Prom dress

Jag har köpt en balklänning, dessvärre har jag inte provat den än. Men jag tror att det kommer att passa. Hoppas hoppas! Jättefin, absolut inte röd som alla blondiner har. Jag kände att nej, jag vill inte ha en röd klänning och då tänker jag inte ha det heller. Men som sagt, den ser jätte fin ut, och om den inte skulle vara så fin som jag tror när jag väl får på mig den så säljer jag den och börjar leta efter en annan ;)

PLUGGAR IHJÄL MIG

Imorse försov jag mig, inte så bra med tanke på att jag missade ett förhör. Men sånt händer alla även dom bästa ;) hehe. Dagen har tyvärr inte så mycket annat att erbjuda än plugg, som vanligt. Känns ganska tråkigt att behöva vara hemma och plugga medans mina kompisar leker och har kul. Men det är som det är och eftersom det är sista året så tänkte jag att jag ska försöka plugga så mycket jag orkar. Så här ambitiös har jag aldrig varit, men det är på tiden att jag blir det! Så idag blir det alltså att försöka plugga lite natuskunskap, har nämligen prov snart (ETT STORT). Sen kankse jag försöker att få ihop mitt och Wimans lilla arbete. Om jag orkar.

ja, men det finns inte så mycket mer att säga eftersom det inte händer något. Men en sak kan jag säga och det är att det verkligen börjar bli kallt ute, dags att börja klä på sig ordentligt! Imorgon blir det ingen skola inprincip, först ska jag till Driver och vara där på någon skit onödig kurs, sen ska jag på UF föreläsning i Huddik, kul!

MOT PLUGG, TV OCH KLADDKAKA! :D (observera att den glada gubben endast är för kladdkakan)


USCH FÖR MIG DÅ!

Idag finns det inte mycket att berätta. Det blir plugga, som vanligt. Senare ska jag till Christoffer :) Jag är extremt trött och hjärnan är allmänt förvirrad. När det är så fattar man inget och känner ingen ork att ens försöka fatta nått. Så jag sket faktiskt i matten idag. FY MIG! Det ska jag få ångra, jag ska sätta mig själv på bestraffning. Jag lovar!

HA DET! / Isabelle.

TERAPI FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄL


                
                KÄRLEK                                KÄRLEK                                     KÄRLEK




Har ni någon aning om vad det kan vara? Det är nåting som jag älskar, något jag gör varje dag och något som skulle ta kol på mig om jag inte fick göra. Det är nämligen sång! Självklart är det både sång och musik. Alltås musik i det stora hela. Men jag får verkligen ur mig allt när jag sjunger. Det har alltid hjälpt mig med allt, vad det än har varit. Att få sjunga är verkligen som terapi. Jag MÅSTE helt enkelt sjunga, annars skulle jag gå under. Jag har alltid vetat att det är så för mig, men jag har inte riktigt tänkt på det tidigare!

Igår var började dagen med Fika på Wayne's med trevliga människor :) Sedan gick jag och Ida hem till mig och väntade på att Frida och Sanna skulle komma. Den kvällen blev det mario, prat och en liten promenad. När Frda och Sanna packat in sig i bilen och åkt hem så bestämde jag och Ida oss för att ta en längre promenad. Den kvällen gick vi en ganska lång promenad jag och Ida. Det var riktigt skönt. när vi kom hem satte vi oss ute med en varsin varm kopp oboy med sprutgrädde, eller ja, Ida valde ett nyttigare alternativ och drack i stället te. Vi satt ute och pratade tills vi kände oss trötta då vi gick in och lade oss. Vi kikade lite på tv. Det råkade bli så att vi kollade på ett program på ettan som verkade intressant. Plötsligt kommer det in en tjej som inspirarade mig så otroligt mycket, historien om hennes liv som hon berättade fastnade i tankarna. Hon heter Melody Gardot och är tydligen ganska stor musiker, jag har aldrig hört talas om henne. Konstigt. 

Idag har jag varit på rockskolan, min terapi alltså ;) Sen har jag inte gjort så mycket. Just nu tänkte jag plugga och senare ska jag mysa framför tv:n hade jag tänkt. Kanske att jag tar mig en promenad också, men isåfall måste jag fylla min telefon med massa bra musik. Vid elva kommer Christoffer hit, eftersom han jobbar blir det som vanligt sent..

Ha det! BYE BYE / Isabelle.

FINALLY FRIDAY




Äntligen fredag, snart om någon timme kan man gå hem och bara slappa. Det ser vi fram emot!
Jag är jätte sugen på att se lejonkungen, kanske ska ta och göra det idag ;)

Hm?

Sitter i skolan och är trött.. känner mig inte alls taggad inför matteprovet. Det känns ännu värre när det är klockan fyra. Det kommer att gå käpprätt åt helvete, om jag får utrycka mig på det viset.
Nu är det text som gäller! Oftast brukar det vara roligt, eller alltid egentligen. Men inte idag. Vi har fått en jätte tråkig uppgift. Jag vill bara hem och lägga mig under täcket! Men lite kul har det allt varit idag, jag och Frida tog en liten shoppnig runda. Det slutade med att man gick tillbaka med två nya tröjor och ett par strumpbyxor. Eller en och en halv strumpbyxa skulle man kunna säga, vi köpte ett par som vi ska dela på också ;) haha

BYE.

/ Isabelle



Natti Natti!

Nu har jag städat klart på mitt rum, skönt! Jag hann med att se Idol också, det är jag glad för.
Nu tänkte jag duscha och sedan gå och lägga mig, men jag vill inte sova. OCH jag vill definitivt inte upp till skolan imorgon. Man får helt enelt försöka se positivt på det hela, på något vis. Men jag känner att jag för en gångskull skulle vilja göra något roligt på vardagarna också. Just nu är det bara vakna, skola, hem, plugga och sova. Man är som en zombie som går på högvarv, eller kanske en robot som snart kommer att ta eld och explodera.
Förövrigt har jag hittat min dröm balklänninng. Den är jätte fin! Men jag har ett litet problem. Jag vet inte om jag kommer att få plats i den. ;P  Nä, nu ska jag göra mig klar och sen är det natti natti för mig! Kanske att jag lyckas hålla mig vaken tills Christoffer kommer, I hope so :)

BYE.

/ IsabelleMatildaKrüger


Det stora är inte att aldrig falla, det stora är att resa sig igen.

Det rullar på ändå!


Nu skulle det inte vara helt fel med en semester. Inte alls fel..

Jag är mitt upp i städning. Det behövs verkligen  med tanke på att jag har en tendens att bara släppa saker omkring mig. Jag råkar vara allmänt slarvig, fast jag försöker verkligen att hålla det fint omkring mig. Men det går ju inte alltid som man tänkt sig. Så det blir istället att städa ofta med tanke på att mitt humör sjunker extremt mycket när det är rörigt.
Idag  ska jag försöka plugga lite matte. Vi får se hur det går utan hjälp. Matte är min största svaghet skulle man nog kunna säga. Men jag ska försöka så gått det går. En och annan groda kommer det nog att hoppa i munnen.
Nu känns det som om jag och Frida har kommit igång med vårat företag. Vi har skickat ut lite mejl till personer vi är intresserad att ha med i boken. Det känns väldigt bra faktiskt och jag tror att den här boken kommer bli riktigt bra.  Vi får allt hoppas att det blir så! Vi har stora visioner och man kan alltid hoppas på att drömmarna blommar ut. Man kan väl aldrig drömma för mycket? Man skulle kunna säga så att drömmar är en stor del till att människan överlever. Om man inte fick drömma hur skulle det då gå?

Dagarna känns ganska jobbiga just nu, jag har väldigt mycket att göra och det känns som om jag aldrig kommer hinna med allt. Jag får lite sömn och är ganska trött under dagarna, men jag håller mig vaken och tar faktiskt in allt jag hör på lektionerna. Otroligt!

BYE. / Isabelle

(Jag ska göra bloggen snyggare, när jag har tid och ork. Men just nu får den fortsätta vara ful!)


Den dumma dagen idag..

  
         MIN ÄLSKLING <3

Vaknade försent idag, så det blev att stressa som tusan till skolan! Vi hade mössprovning, så det gjorde den största delen av dagen bra. Men vid fyra tiden när matten började kom irritationen. Det har ju gått ganska bra, men bara för att jag missade en lektion i torsdags så fattar jag helt plötsligt inget. Jag som var så lycklig för att jag började förstå och lyckades göra rätt om och om igen, men nu går det utför. Matten och allt annat som jag stressar inför har givit mig en väldigt arg dag idag. Plus att min dator inte länge vill vara min vän. Men nu känns det lite bättre, efter att jag fick prata lite med Christoffer :) Som även kommer hit och ska försöka få mig på bättre humör ;)

Men egentligen måste man försöka att tänka: Det går inte bättre för att man stressar, snarare sämre.

BYE! / Isabelle :)


Maskerad igår!




                        (Isabelle och Sanna, som Madonna 80-tal och Smurf)

Igår var det maskerad, det blev en väldigt rolig kväll måste jag få säga! Idag vaknade jag vid halv tre, förstår inte hur jag lyckades sova så länge. Annars när jag har varit ute och partajat så brukar jag alltid vakna tidigt.
På vardagarna däremot vaknar jag minsann inte, men det kanske har vänt nu då eftersom jag sov så länge idag. Man kan ju alltid hoppas! Fan, nu har jag en geting i mitt rum som flyger om kring och är dum. Borde inte han sova vid den här tiden på året?
Eftersom det är söndag så händer det inget speciellt idag. Jag ska iallafall ta mig en promenad till Johanna och hämta mina saker, annars ska jag nog bara ligga och sega.. Christoffer kommer snart hit så då blir det mys med honom! <3  Just ja, jag måste verkligen plugga också, har matte prov på torsdag! Fy fan.. varför utsätter jag mig för det här? 

Vet ni vad som händer imorgon klockan halv nio då? Vi ska ha mössprovning och Mp3 är först! ;)
Känns ganska läskigt faktiskt..


mysa, mysa och mysa lite till!

Just nu känner jag mig väldigt höstig, om ni förstår vad  jag menar då? Jag älskar allt som hör till hösten. Löven som faller, mysiga kläder, värmeljus och mys under ett varmt täcke. Det finns ingen tid då det är såå skönt att ligga under  täcket som nu. Det är helt underbart att krypa ner, värma sig och bara somna. Problemet är att det blir svårare att kliva upp. När det är soligt och ljust ute går det an, men nu när det blir mörkare känner man sig tröttare. På vintern när det är kolsvart på morgonen så är det ju nästintill omöjligt att kliva upp. Men samtidigt är det bara så SUPER mysigt med mörker och levande ljus!  Ja, ni har nu förstått att jag gillar när det är mysigt, och jag har hittat en massa mysiga kläder i H&M. Det ända problemet är att jag får lite ångest så fort jag ska handla något, med tanke på att jag har haft min period då jag höll på att handla ihjäl mig, typ.  Men nu ska vi inte tänka negativt! Gjort är gjort, så är det bara. Sen gäller det att inte göra om samma misstag igen och det kommer jag inte. Hur som helst, nånting skulle jag kanske kunna beställa eftersom jag får lite extra den här månaden, men jag ska lägga undan pengar också, annars ska jag nämligen ge mig själv en smäll på munnen. Vad har hänt idag? Varit i skolan… vi har i alla fall kommit igång med UF/ projektarbetet, det ska bli jätte roligt att skriva och intervjua. Sen är det så att det kommer bli en riktigt bra bok i slutändan också ;) Annars har jag varit på Rockskolan, skit kul att få börja sjunga igen, äntligen!  Nu ska jag orda lite inför morgon dagen, ska klä ut mig till Britney. Men som sagt blir det den yngre versionen. Efter det kryper jag ner under täcket. Jag får mysa med mig själv idag/ kväll eftersom Christoffer jobbar natt.. :( men det får jag leva med antar jag.

Hej svejs! // Isabelle  


Livet leker

Idag känner jag verkligen hur lyckligt lottad jag är. Tidigare idag kändes allt bara tråkigt och onödigt, men så kliver man in genom en dörr och får syn på tre glada ansikten. Det är då man själv lyser upp och plötsligt känner man hur glädjen bubblar upp inom en.

Denna kväll ska jag spendera med trevliga människor med gotti gott framför tv:n :)
IDOL SÅKLART! Kanske får man se sig själv i rutan omkringad av en stor hög med människor ;)

Puss och hej!


12/9 [13:10]

Nu ska vi spela Mario cart :) Sen ska vi gå ut och gå skulle jag tro, för vi behöver lite frisk luft! Maten idag blir väldigt god, nämligen potatisgratäng och fläskfile! Sen far vi hemåt och då blir det städning på hög nivå. Ska även hinna med att besöka pappas grav, ska tända ljus och lägga dit en fin sten som det står "Jag älskar dig på <3".  Sen ska jag även försöka hinna med att plugga matte, för det behövs verkligen! 


                                     I wish I had your pair of wings
                                   Had them last night in my dreams
                                      I was chaising buterflies
                                   Till the sunrise broke my eyes
 
                                Tonight the sky has glued my eyes
                               Cause what they see's an angel hive
                                 I've got to touch that magic star
                                 And greet the angels in their hive

                                Sometimes I wish I were an angel
                                   Sometimes I wish I were you
                                 Sometimes I wish I were an angel
                                   Sometimes I wish I were you


                                             Saknar dig

11/9

Nu sitter jag hemma hos Idas pappa i Gävle. Vi sitter framför en varsin dator och spelar Farm ville. Ja, jag vet. Det låter helt sjukt, men jag har på något konstigt sätt fastnat för det. i vanliga fall är det inget jag brukar tycka om att sysselsätta mig med. Men jag antar att det har någon slags stimulerande effekt på mig just för tillfället.
Det kan ju också vara så att jag gillar sånt i verkliga livet. Ge mig en bondgård och jag blir lycklig!
Vi har nu ätit mat och den var god. Nu ska vi snart lägga oss till rätta i soffan och kolla på Idol :) Sen får vi se vad som händer. Kanske tar Idas gamla moppe och åker en sväng? :)
Eller så hittar vi på något annat kul.. eller kanske något tråkigt.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit i skolan och lyckades skriva klart min novell! Den blev inte jättebra, kankse inte ens bra, men det får helt enkelt duga nu när jag inte har så mycket inspiration. Men jag känner att den är på väg tillbaka. Äntligen! Det är snart ett år sedan som jag plötsligt en dag helt enkelt inte kunde få ur mig något. Pappret förblev tomt. Men nu känns det som om det snart kommer tillbaka. Men det fanns skäl till varför jag slutade skriva också. Så det kan bli..

Nä, DAGS FÖR IDOL!

Hej!

HJÄLP!

Jag har legat död sen jag kom hem från skolan i onsdags. Det är konstigt med tanke på att jag inte haft någon feber. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött och slut. Nu MÅSTE jag ta tag i novell jäveln, den ska vara inlämnad och klar imorgon. Hur ska detta gå? Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Huvudet är i trans och är inte till speciellt mycket hjälp, jag får väl hoppas på att fingrarna kan skriva den utan hjälp av hjärnan.

BYE.

Hemma från skolan idag

Det blev ingen skola för mig idag. Men jag tror jag ska gå imorgon, hoppas! Det är så sjukt tråkigt att bara ligga hemma och glo. Just nu ligger jag och kollar på "Full frys", ganska rolig serie som gick för ett bra tag sen.
Vid elva tiden åkte jag och mamma till kuriren och fixade en minnes annons för pappa. Det är ett år sedan han dog den tolfte. Tänkte gå ner på stan någon dag och köpa nånting fint att sätta på graven när jag ska dit på lördag. Jag kan inte fatta att det redan har gått ett år. Det är fortfarande så att jag ibland inte riktigt förstått det ännu. Ibland kan jag tänka "undrar när pappa ska ringa?".  Men sen kommer jag på att han inte kommer att göra det.. Man vet, men det är ändå svårt att förstå..

Nä, nu ska jag nog gå ut och gå med hunden en sväng.

Puss hej!


Just nu ...

Just nu ligger jag och kollar på rent hus och kikar samtidigt runt lite på internet. Igår kände jag mig väldigt trött och imorse när jag vaknade kände jag mig väldigt hängig. Så har jag känt mig hela dagen, men med hjälp av värktabletter så funkar det även om jag mår långt ifrån bra! Hur som helst så blir det bara att ta det lugnt för mig ikväll så jag lämnade skolböckerna hemma. Kändes som om jag behöver få vila ordentligt ikväll och slippa plugga för engångs skull. Jag tror att jag har fått samma förkylning som jag hade i somras och den var inte rolig! Jag hoppas att jag piggar på mig fort, för jag har varken lust eller tid att vara sjuk. Men om jag känner mig lika dålig imorgon så får jag helt enkelt stanna hemma från skolan..

Ikväll är det både Idol och Andra avenyn premiär! :D Egentligen skulle vi vara några stycken hemma hos Malin och ha en liten myskväll där, men det är nog bäst att jag stannar hemma. Både för mig och deras skull! Har jag dregelsjukan igen så ska jag nog undvika att smitta någon, för den sjukdomen är inte trevlig!

Nu ska jag fortsätta sega framför tv:n och äta godiset som min snälla syster varit och handlat åt mig :)

Puss och hej!

FY!

Idag vill jag bara dra täcket över huvudet.

Söndag, söndag, söndag..

Vad mer kan man egentligen säga? Söndag är den dagen när man är väldigt trött och bara ligger och slappar, det är tyvärr så det brukar vara. Man känner ofta att man verkligen vill göra nånting på söndagar, något nyttigt.
Men dagen brukar oftast sluta med att man inte har gjort ett skit. Nu sitter jag ny duschad, bloggar, kollar på MTV och väntar på att Ida ska komma.. funderar på om jag ska plocka upp lite på rummet innan hon kommer, det ligger en hel del saker på golvet ^^ Hatar egentligen när det är stökigt, jag blir irriterad och kan bara tänka på hur jobbigt det är när det ligger saker överallt. Men dessvärre är det inte så kul att städa heller och ganska bekvämt att bara kasta av sig allt på golvet utan att tänka på konsekvenserna.

Nä, nu ska jag göra nånting nyttigt av den här dagen för engångs skull!
Städa, plugga, ta en promenad och leka med Ida :)

Bye!


Igår var det fest, idag är det pest.



Igår var det som sagt fest. Vi firade Ida som fyllt arton och hade i det stora hela en rolig kväll! Idag är jag slut i kroppen och känner mig väldigt trött. Jag vaknade vid halv nio, klev upp ur sängen och drog på mig mysiga kläder. Sedan tog jag ut hunden på en promenad. Det var faktiskt riktigt skönt att få sig en morgon promenad, det händer nämligen inte så ofta. När Fabian var nöjd gick vi hem och jag gjorde ordning en riktig frukost. I vanliga fall brukar jag bara trycka i mig en macka och ett glas oboy. Men idag blev det andra bullar kan man säga, jag kokade till och med ägg! Ni som känner mig vet att jag inte är en sån människa som ställer mig och kokar ägg klockan nio en lördagsmorgon. Hur som helst blev det en riktigt god frukost idag och det tycker vi om!

Resten av dagen har jag bara legat i sängen och segat mig framför tv:n. Alla 24 avsnitt av Mysteriet på greveholm blev det! MYSIGT, säger jag bara :) Jag ska fortsätta att ta det lugnt resten av dagen, vi får se vad som händer!
Man är ju så slut nu förtiden när skolan börjat så på helgerna blir det lätt att man ligger utslagen framför tv:n..

Hej så länge! Kanske jag har något vettigare att skriva om senare.

Isabelles blogg!

Nu har jag skaffat mig en blogg, för hundrade gången. Vi får väl se om jag kommer att använda denna. Hur som helst, jag ska försöka att vara aktiv. Först och främst måste jag förstå mig på hur det fungerar, men när jag väl kommit på det så hoppas jag på att jag kommer att skriva så fingrarna glöder varje dag ;)



Mors!


RSS 2.0