilla julafton. Vi orkade inte vänta längre på att öppna klapparna som låg under granen ;) Jag fick jättefina julklappar, bortskämd som jag är! Smycken, böcker, smyckesträd, presentkort på hårklippning och snygga underkläder :) Superbra att jag fick klippning för det är något jag tänker på att jag borde göra men jag gör det aldrig för att det är så dyrt! Men nu så :)  Härligt med böcker också, tre stycken! Längtar tills jag får tid över så jag kan börja läsa. (nu när han gav mig böcker så kan han inte heller klaga på att jag läser så myckett :P)Vi kollade på film och åt gottis såklart.
Idag har jag läst ut kriminologiboken och imorgon ska jag börja på nästa. Blev så yr i huvudet efter att ha suttit inne hela dagen så jag tvingade ut mig på en promenad för att få lite luft. Annars håller jag på att skriva ett CV som ska skickas in ikväll. Har gjort ett litet uppehåll nu då jag sitter och väntar på pizza! MUMS.
Ha det bara så hörs vi!


Mys med film

Sitter i soffan i myskläder och kollar på ensam hemma tre. Det är så mysigt att titta på filmer som alltid visas kring jul med tända ljus, julgran och andra juldekorationer. Egentligen borde jag sitta och plugga just nu och det ska jag göra också! Snart... :P Man måste faktiskt få ligga i soffan och mysa ibland också!
Jag vill fira lilla julafton nu! Kanske blir ikväll? Hoppas! Jag är så nyfiken på klapparna som ligger under granen. Christoffer är så finurlig medan jag har skit svårt att komma på något att ge honom, plus att han aldrig önskar sig något.. men hans klappar blir nog bra, hoppas jag.

Nu ska jag fortsätta mysa ett tag till innan jag tar tag i böckerna.. HÖRS!


Skurkar i skogen



Super dålig bild. Verkligen! Men jag tänkte bara berätta att nu har vi julgran i huset :) Hur mysigt som helst med en massa julklappar under. Haha, synd att man inte filmade färden i skogen när vi skulle ta granen. Trodde jag skulle dö av skratt! Igår gick vi över till grannarna och festade med dom och det var roligt :) Kom hem vid halv fem.. så vi höll i gång ett tag! Imorgon ska jag skriva CV och plugga. Nu blir det film. Hörs!

äntligen fredag :)

Det går lite trögt här på bloggen, va? När jag kommer hem så lägger jag mig oftast och läser kriminologi böckerna. Om jag inte gör det så försöker jag att bara slappa och ta det lugnt. Det är väl därför jag inte uppdaterar så mycket. En annan aspekt kan ju vara att jag inte har så mycket annat att skriva än "idag har jag pluggat". Det är väl vad som händer.. och det är ju inte så roligt att bara skriva det varje dag. Idag har jag iallafall varit i skolan och skrivit klart uppsatsplanen. Kändes hur skönt som helst att skicka in den! En sak mindre att göra, liksom. Idag ska jag laga mat, plugga och städa. Kanske jag gör lite pepparkakor också? :) Just ja, fredag.. och inge Idol.. vad ska man då titta på ikväll? :O Något annat program som börjar? Kanske någon mysig julfilm om jag har tur! Imorgon ska vi iaf hämta hem en julgran :D och inhandla julgransfot, belysning och glitter. Mys, mys, mys!

Nä, nu ska jag byta om och sätta fart så att det blit någe gjort här. Vi hörs imorgon så kan ni få se hur granen blev:)

Förresten så ska jag aldrig mer åka buss vid fyra tiden i Sundsvall. Fattar inte hur busschaufförerna kan tillåta så mycket folk? Fick samma trängda känsla som jag och Sanna fick uppleva i Stockholm när vi gick i feman. Två små flickor som blev mos! Härligt, härligt.

Prosit!

Igår satt jag bredvid en man på tåget. Han snorade och nös mest hela vägen till Sundsvall. Idag är det jag som går runt och snorar och nyser mest hela dagen, plus en trevlig liten huvudvärk. Så idag har jag mest snorat och nyst. Annars har jag även gjort en tenta, handlat mat och kollat på tv. Nu ska jag laga mat, det blir pasta och köttfärssås. (Isabelle's påhittade köttfärssås) Då blir nog älskling glad :) Sen ska jag kika på tv, närmare bestämt våra vänners liv och den där hjältegalan. Sen kanske det blir lite städning, vi får se om jag orkar..
Hörs!


kalas

Snart tar jag bussen till stan för att hoppa på tåget mot Söderhamn. Idag blir det nämligen kalas för lillebror som fyller 17 år idag! :) Ikväll blir det såklart Idol och heja på Jay. Vet inte hur länge jag stannar i Söderhamn, det får vi se. Jag måste iallafall plugga en hel del.. :/ För på måndag måste jag göra min tenta och den ser jag verkligen inte fram emot. Tror inte att det kommer gå så bra nämligen..

Men vi hörs! Hej svejs!


Fint besök i sundsvall

Igår kom Ida hit till Sundsvall för att besöka mig och Christoffer :) Det blev en hel del bakande och det luktade lussebullar och pepparkakor i hela lägenheten. Härligt! Vi gjorde även världens godaste köttfärssås, vilka kockar vi är ;) Idag hann vi inte göra så mycket eftersom tåget mot Söderhamn gick tjugo i tre. Det blev dock en kortis i gallerian innan jag vinkade av henne vid tåget. Jag har sorterat tvätt och väntar på att få börja tvätta.. just nu sitter jag i soffan med magen full av ost och skinksås. Måste verkligen plugga men jag skulle hellre lägga mig och sova :P Har ingen som helst lust att plugga, fy! :/

Ligger nog kvar här på soffan och samlar energi.

HÖRS!

RSS 2.0