Julpynt

Idag har jag och Christoffer julpyntat lite. Super mysigt! Jag skulle dock vilja pynta mer med gardiner och sånt.. men är man fattig så får man nöja sig med lite :) Längtar iallafall tills när det är dags för julgran. MYS! (en riktig gran ska jag ha!) Nu sitter jag i soffan och börjar känna mig förkyld. Jag som inte varit sjuk sen jag flyttade till Sundsvall men någon gång måste man väl bli det.. tydligen. Vi får hoppas på att det bara är en liten förkylning och inget värre. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska jag sova! Imorgon blir det skola en sväng och sen hoppas jag att Ida hoppar på tåget och kommer hit. :)
Vi får la se hur det blir.

God natt!

Super lördag!

Vilken fantastisk lördag! Det var ett tag sen jag skrattade så mycket och hade så roligt! Var härligt att få träffa mina efterlängtade söderhamns tjejer :) Idag käkade vi lunch och gick runt och kikade på stan tills jag kände att jag inte orkade vara kvar utan ville bara hem och slänga mig på soffan. Så det är vad jag har gjort resten av dagen. Skönt att bara få ligga och vara seg och inte göra något. Imorgon tänkte jag ta fram lite advent saker. Det är väl på tiden med tanke på att det faktiskt är den första advent idag. Ser fram emot julkalendern den första december men den kommer förmodligen att vara skit dålig, som dom är nu för tiden...
Nä, men vi hörs! Ha det så bra:)

Vilken dag!

Hej hopp! Idag vaknade jag med världens sämsta morgonhumör. Jag smällde i dörrar, svor, skrek och var allmänt arg. Jag förstår inte vad det är med mitt morgonhumör egentligen? :P Hur som helst så efter mitt utbrott tvingade jag Christoffer att skjutsa mig till skolan och där blev jag kvar till strax efter fyra tiden. När jag kom ut trodde jag att jag skulle dö av kyla och bestämde mig ganska fort att ta bussen till bussen ;) haha. Sen har jag pluggat, lagat mat, pratat med Ida och stressat på segchristoffer som vägrade förstå att det var bråttomt till affären eftersom den stänger om ca femtiominuter. Han trodde tydligen att det tar en halvtimme att STORhandla. Jag var asstressad och när vi hade gått runt i affären ett tag så sade en röst i högtalaren "vi ständer varuhuset om fem minuter" båda två sneglade ner i vagnen som var ganska full men vi sa i en mun "vi har ju ingen mat!" så det blev kundvagnsrace i affären och vi sprang åt varsit håll för att hinna få tag i så mycket mat som möjligt. Haha, vilken upplevelse. Christoffer har lärt sig något nytt idag, 1 man hinner inte storhandla på 40 min. 2 man ska skriva ner en lista på vad man ska ha. (så man inte köper saker som man redan har fullt av hemma)

Nu ska jag fixa håret! :)

HÖRS!


Föreläsning hela dagen!

Jaha, idag har det varit kriminologiföreläsning hela dagen! Vi har även fått en ny hemtenta som ska vara klar den 3:e december. Kul. Jag som trodde att man skulle hinna andas lite, men icke sa nicke. Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen ska jag försöka sova. Hoppas på att jag somnar i lagom tid ikväll.. det var ett tag sen nu. Imorgon ska jag vara i skolan och sen ska jag och min gruppmedlem göra en studie.

Men vi hörs. HEJ!

slapp idag :)

I går pluggande jag mest hela dagen, var dock in till staden en sväng med Christoffer och sen käkade vi lunch på IKEA. Jag satt uppe till ungefär fyra tiden inatt och gjorde färdigt hemtentan. Jag var lagomt trött och kunde knappt hålla ögonen öppna när jag gjorde referenslistan. Hoppas att det blev okej iallafall! Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt. Kanske blir lite städning också, vi får se om jag orkar :P

:@

Jaha, då ger jag upp hemtentan för idag. Jag fattar inte hur jag ska hinna.. Vet nu hur hemskt det är att läsa 150 procent? För jävligt, rent ut sagt. Imorgon ger jag järnet, samma sak på torsdag. Går det åt skogen så får det helt enkelt göra det, orkar inte stressa och ha ont i magen bara för att jag oroar mig för om jag ska hinna eller inte. I värsta fall får jag väl skicka in den halvklar då. Men som sagt, jag har två dagar på mig och då blir det hårdpluggning!!

Nu ska jag lägga mig på soffan och andas ut, sen blir det sängen.

Oh my god.

Känns inte som om jag kommer någonstans med hemtentan. Imorgon har jag dock mer tid då jag slutar klockan tio! Då blir det att ligga i som en räv, som Pippi skulle ha sagt. Hur som haver så räcker det för ikväll! Nu ska jag nog lägga mig och kika på något trevligt och hoppas på att jag blir trött. Just det, ett bad först tack!
Hörs då! :)

Dödar tid.

Jaha, då sitter man i skolan och har träffat den gamla gruppen för att göra ännu en komplettering. Hoppas på att det blir bra nu då! Stannar i datasalen för att döda lite tid tills jag börjar. Synd att man inte går på media då man kunde sno ett par hörlurar och sitta och kolla på play. Denna förmån har man ju knappast nu. Slutar vid tre tiden och då blir det snabba puckar hemmåt för att plugga. Längtar som en tok till onsdag då det är premiärdagen för Harry Potter. Självklart blir det bio! :D


Boring

Vad trögt livet känns när man sover bort dagarna. Det är just det jag har gjort de närmaste dagarna... FY! Jag blir så arg på mig själv. Imorgon måste jag bara komma upp och få andas in lie frisk luft. Medan det är ljust ute!
Och plugga som en idiot måste jag göra!!

Ha det bra!
Här händer inte så mycket. Pluggar, äter, sover.. det är mitt liv just nu. JIPPIE!

nu räcker det för idag

Nu har jag pluggat i ett par timmar. Christoffer är en datanörd och sitter och spelar något spel :P Så jag får sitta och kolla på Förkväll tills det vankas Idol och Pizza :)
Igår gjorde vi ett ryck och fixade en hel del här hemma så nu börjar det bli ganska fint här! Det jag dock saknar väldigt mycket är blommor. Det måste inhandlas så fort pengarna kommer in denna månad! Igår insåg jag att en utav mina kurser tar slut i januari. Det blir att söka jobb då! Shit.
Men det ska bli kul att få jobba lite också och inte bara plugga hela tiden.

Nu är det inte långt kvar till första advent! Hihi, myys. Längtar! Jag vill ha jul och nyår nu. Sen kan vinten ta slut i februari nångång, tycker jag. Men den kommer säkert bli längre än nånsin iår.

Nä, nu blir det tv ett tag!

Så mycket bättre

Nu har jag kikat på Så mycket bättre. Gud vilka musikaliska människor! Det är ett sånt underbart program och jag älskar att se det. Man blir så glad! Tänk vad många artister det finns som man aldrig ger en ärlig chans men som faktiskt är helt fantastiska. Kom bara att tänka på det nu när jag såg programmet från i lördags. Underbart, underbart, underbart!

Ville bara säga det :)

Här i Sundsvall är backen nu vit, mysigt tycker jag!

Vi hörs då, kanske blir lite mer plugg nu innan jag lägger mig..

Tisdag

Hej hopp!

Igår bakade jag en efterlängtad kaka men tyvärr blev den inte så god.. :( Antingen hade man andra smaklökar i åttan eller så gjorde jag helt fel. Idag vaknade vi jättesent. Förstår inte hur jag lyckades. Jag som lade mig ganska tidigt igår men ändå sov jag halva dagen idag. Man kan ju förstå att Christoffer sov länge eftersom han gick och lade sig halv fem. Jaja, jag ska ta mig tusan ta mig upp tidigt imorgon! Jag har inte gjort så mycket idag förutom att laga mat och plugga. Det går inte alls bra för mig och mitt plugg, känns inte som om jag kommer att hinna klart och det känns inte som om det kommer att bli särskilt bra. Den här veckan går jag inte i skolan, utan kommer att ägna den mesta tiden åt att sitta hemma och plugga. Imorgon ska det tydligen snöa också men man vet ju aldrig för det har dom ju sagt ett tag nu. Men tydligen så är det snöstorm i Stockholm och Uppsala idag så det borde ju komma hit.
Nej, nu ska jag försöka plugga fram till Äntligen hemma.

HÖRS! :)


ZzzZZzz

Hej!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att den andra föreläsningen ska börja. Eftersom jag inte har något bättre för mig så satte jag mig i en datasal och kikar runt lite på internet, försöker få tiden att gå helt enkelt. Är sjukt trött idag och råkade slumra till flera gånger på bussen imorse, nästan på föreläsningen också. Vill bara hem och sova, synd att man inte har tid med det då.. måste plugga som tusan den här veckan om jag ska hinna med och jag känner mig så jäkla stressad. FY.

Vi hörs!

Tråkdag

Idag har jag bara pluggat, städat och kollat på tv. Annars har jag inte gjort så mycket mer förutom att laga mat, äta mat och badat. :P Just nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru i brist på annat att göra. Har tänt ljus i hela vardagsrummet. MYS! Nu är det inte långt kvar tills man får börja julpyssla! Mysigt det ska bli med jul och julkalendern, hoppas att det blir en bra i år! Dom var ju mycket bättre förr i tiden.

Imorgon blir det mer plugg och samma sak gäller på fredag. Sen får vi se om jag åker till Söderhamn på fredag eller lördag, det beror lite på.. Imorgon måste jag se till att ta en prommenad iallafall för idag har jag bara suttit inne. Inte bra. HÖRS!

80+?

Gud vilka hemska dagar vi haft sedan söndags. Nu har vi fått lite ordning, eller vi kan åtminstonde leva normalt utan att behöva gå i en labyrint för att ta sig någonstans. Skönt att kunna slappa i soffan framför tvn igen efter allt detta slit. Tre stora feta flyttlass blev det och jag och Christoffer fick bära det mesta själv men det gick bra ändå även om vi är ganska slut nu båda två. Känner mig som en gammal kärring, har ont överallt och kan knappt gå. Imorgon ska Christoffer jobba så jag får småpyssla lite själv men framför allt så ska jag lägga ner till på att plugga så det är väl framför allt det jag ska göra. I natt ska jag sova som en björn. HÖRS IMORGON! 

RSS 2.0