Garanterar nackspärr

Satt på tåget påväg hem till Söderhamn och funderade väldigt mycket på vem det var som kom på den extremt dumma idéen med att bygga tåget på detta viset? Hur ska man kunna luta sig åt sidan? Bara en undran liksom. Flera decimeter till fönstret!

Nu myser jag i sängen och vill aldrig sova. Vill inte att dagen ska ta slut. Vill inte jobba..


Skridskoåkning

Idag vaknade jag helt utvilad och glad vid elva tiden. Var helt slut igår kväll och somnade direkt. Helt underbart att vara ledig när det är så fint väder. Vi tog med oss skridskorna och tog en promenad till is planen som finns här i närheten. Skit kul att åka lite skridskor, fast man får ju ganska ont i fötterna efter en stund! Så vi åkte inte så länge men det är ändå kul att hitta på något som man inte gör varje dag.


.Alla.hjärtans.dag.

Just nu sitter jag på tåget och är på väg till min älskling i Sundsvall. Och idag är det alla hjärtans dag. Bara jag som har problem med att hitta present? Nä, tänkte väl det. Men det får bli som det blir. Det är ju trots allt tanken som räknas! Idag har jag jobbat.. Kan inte säga att jag har haft världens bästa dag direkt men det har väl funkat. Däremot så är mitt huvud lite överbelastat idag. Jag kan verkligen inte förstå hur det kan finns så många sura och otrevliga människor i världen. Men tydligen så kryllar det av sådana människor. Idioter överallt. Haha. Nu har jag iallafall fått skriva av mig det.

Hoppas ni får en fin dag! Själv är jag ledig i två dagar nu! :D


Trevlig söndag

Idag åkte jag, Amanda och Lovis till Gävle för att ge vår snurriga bror Billy hans laddare son han hade glömt här i Söderhamn. Vi tog en sväng i Valbo också när vi ändå var där. Jag hittade dock inget men det var trevligt ändå, såklart :) nu har jag ätit mat med lillebror och hans flickvän. Blev faktiskt gott! Nu ska jag tvätta och plocka undan lite. In i duschen och sen bara slappa framför tvn :) intrigen blir det jobb...


Hoppas ni haft en bra helg. Det har jag iallafall. Bara umgåtts med familjen :)

Puss och hej!


Proffs

Jo men visst är jag proffs på att ta snygga blogg bilder med telefonen? Haha. Idag har jag shoppat lite grann i Birsta. Hittade dock inte allt jag vill ha och behöver.. Men lite trevliga plagg blev det iaf :) Ni får se sen! Ikväll blir det mys framför Mello med älskling och bara softa hela kvällen. Skönt!!

Ha en skön lördagskväll!


Torsdag

Softar i sängen framför tvn. Måste ju ladda batterierna så jag orkar med morgondagen! Då blir det jobb till klockan åtta. Bläh. Men sen tar jag det sena tåget till Sundsvall och hälsar på älskling. :) massa mys, skridskoåkning och shopping ska det bli! Jag måste ju hitta på något när karln är på jobbet och varför inte passa på att inhandla lite nytt till garderoben?;) det tycke jag att jag är värd nu när jag jobbar så hårt!

Önskar att jag åtminstone kunde skriva någon intressant rad här men nej. Det blir inte så. Denna blogg är lika trökig som vanligt.

Hej svejs!


RSS 2.0