Flummig?

I kväll har jag lekt med Ida och Matilda. Det var en ganska lugn, men trevlig kväll framför tv:n. Det blev Idol och Smala Sussie. Vilken sjuk film!

Imorgon blir det paaarty! Eftersom det är halloween blir det lite utklädnad. Inte den högsta graden för mig dock, men det är alltid något. Känner mig riktigt taggad faktiskt, känns som om det kommer bli riktigt kul. Vi får hoppas på att min magkänsla stämmer. Däremot känner jag mig inte så sugen på söndag, för då vet man att det blir skola dagen efter. Fy fan! Men det gäller att tänka possitivt. Det är inte så långt kvar till studenten och det väntar en hel del roliga saker under årets gång. Tänk, det är inte långt kvar till jul, vilket betyder att vi snart gått halva året. Tiden går fort när man har kul. (HAHA)

Nej, jag är för trött och konstig för att skriva, vi hörs imorgon!

God natt! :)


Mycker saker, lite tid.

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Jag har nämligen haft fullt upp och tiden har inte räckt. I onsdags överraskade vi Frida eftersom hin fyllt arton. Det blev en väldigt rolig dag och kväll. Jag orkar dock inte berätta allt vi gjorde men kortfattat så klädde vi ut oss till tomtar på dagen. Frida fick göra en massa konstiga saker på stan. Barnen på stan blev lyriska när de såg tomtar på stan, speciellt när Malin var tomte på waynes. Fy fan vad vi skrattade. på kvällen blev det lite partaj och sedan krogen. För min egen del skulle jag nog skippat krogen för jag var as trött på torsdagen. Jag och Christoffer åkte till Sundsvall åt lunch på IKEA, mums! Vi var i Birsta och där finns det massor av affärer så lite shopping blev det allt. Men den här gången var det nog Christoffer som handlade mest. Jag däremot kom hem med ett par skor, en tröja, benvärmare och en halsduk! Vi tog även en tripp och hälsade på hans farmor och farfar som bor långt, långt in i skogen. Men det var väldigt mysigt där och vi fick god mat.

God mat två gånger = BINGO!

På kvällen började vi kolla på film, efter tio minuter in i två av filmerna bytte vi en tredje gång till Bed time stories. Och den nöjde vi oss med.

Idag har jag och Frida gjort våran första intervju med en tjej som haft en svår sjukdom, nämligen anorexia.
Det var verkligen en lärorik och intressant historia. Hemsk också. Men den får ni höra mer om sen och ni köper våran bok som antagligen kommer ut i Januari ;)

Nu ska jag bara softa en stund, får se vad som händer sen.

/ Isabelle.

Eeekoo




Frida är väldigt nöjd när hon glider fram i bilen.. (utan körskolelärare)

Var med Christoffer tills han började jobba och då följde jag med mamma och handlade. Vi shoppade lite på barnenshus. Det blev en djuävuls treudd och ett par blinkande horn. Ja, min utklädad är inte så rolig, jag vet det. Men eftersom plånboken ekar när man öppnar den så får man försöka anpassa sig till det också. Att köpa det billigaste man kan hitta :)
Annars har jag mest bara varit hemma idag. Min godavän Frida kom hit och hälsade på en sväng och det är alltid trevligt! Eftersom hon fick körkort idag tog vi oss en sväng till donken och mumsade gott på det lilla vi köpe. Egentligen har jag inte ens råd med en glass och då är det illa. Ekonomin ligger mer och mer på minus. Jag försöker hålla i det lilla jag har, men en liten glass kan väl inte skada?
Vi får väl se hur mycket skada det blir..

Imorgon blir det kuuuuuuuuul ;) hihi

Suck

Bara en massa gnäll. Gud vad jag länktar tills jag flyttar hemifrån.

Så känner jag nu, men när det väl kommer till kritan så blir det nog inte lika kul? Jodå, det kommer bli skit kul.
Hoppas att man kan dra direkt efter studenten. Sorgligt på många sätt, men skönt på de flesta sätten.


Wiiiiee!

IKVÄLL BLIR DET FEEEEST! :D Ska göra mig i ordning nu snart. Känner verkligen för att parta och ha kul ikväll så vi får hoppas att det blir det. Let's rock!

Pöss

/Isabelle

Please let me sleep

Jag börjar bli riktigt less på att jag inte kan sova på nätterna. Det är helt omöjligt! Min natt består av att ligga i sängen och konsentrera mig hårt på att sov men eftersom det inte går så blir det mest gnäll. Jag gnäller mig igenom nätterna. Jag hatar när jag inte kan sova, det är rena tortyren. Inte en sömnlöt natt till, då vet jag inte vart jag ska ta vägen. Idag sov jag över, konstigt va? Nej inte dirket med tanke på att jag somnar en timme innan jag ska kliva upp och när klockan ringer fattar jag inte ett skit. Underbart liv man har. Ja, jag känner mig som en jävla bitterfitta idag. När jag tänker så tänker jag bara negativt. Men annars är jag ganska trevlig ändå, tror jag.
Jag är nöjd över att jag har lyckats gjort klart allt i skolan. Det blev visserligen stressigt, men jag klarade det och det tvivlade jag starkt på igår. Tur att jag har Frida som är proffs på reportage så hon kunde rätta min text innan jag lämnade in den. Det känns som om jag lyckades missa några viktiga saker, men det får blir som det blir. Jag hade inte så mycket tid på mig och jag är inte särskilt bra på att skriva reportage heller. Men övning ger färdighet och jag tror faktiskt att jag har lärt mig en del och det är väl det som är huvudsaken. Egentligen vill jag hellre skriva saker som jag själv får hitta på. Då älskar jag att skriva och oftast brukar det bli ganska bra.

Ikväll blir det Idol med tjejerna och imorgon blir det högskoleprovet. Jippi!

HÖRS!

Starta dagen med raketfart?

Meningen var ju att jag skulle kliva upp tidigt imorgon och åka med bussen till bonden som vi skulle göra ett reportage om. Synd bara att det var heeelt omöjligt att somna igår! Jag låg vaken till strax före fem. Klockan fem ringde Christoffer och frågde om jag inte skulle kliva upp, vilket jag verkligen skulle. Men det fattade ju inte jag. Jag var helt borta. Jag kommer ihåg att han ringde och sa så, men mer kommer jag inte ihåg och jag kommer inte heller ihåg vad jag sade. Fast, jag fick ju veta det senare och det var "Bebbe, jag måste sova". Han härmade även mig väldigt bra om hur borta jag lät när jag sa det. Hur som helst så sov jag vidare men vaknade fem minuter innan bussen skulle gå. En sak är säker och det är att jag har slagit rekord i att vara utan för dörren från och med det att man öppnar ögonen.

Jag fick världens panik och kastade på mig ett par byxor och en tröja. Ner för trappen på med jacka, skor och halsduk. Mamma ropade nyvaket från rummet och undrade vad jag höll på med. "Yes, tänkte jag. Nu får mamma fan skjutsa mig." (Och ni ska veta att jag aldrig ber min mamma om skjuts.) Mamma kastade på sig kläderna och sen blev det fullfart med plattan i mattan mot resecentrum. Som tur var hann jag med bussen. Men jag fick även leva med att varken tittat mig i spegeln, ätit frukost eller borstat tänderna. Gissa om jag kände mig lagomt fräch idag? Inte direkt.

Det var kul iallafall ute på bondgården. Jag som älskar djur och som själv skulle kunna vara bonde. Men vilket jävla jobb! Jag tror att det kommer bli bra iallafall, vi får se när jag skrivit texten. än har det inte blivit av..

Nu väntar jag på mat som är det bästa på hela dagen. I love food!
Efter det ska jag skriva tills jag blir klar med reportage texten. Sen får fingrarna trilla av om dom vill..

HÖRS!


Dagens citat

Jag skulle berätta om vilka konstiga frågor det var som kom på naturkunskaps provet för Christoffer idag.

Jag -  frågan var typ, "Om en växt väger si och så men ökar i vikt när den är död vad är det då som har hänt?"

Christoffer - "Ja... det kanske är en björn som sitter på den.."


Haha! Men jag skulle nog skrivit så, min förklaring var nog sämre!

Nu ska jag nog försöka sova, men jag känner mig ganska pigg än så länge..
Vi får hoppas på att jag somnar snart så jag orkar upp imorgon.


Tips

Tänkte tipsa om en tävling. Den finns på denna blogg: 

http://millahoman.blogg.se/2009/october/tavling-namnring.html?_tmp=ba762d5e7a8e3a641cc6a77630a4cc2878f943cd

Man kan vinna en silver ring som man får gravera in en liten personlig text på. Själv tycker jag väldigt mycket om personliga smycken. Dom blir liksom... persoliga! Haha


Ett problem mindre




Jag kom nyss hem från skolan. När jag kom in till mitt rum var det skinande rent. Det var min syster som hade städat, hon hade nämligen läst gårdagens inlägg om att jag tyckte det var jobbigt när det var stökigt. Vilken tur man har som har omtänksamma syskon! Det här gjorde min dag underbar. Imorgon ska jag göra en intervju. nu när mitt rum är så fint och rent kommer jag sova fantastiskt bra, vilket behövs eftersom jag måste kliva upp klockan fem. Jippi! De närmaste dagarna har jag somnat väldigt sent. Jag är en sån som måste sova mycket och när jag inte får det sover jag över.. det gjorde jag idag. Men det är väl sånt som händer. Ikväll tänker jag sova senast elva. Så det så.

Idag har vi fixat biljetter till studentkryssningen. Wiiihoo vad jag längtar tills vi ska åka! :D
Nackdelen med att ta studenten är att pengarna försvinner och vad som blir kvar är en fattiglapp, men det är väl värt det. Jag får shoppa mindre än vad jag hade tänkt mig när vi åker på våran lilla stockholms resa i början på november.

Studentmössan, kryssningen, balen, alkoholen mm.. shit vad det kommer gå pengar!

Nu ska jag ut och gå med hunden, kanske köper lite popcorn när jag ändå är ute. Det passar bra med något gott att äta när jag ska skriva intervju frågorna. Det är ju iallafall bättre med popcorn än choklad, eller hur?

SE YOU!


Nej, jag trivs inte med mig själv just nu.

Mitt rum ser ut som ett helvete rent ut sagt. Jag hatar att ha stökigt omkring mig egentligen, jag får panik på det och kan inte slappna av. Men jag har haft så mycket annat att tänka på så jag har knappt tänkt på hur mitt rum ser ut. Jag har haft näsan i skolböckerna eller också fastklistrad framför tvn. Jag kanske borde ta och städa? Vi får se om jag orkar men isåfall blir det efter maten.. hoppas på att det blir pizza idag! MUMS.

Jag hde tänkt sätta upp lite mål för mig själv, inte så allvarliga men ändå viktiga för att man ska må bra och få vardagen att flyta på lite bättre.

* Jag ska sluta muta min bror att gå ut och gå med hunden bara för att jag är lat. Jag är så lat att jag hellre betalar för att få slippa. Jag kan faktiskt skylla en del på att jag har haft så mycket att göra på sista tiden så jag gör allt för att få en lugn stund då jag bara kan ligga och andas. MEN jag behöver nog frisk luft också.

* Jag ska börja spara pengar till lite saker som jag önskar mig. För om man inte spar hur ska det då gå till? Det verkar inte direkt som om att det räcker att tänka på det man vill ha, tyvärr.

* Jag ska inte sluta med att äta godis för jag har konstaterat av mina egna erfarenheter att det är omöjligt. Åtminstonde om man heter Isabelle Krüger. MEN jag ska trappa ner och det är mycket för hela jag är ett vandrande ohälsomuseum. Jag betsår inte av 72 procent vatten som andra kroppar gör. Jag består av 72 procent coca cola. INTE BRA.

* Jag ska börja träna. Det är dags för det nu!

* Sist men inte minst så ska jag ta tag i allt jag måste göra i god tid och inte i sista sekunden.


BRA VA?







Big no no,
Fast bara ibland...
 


Dagen spenderades i..

mina nya skor såklart  ;)  And I love them!



Dessvärre är dom lite högre än vad jag behärskar, men det går bra bara jag inte har på mig dom i en vecka i sträck. Men man måste ju ändå variera lite, så det spelar egentligen ingen roll. Nu ska jag sluta prata om mina skor. Jag tänker egentligen inte prata så mycket iöverhuvudtaget idag. För jag tänker nämligen slappa rejält idag. Måste kanske plugga lite, men det blir inte mycket vill jag lova!

Över till chokladen, colan och tvn!



(Jag vet att bilden har en helt otroligt dålig kvalitet, men jag har fotat med mobilen. Då blir det som det blir.)


HÖRS!

Hallå? Finns du kvar?!

Just nu känns allt bara hopplöst. Jag sitter inne varenda helg och segar, jag har med andra ord skit tråkigt! Grejen är den att jag måste plugga, men det blir aldrig så vilket fall som helst. Jag försöker verkligen, men det blir mer att jag kollar på film eller gör något annat meningslöst. Jag vill ha förändring i mitt liv, allt känns bara tråkigt. Jag vill ut och göra något kul, men att festa känns inte längre så kul.. inte just nu iallafall. Det är bara samma sak jämt, det händer aldrig något roligt. Man ser samma människor och gör samma saker jämt. Visst, man kan faktiskt ha riktigt roligt när man är ute i lilla söderhamn också. Men för det mesta är det inte så. Men om man inte är ute och festar så mycket nu så kanske det blir as kul sen?
Jag vill upptäcka och göra nya saker. Jag är trött på samma gamla vanliga mönster, men samtidigt.. finns det något man kan göra för att bryta det här mönstret?

Det finns saker jag måste göra för att må bra, men jag har tappat energin och lusten till allt. Det som brukar hålla mig vid liv finns inte. Jag måste tillbaka till det, men jag vet inte hur. Det kanske blir så här ibland? Men nu känns det som om jag har tappat så mycket. Det jag brann för finns inte längre, det känns som om det är bortblåst. Jag gav upp det jag hade för inget. Just nu känner jag hur mycket jag saknar det. Kan man hitta tillbaka eller har jag tappat det? Det har gått många år men jag känner ofta att jag måste ta fram det igen.
Frågan är bara: Är det försent?

Ännu ett problem är att jag har tänkt så här i flera år, varenda gång det sätter sig i huvudet skakar jag av mig det och säger till mig själv att jag inte längre kan. Det är ingen idé för det går inte.
Men jag tror att jag behöver det och jag är ganska säker på varför jag har känt mig så tom. Jag har tappat en del av mig. Något som jag inte kunde leva utan när jag  var yngre. Då kunde jag leva ut alla mina känslor och när jag gjort det kände jag mig alltid lugn och glad. Idag förstår jag inte varför jag gjorde som jag gjorde. Det känns som om jag aldrig kommer kunna leva ut mitt liv helt om jag inte får tillbaka det. Men hur?

Vad är meningen? Är det meningen att jag ska hitta tillbaka, eller är det försent?

Jag tappade en del av min själ, jag gömde det långt inom mig för att glömma.
Men jag har insett att man aldrig kan glömma en del av sig själv. Man kan gömma, men den försvinner aldrig.

Jag tror jag kom på svaret själv! "Man kan aldrig glömma en del av sig själv för den försvinner aldrig."




Haha, hittade en väldigt gammal bild! Den får väl vara med här då :)

Gissa vad jag fick idag? ;)

Idag har jag knappt varit i skolan, vilket har varit skit skönt. För övrigt har jag varit med Ida idag, eller jag är. Vi sitter förtillfället i min säng och pular munnarna fulla med choklad, mums! Jag hade mitt lilla utbrott på Ida idag, men det gick fort över, tur för Ida! haha. Vi har även varit med om en hemsk paniksituation idag, båda saknade två viktiga saker. Det ena var något gott som man inte kan leva utan och det andra var något torrt som man inte heller kan leva utan. Tyvärr, och det suger ju.

Vill ni veta vad jag fick hem idag? Det var ett stort paket som innehöll min balklänning! wiiiho!
Nä, ikväll blir det iallafall Idol sen får vi allt se vad som kan hända. Inget är omöjligt när man är med Ida.

HEJ



Hm?

Vad har Isabelle gjort idag? Jo, först var jag i skolan och under sista lektionen skulle vi ringa en bonde som vi ska göra ett reportage om. Jag ringde och ringde men det var aldrig någon som ville svara. Så jag sysselsatte mig med att göra en egen liten bodgård istället. Den blev inte direkt rena drömmen, men det duger absolut åt mig!




Men dessvärre kom Pontus och förstörde min bondgård, typiskt. Jag borde nog gjort taket lite stabilare.



Stackars mina djur.


Hur som helst, idag har jag även hjälpt familjen Stefansson att flytta. De bor nu i en väldigt fin lägenhet!
Annars har jag inte gjort så mycket, hade tänkt plugga men det har inte riktigt blivit av.. kanske ska ta och börja med det nu.

HÖRS!

Svenska Hollywoodfruar i Sverige

Haha, vad ska man säga? Tyckte det var lite roligt, så jag var tvungen att lägga upp det.



Trött

Det är väl onödigt att blogga när man ändå inte har något att skriva? Ja, just det. Därför låter jag bli.


Me like.

Igår blev det en riktig mysig hemma kväll. Älskar att tända ljus, äta gott och bara vara. På hösten och vintern får man hålla sig inne och bara slappna av, man har liksom inget krav på sig att man måste vara ute och aktivera sig.
Idag ska jag leka med Ida och Mulle, länge sen så det ska bli kul! :) Idag är dagen som vi ska beställa ett par varsina skor, nu får beslutsångesten vara över.


You make my day

Idag kom ett bud från blomaffären mitt under min psykologi lektion. Snacka om att jag blev överraskad! Det var min underbara pojkvän som skickat blommorna. 

    

BLAND DET SÖTASTE JAG VARIT MED OM!
Jag älskar dig Christoffer <3


Snart blir det en promenad med vovven, sen åker jag till Christoffer. Ska blir skönt att komma hemifrån lite. Ännu skönare är det att jag inte har något att plugga på. Tyvärr gick psykologi provet inte så bra, det gjorde mig ganska surig. Tur för mig att det finns de som kan göra mig på topphumör innan jag ens hinner blinka!

/ Isabelle


Min lilla gudson!

Idag fick jag träffa min gudson för första gången. Han är ungeför två månader, men eftersom han bor så långt bort så har jag inte kunnat träffa honom förens nu. Han är världens finaste bäbis! Dessutom har han ett häftigt namn. Han heter nämligen Alfred :) Nu blir det plugg för mig resten av dagen inpirincip..  


Världens sötaste Alfred!


Jag och Alfred


Adam och Alfred :)


Girl night

Kvällen spenderas med dessa underbara människor! :)



Vi åkte och handlade en del godsaker och kollade på Step up. En sjukt bra film enligt mig!
Nu blir det prat i massor.

/ Isabelle.

Idag ska jag få leka!

Just nu lagar jag mat, det får bli fiskbullar och potatis. Sen ska jag möta upp Ida, vi ska nämligen promenera till Mulle och leka med henne och Sofie :) MYSIGT VÄRRE! Idag är det en ganska hög mysfakor på mig. Det är min nya tröja som har gjort mig mysig. Haha, fan vad jag tjatar om mys hela tiden. Men jag tycker att mys är mysigt ;)

Det har inte hänt något speciellt och jag har inte speciella funderingar heller. Eller, det är klart jag har.. men det är bäst att hålla dom inom sig, annars blir det väl tvångströja och isoleringscell på höstlovet. 
 
Puss! / Isabelle



Slänger väl upp en gammal bild som Frida har fotat!


Jul jul strålande jul!

Gud vad jag länktar till julen! Det är ju så mysigt med allt som hör till julen. Tänk dig.. julpyssel, julbak, julkalendern, jullov och såklart självaste julafton. Julafton som är den mysigaste dagen på hela året!
Jag känner ett stort sug efter allt bus i snön och att sedan lägga sig under täcket med en kopp varm oboy och kolla på en film. Att vakna på morgonen när det fortfarande är mörkt ute och börja dagen med julkalendern. Det är ju helt underbart! Visst, det kommer säkert bli så att man kommer klaga på allt slask och mörker. Man brukar  bli lite deprimerad av det till och från. Men i år tänker jag inte deppa. I år ska jag bara mysa mig igenom hela vintern. vad sägs om det? :)

Jag skulle vilja ha en stor mysig hemmagjord halsduk. Men jag vet inte var jag ska hitta en sån. Kanske ska ta och sticka en själv? :)

           

JUST JA!

Måste bara berätta att jag blev helt lyrisk när jag fick lite kommentarer igår!
Tycker att det var skit kul :)


Jag strejkar och jag vägrar

Jag är trött och vill krypa ner och gosa med en film. Jag väntar på att min lillebror ska komma med cola. Jag är så slö så jag betalar hellre honom än att gå själv, det händer ganska ofta. Men båda får ju ut något bra utav det. Han får pengar och jag får Cola. Hade han sparat alla pengar han fått för att gå de ynka hundra meterna och handla åt mig de gånger jag själv inte orkat så skulle han säkert haft råd att köpa sig en Ferarri nu! Imorgon vägrar jag, jag tänker inte kliva upp. Om jag skulle göra det så skulle min hjära brinna upp av all ansträngning jag lagt ner på skolan den senaste tiden. Jag skulle bli ett psykfall och det vill vi väl inte?


     
                                              Isabelle.


Isabelle i sina bästa år?

I morse vaknade jag och kände mig som en stel gammal kärring. Jag hade ont i hela kroppen och var helt slut. Fråga mig inte varför. Satte mig i duschen och halvsov. Kände mig på ovanligt dåligt humör och när jag skulle försöka sminka mig tyckte jag att jag var så jävla ful så jag kunde knappt kolla på mig själv. Hormoner som spökar eller vadå? Haha :D

Dagens sista lektion var psykologi som är en riktigt intressant kurs. Nu sitter jag och gottar mig på cola och choklad, fan vilket konstigt ord choklad är! Verkligen jätte konstigt. Visst är det? 
Fast det kan mycket väl vara jag som är konstig. 
Ikväll ska Frida ha kalas, får se hur det blir med det. Har en hel hög skolarbete som jag måste ta mig igenom först och främst. AS NICE!

Efterlyser även min vän Ida som jag tror har somnat i en buske någonstans.






Eller kanske på en bygga? Vem vet..


Seg dag

Igår var en riktigt rolig kväll! Det blev framförallt mycket dans som resulterade i att mina fötter och ben ömmar idag. Men det är det absolut värt! 




Idag blir det en slö dag, som det alltid blir dagen efter partaj. Mamma står i köket och lagar fläskfile med potatisgratäng, världens godaste mat. Inte nog med det, det blir paj till efterrätt! Idag ska jag äta ihjäl mig, får se om jag tar mig till skolan imorgon. Kanske om jag rullar..

Taggar inför ikväll

Idag var jag och Sanna hemma hos Frida och firade att hon blir arton på måndag! Vi fick massor av god fika, mycket trevligt. Just nu sitter jag i min säng och ska snart börja göra mig i ordning inför kvällen som kommer att erbjuda mycket trevligheter! Så nu är det tagga som gäller!

Igår firade jag och Christoffer fem månader, kanske inte så mycket att fira tänker ni. Det är ju inte silverbröllop direkt, men det är kärlek. Kärlek och lycka är orden, och lycklig är precis vad jag är och har varit i fem månader. :)

Imorse åkte han till Stockholm där han ska köra massa häftiga bilar. Det var nämligen hans tjugoårs present som han fick av mig. 

                                    

ARG

Jag vet att min blogg är extremt ful just nu, men jag försöker göra den snyggare. Det är inte lätt kan jag säga! Vill bara dryga sig med mig. Men det kommer! :)

LÖRDAG, kom nu då!

Jag är fest sugen! Det var väl det ända jag ville få ur mig för tillfället.

Lika som bär?

       

LIKA SOM BÄR?    

Ja, Frida böhöver egentligen inte spela apa ;)

Sitter i skolan nu och borde egentligen jobba med min textuppgift. Jag ska göra det, snart iallafall.
Idag har vi jobbat med våran Banner som vi ska göra på Multimedia, då blev det en del fotning. Tyvärr är inte Frida den lättaste modellen att arbeta med som ni ser ovan.


RSS 2.0