oj..

Vilken ful design jag har...

Mot norrland ;)

Klockan tre tar jag tåget mot Sundsvall för att spendera helgen med älskling! Det blir väl mys och antagligen lite partaj på sista april. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara varit på Driver, haft körlektion och pluggat lite teori. Hade verkligen ingen lust i över huvud taget att köra bil idag och satt och spydde ut den ångesten på Ida imorse på telefonen :P Det gick inte alls särskilt bra att köra idag, inte den första halvtimmen iaf!
Den här helgen glömmer jag allt vad teori och plugg innebär och lämnar det hemma för att återvända och plugga stenhårt på måndag! Lite vila kan man behöva för att hitta motivationen. Jag kan verkligen behöva slippa se alla böcker som man får lite ångest så fort man ser när man vet att man borde plugga mer men inte orkar.
Igår skrev jag ett kontrakt med mig själv gällande framför allt socker och lite annat ;)
Så nu ska jag dra ner på det. Jag var ju så duktig i somras och under hösten men när jag och Christoffer flyttade ihop så blev det gottis varje dag och sen har det fortsatt så. Men nu är det dags att dra ner på det, annars kommer jag se ut som en sumobrottare snart ;)
Ha en trevlig helg! PUSS.

Ska man be till Gud då, kanske?

Helt slut. Har jobbat mellan 14:30-21:00! Nu sitter jag hemma i sängen och funderar på att ta på mig min One Piece men jag har liksom ingen ork. Sitter och funderar på hur jag ska göra. Jag har ett jobbigt val att göra imorgon. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Det kan bli så bra att jag kan vara på båda ställerna men det är ju inte alls säkert. Och om jag inte kan vara på två ställen, hur gör jag då? Vad ska jag då välja? Hjälp!
Extremt jobbigt läge det här.
Imorgon ska jag tydligen agera fotograf, vi får väl se hur det blir :P
Nä, nu ska jag kolla om jag kan hitta något gott i kyen sen ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mn själv.
Det får man faktiskt göra ibland! Speciellt när man har beslutsångest...
PUSS!

AtmosFear

Var inne och kikade runt på Aftonbladet och då fick jag syn på Lisebergs nya åkattraktion, AtomsFear. Den högsta i Europa och nedsläppet går i 110 km/h. Jag måste dit!! Jag var lagomt trött på Lisebergs fritt fall, eftersom den är så låg (den var ju lite lägre än Grönalunds) och nu har dom europas högsta!
Jag älskar Liseberg ännu mer nu, om det är möjligt! :D Längtar tills jag får prova den. Blir det inte i år så blir det nästa år! Det lovar jag. Jag kommer ju ina kunna hålla mig från att åka dit någon längre tid direkt :P
Nä, nu ska jag gymma och sen förhoppningsvis åka och handla med Amanda :) Måste ju köpa påskägg och godis, iaf till en person ;) <3 (Hoppas han inte läser detta nu, men eftersom jag inte nämner något namn så kan han ju inte veta säkert heller ;P )
Ikväll tar jag tåget mot Sundsvall. Hade egentligen tänkt ta ett tidigt tåg men ångrade mig eftersom vädret är så fint idag. Vill inte sitta på ett tåg och slösa bort tid när det är sol! Dessutom slutar inte Christoffer förren tio.

Ha det bra!
PUSS
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12914816.ab

Slappdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara lite smått och gott. Känner att man kan få göra så ibland faktiskt! :) 
Nu ska jag pumpa i mig själv energi, sätta på mig min mysdress och plugga!
Imorgon blir det körlektion, förhoppningsvis gymmet och sen Sundsvall! :D Saknar min älskling som tusan!
Ha det! :)

Geme sol !!

Vad ledsen jag blir när jag vaknar och ser att det är grått och tråkigt ute. Springer i förhoppning till termometern men nej, självklart är det kallt ute också! Jag hade ju tänkt att jag skulle visa upp vad jag köpte i huvudstaden i helgen men det känns så tråkigt att bara fota kläder platt på golvet, dom ser så tråkiga ut då. Så jag tror vi tar och skiter i det! Kanske kommer "dagens outfit" snart? Men just nu när jag bara springer mellan Driver och köksbordet så har jag inte på mig något fint direkt. Bara sköna och ganska allmänt tråkiga kläder!
Men, det kommer nog sen när solen är här på riktigt! :) Fast då kanske jag är för upptagen med att ligga ute och sola? :P Haha.
Idag har jag iaf varit på Driver hela dagen. Först hade jag körlektion och den gick ganska bra idag. (Det konstiga med mig är att jag alltid lyckas på första försöket, lika bra går det på andra men sen så går det inte lika bra. Min körlärare tror att det beror på att jag börjar tänka för mycket då. Det tror jag med!) Så nu ska jag sluta tänka! ;)
Efter det satt jag och pluggade teori så nu har jag klarat även den andra fasen, utan bok. Nus ska jag äta en smörgås och sen id fyra ska jag tillbaka dit igen för att gå på den sista teori lektionen. Ikväll blir det förhoppningsvis plugg med Ida!
Hoppas ni har en bra dag, trots det tråkiga vädret!

Trötter

Vaknade upp och insåg att jag hade försovit mig! Kul. Så det var bara att dra på sig kläderna och i med linserna för att sedan springa till körskolan med äckligt hår, hungrig mage och trötta ögon. Körlektionen gick som ni kanske förstår inte alls så bra. Jag kände mig ganska borta i huvudet och ur fokus. Har fortfarande inte riktigt vaknat än..
Blir så sur på mig själv för att jag inte kan kliva upp. Jag behöver minst en timme på mig för att vakna till liv och fatta något. Men men, bättre lycka nästa gång! Imorgon ska jag fan se till att vakna ordentligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och vakna ordentligt!
HÖRS.

Helg med Sanna! :)

Helgen har jag spenderat i Stockholm med världens bästa Sanna! :D Den har bestått av jordgubbar, shopping, mys och strosning. :) (Skratt och ett och annat skitsnack också, såklart. )  Åh, vad jag älskar gamla stan! Super mysigt, tänk om man kunde bo där? Synd att vi var stressade och inte hann gå där så mycket. Annars hade jag kunnat vandra omkring där i tusen år. Men det får väl bli nästa gång;)
När jag kom hem blev det grillat med familjen och jag fick även min födelsedagsprsent. One Piece! :D
Myyyyys!
Imorgon ska ni få se vad jag inhandlat för trevligheter :)
Nu ska jag kika på Barnen på Luna!
PUSS.

Orvar och åter orvar.

Jag hatar att plugga på distans! Är så trött på att lärarna är så flummiga och konstiga. Kan man inte bara få klara besked så man fattar vad fan dom vill och menar?
Åh, trött på detta!
Hoppas på att få vakna upp och vara glad imorgon.
Har iaf grillat med Ida och Issa idag, vilket var helt fantastiskt gott och trevligt! :) Tack för det puffisar.
God natt.

Stress och ångest, stress och ångest

Jag har verkligen ingen ork alls till att plugga.. det enda jag vill plugga på är körkortet. Skolan har jag blivit så extremt trött på så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Längtar tills den tar slut så jag får börja jobba. Det skulle jag behöva! Nu har jag pluggat konstant i snart 13 år. Så jag  behöver nog en liten paus innan jag börjar plugga till polis! Det är nog bäst det. Just nu vill jag bara bränna upp alla skolböcker och skita i skolan.
Någon annan som också är lika less på att plugga som jag?
Hur som helst så får jag inte vara less hur länge som helst. Måste se till att få eld i baken snart så jag inte misslyckas totalt med proven och rapporterna som ska in.
HJÄLP MIG FINNA MOTIVATION OCH ORK.
PUSS!

Hej underbara, riktiga, vår!

Gissa bajset!
Haha...
Hej och hå!
Gud vad lycklig jag blev idag när jag klev utanför dörren. Varmt och soligt! :)
Jag älskar våren, jag älskar våren, jag älskar våren, jag älskar våren, jag älskar våren, jag älskar våren.
Idag har jag varit på körskolan. Har haft min andra körlektion och det gick hur bra som helst! Känns lite knäppt att vara ute på vägar och möta bilar och sånt men jag var mycket lugnare än vad jag trodde att jag skulle vara. Och det är ju bra! Sen har jag en tendens att köra lite för fort och när jag inte kör för fort så kör jag istället för sakta. Men det kommer väl det med, att hålla hastigheten. Efter lektionen satt jag kvar och pluggade ett tag.
Efter det uträttade jag några ärenden med Issa och hängde med henne en stund innan jag skulle tillbaka till Driver igen. Nu ligger jag hemma i sängen med ty tvättat hår och med magen full av mat. Är hur trött som helst och kommer bara att slappa. Imorgon ska jag upp i tid och sätta mig ute på balkongen och plugga. (Om vädret tillåter, vill säga) Sen blir det teorilektion och årets första grillning med Ida och Issa! :D
Ha det bra, PUSS!

Fredag

Igår blev det muskan med mina gamlingar ;) Hehe. Det var quizz men jag var inte så inne i den tävlingen utan spenderade mest tid på deep talk och på scenen. Som vanligt när man går ut med dessa männiksor blir man tvingad att sjunga ett par låtar, vare sig det är karaoke eller inte, det skiter dom i.
Min bäbis låg och väntade på mig i sängen, som vanligt :) Han sover alltid med mig.
Lite drygt att han ta upp hela sängen och jag är för snäll för att flytta på honom så jag får ligga som en stel pinne och pussas med väggen!
Snart sticker jag till Sundsvall för att spendera helgen med älskling. :)
Ha det så bra så hörs vi.

Torsdag 7 april.

Igår var det 20-års kalas för hela slanten! Vi åt världens godaste tecopaj och världens godaste tårta. MUMS!
Jag fick även en del fina presenter. Alla persenter som jag fått:
Pengar, smycken, leksand mössa, skinnshorts, systemkamera och massa blommor! Sen ska jag även få en present av mamma och syskonen. Dom har beställt så den är påväg, spännande! :)
Idag har jag övningskört och det gick faktiskt riktigt bra. Första körlektionen! Jag har även bokat in teoriprovet och uppkörningen ;) Så nu är det bara att sätta igång och plugga!
Sen tog jag bussen till söderala för att göra en jobbintervju och det gick väldigt bra! Var inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara så det är ju skönt. Jag ska få provjobba där den 27/4 för att få prova på och sen lämna besked om jag vill ha jobbet eller inte. Kollot kommer nog dock i första hand. Det är där jag vill vara i sommar, även om det är långt ifrån lika bra betalt som det här jobbet! Men det är inte pengarna som är det viktiga, inte för mig iaf.
Vad ska man hitta på idag då? Plugga teori kanske?
Ha en mysig dag i stormvädret så hörs vi¨
PUSS!

Snart smäller det!

Nu har bloggen varit tom på uppdateringar ett tag. Jag har haft så mycket för mig så det har inte funnits så mycket tid för uppdateringar. Tur att man inte är någon kändisblogg då! ;)
Jag och Jenny hade en väldigt rolig fest i lördags iaf och bilder kommer upp på det senare, förhoppningsvis :)
Fick fina presenter, mest alkohol, kanske inte så bra att få det på en fest eftersom man gärna vill provsmaka allt på en gång ;P
Imorgon fyller jag 20-år. Helt sjukt. Kommer nog aldrig våga gå på systemet, vilken konstig känsla det måste vara!
Vi får se hur vuxen jag känner mig imorgon. Förmodligen kommer det kännas som vanligt ;)
Det ska bli spännande med presenterna iaf! Jag som redan fått de två sakerna som jag önskat mig mest så jag har ingen aning om jag kommer att få. Men det är alltid roligt när det blir överrasking! :)
Imorgon blir det bakning och kalas med släkten iaf.
PUSS!

RSS 2.0