rubriker är onödiga!

Usch, vad jag tycker det är jobbigt när det händer något med djur. Speciellt när det gäller mina djur! Chippen kom in och var jätte svullen på benet igår och jag misstänkte direkt att det kunde vara ett huggormsbett. Så efter att ha sovit skit dåligt inatt, (eftersom jag har vaknat hela tiden och kollat så att han andas) åkte vi till veterinären som fick ta en titt på honom. Hon trodde också att det kunde vara ett sådant bett men att eftersom katter klarar sig bättre än hundar och ofta inte behöver någon behandling så behövdes inget göras. Ändå kostade det 540 kr! Det tycker jag är as dyrt för att klämma lite på en katt. Men jag får väl leva med det. Huvudsaken är att min bäbis mår bra :)
Dock ska han vara inne och vila sig ett par dagar. Lätt att få en katt att vila! Kan säga att jag inte har haft det så lätt att hålla honom still direkt :P
Nu blir det panpizza och sen plugg. Ha de gött! 

stess

NEJ. Vad mycket jag har att göra. Världens jäkla prov i kriminologi.. vad kul. Jag som måste fokusera på teorin, hur ska detta gå? Stress! Det här provet kommer att gå åt skogen men då får det väl göra det då, känner jag. Jag ska verkligen försöka plugga så mycket jag hinner men går det dåligt så får det göra det. Så känner jag.
Var bara tvungen att få skriva ur mig det här :P Har lite panik men det blir ju inte bättre för att man har det, så andas nu Isabelle! ;)
HÖRS!

jag hatar rubriker.

Hej på er!
Jag har varit utan internet i flera dagar. Guud, vad handikappad man känner sig! Men nu är det tillbaka, skönt. I måndags gjorde jag halkbanan och det gick jättebra. Haha, hade riktigt roligt faktiskt. Fattar inte att jag var så nervös? Man kan ju inte misslyckas. Eller tydligen, för det var en som gjorde det. Men det måste ju vara en på tusen? I övrigt har jag pluggat kriminologi och teori. Nu ska jag sätta mig och opponera på rapporter. Lärarna är som vanligt flummiga och jag förstår inte riktigt vad jag ska göra. Får hoppas att det löser sig...
Just det, tydligen ska jorden gå under den 21 Maj klockan 18:00. Det ska bli intressant att se om den gör det ^^ Detta enligt Bibeln, tydligen. Det är en gubbe som är helt övertygad om att detta kommer att hända. Men nja.. jag är nog ganska säker på att det inte kommer att bli så! Det är nog några hundra år kvar tills det händer, minst.
Vi får väl hoppas på det iaf. Jag har ingen lust att dö på lördag! ;)
Ha det!

Eurovision song contest

Åh, har sett klipp med söta fans. En gubbe från Australien som har "I Love Eric Saade" på tröjan och en kille som rest från Mexico i flera dagar bara för att komma och se Erics bidrag, han skulle måla hela ansiktet och så hade han köpt en Sverige flagga. Och så fick han träffa honom och han skulle skaka hand och kramas om och om igen. Sötgubbar! Hehe :) Själv sitter jag mest och väntar på att det ska börja nu.
Om vi inte kommer topp tio så är det väldigt knasigt tycker jag. Visst, många har bra låtar men deras framträdande är ju så extremt tråkigt. Förutom Irland då ;P Haha.
Idag har jag pluggat och pluggat som en tok. Kanske ska fortsätta med det? Men jag har fått en sån jäkla skrivkramp! Vad har hänt mer idag? Vi har mest bara drygat oss med varandra och ätit mat ;)
HEEEEEEEJA SVERIGE!

Rapport.

Sitter hemma i älsklings sköna soffa och har pluggat mest hela dagen. Imorgon måste jag försöka få ordning på plugget så att jag kan skicka in rapporten på söndag :s Hemskt. Men jag kommer inte ha tid att skicka in den på måndag eftersom  jag har halkbana då. Läskigt!
Nu sitter jag mest bara och väntar... på att Christoffer ska sluta så jag kan få mat! Ska försöka få pizza idag ;) Mmm.
Gud vad tråkigt jag haaar... det finns ju inget att göra. Är rastlös till tusen :/
HEJ!

Heja heja heeejaa!

Jag kommer sova gott inatt :) Heja Sverige! (Tyskarna kan fortfarande inte filma. Riktigt kasst kamerateam) Nu film, sen sova. Imorgon ska jag hänga med näsan över skolböckerna hela dagen.

Tyskarna är inga teknikgenier.

Idag har jag varit på Driver. Jag har haft körlektion och pluggat en hel del på teorin. Klarade även en fas till idag:) Nu ska jag plugga lite kriminologi innan jag börjar med maten och efter det hoppar jag på tåget mot Sundsvall. Hoppas verkligen att det inte blir några förseningar, för då kanske jag missar eurovision! Det vill jag icke. Tydligen så kommer Sverige att avbryta sitt nummer och kliva av scenen om tekniken inte fungerar som den ska. Det har ju varit en hel del strul. Glas som inte sprängs och kameramän som inte fattar vart dom ska filma. Ska det vara så svårt? Vad är det för fel på tyskarna? :P Sverige fixade ju det där utan problem. Det krånglade ju igår också när dom spelade in det som kommer att visas inför jurygrupperna. Hoppas fan att det inte var helt åt helvete. Åh!
Skulle kunna skriva ett as långt inlägg om tävligen och tyskarna men jag antar att ni inte är lika intresserade som jag :P
Försöker dom förstöra för oss?
Nää, ha det så bra! Vi hörs.

Hm?

Hej hopp!
Idag har jag varit på Driver och haft körlektion samt tränat lite på teorin. Sen har jag suttit hemma vid köksbordet och försökt plugga på min rapport. Jag varvar plugg med att kika runt på internet ;) Men jag känner mig så jäkla trött på att plugga just nu. Den har ni inte hört förut va? :P Jag vill bara att kursen ska ta slut så jag får börja jobba! Har liksom ingen ork och energi. Blir super nöjd om jag blir godkänd mer orkar jag inte sträva efter på denna rapport.
Igår kollade jag på första semifinalen av eurovision. Det är ju pinsamt hur folk röstar. Hur i helvete kunde Grekland gå vidare till final?! :O Känns lite oroväckande detta. Hoppas folk har med dig hjärnan till tvn imorgon så Eric går vidare. Annars vore det ju skandal. Heja Sverige!
Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan sätta igång med maten. Sedan blir det mer plugg!
Imorgon hoppar jag nog på tåget mot Sundsvall igen. Är såååå less på Söderhamn och har ingen större lust att spendera allt för mycket tid här. Har roligare och trevligare hemma hos Christoffer :) Sen pluggar jag mycket bättre där också!
Nej, men då hörs vi imorgon. Det fick bli ett tråkigt inlägg nu utan bilder. Jag är nämligen för lat för att hämta kameran och föra över bilder :P

Breathe deeply

Idag har jag sovit bort en stor del av dagen. Tror ni jag var glad när jag vaknade? Knappast! Fyyyy. Jag tvingade mig till att plugga, för den där motivationen verkar inte vilja komma. Allt rullade ju på hur bra som helst i Sundsvall men här går det verkligen inte!! Antagligen har det att göra med att jag nästan inte har några lektioner och att jag bor hemma hos lilla mamma och får utstå mammas och lillebrors gnäll och tjaffs. Och då vill man helst gå och gömma sig någonstans. Sen såklart, är jag bara skit trött på att plugga just nu. Men ja, jag är iaf nöjd över att jag tvingade mig själv och pluggade lite åtminstonde. Annars har det inte blivit så mycket av den här dagen, bara en promenad. Jag vill bara att det ska bli torsdag så jag får åka till Sundsvall och Christoffer!
Förstår inte hur jag ska palla att jobba i Söderhamn i sommar. Kommer bli tokig. Speciellt när jag måste sova hemma under tiden då jag jobbar på hedbacka. Men det är bara att försöka andas och hoppas på att jag får ett jobb i höst så jag kan dra. Då blir det vilket jobb som helst, till och med Mc Donalds. i västa fall ;P
Hoppas ni har en trevligare tillvaro än vad jag har just nu.
He en trevlig kväll!

<3

Eftersom vi firar två år idag så blir det en liten bildbomb på oss från -09, -10 och -11. :)
Jag älskar dig. Du är fantastisk, underbar och bäst! <3
Hoppas ni får en trevlig dag. Det är lite kallt idag :( Men vi får vara glad att vi har något väder alls, som Pippi säger. Det är ju inte alla som har det inte ;) På min lista på dagens viktiga står: plugg.
Förvånade?

valborgshelg

Lite foton från helgen.
I fredags var vi och käkade hos Christoffer's farmor och farfar där han även passade på att tvätta den nyinköpta bilen ;P Sen blev det mest bara mys på kvällen. Vi tog en tur med bilen, var på bio och sedan hem till soffan. På lördagen handlade vi saker till Christoffer's lägenhet och även utemöbler. På kvällen spelade vi spel tilsammans med Christoffer's kompis och hans flickvän. Det blev festspel, poker och dansspel. Lugn, trevlig och bra valborg med andra ord, vilket var mycket skönt! Idag tog vi lång sovmorgon och segade framför tv:n innan vi tog bilen till IKEA och inhandlade mattor och käkade mat.
Visst var jag duktig som gjorde chokladdoppade jordgubbar? :) Dom blev inte så fina, men dock jäkligt goda! Och med bubbel til så kunde det ju inte bli bättre!
Nu är jag hemma i Döderhamn igen.. inte så kul men jag är ju tvungen eftersom jag har körkortet att tänka på. Hade jag inte varit tvungen så hade jag definitivt stannat i Sundsvall. Dock är jag glad att jag kom hem till ett fint och nystädat rum. Tack mamma! :)
Nu mys och sen sova.
Ha det bra!

RSS 2.0