Yey



Så här såg vi ut igår. Själva showen var rolig, men allt väntande innan var inte så kul. Jag och Frida sov två timmar natten innan visningen. Först låg vi och pratade om vad som skulle hända när vi dog. Och det blev en del skrattande, må jag säga.

"Tänk dig när vi dör, då kommer det ner värsta hissen. Så låter det "ooohhooohoo" (min ljudeffekt). Sen tittar vi på varandra och Frida säger "Jag tar trapporna jag!"

Fan vad vi skrattade.

När vi kom hem till Christoffer, hann jag bara hoppa in och ut ur duschen. Vi började titta lite på tv och efter fem minuter satt jag och halvsov i soffan. Det blev raka vägen till sängen!

Nu sitter jag på media och nyser. Försöker jobba med text uppgiften, men det går inte så bra. Jag har liksom ingen energi. Hade tänkt gå ut imorgon, men vi får se hur det blir med det. Jag har så mycket plugg, så antagligen får jag plugga hela helgen.

HÖRS!













Hej hopp!

Igår var vi i Gävle hela dagen, för att få håret fixat inför torsdag. Fridas hår blev klart, men det blev inte mitt. Så jag måste tillbaka imorgon igen för att få det klart. Idag har vi varit i Sundsvall hela dagen på en mässa. Jag snodde åt mig en hel del pennor och godis. Jag köpte även en tjöja av ett UF företag. När vi blev trötta i fötterna satte vi oss och lyssnade till Tomas Dileva's "Vem ska jag tro på". Nu är jag hungrig som en varg och väntar på att maten ska bli klar. Mamma står nere i köket och rullar köttbullar. MUUUMS!
När jag har käkat ska jag packa och sedan ta bussen hem till Christoffer. Tråkigt nog jobbar han. När han kommer hem sover jag väl som en stock, men jag brukar vakna till när han lägger sig i sängen. Det är en mysig känsla, eller hur? När man ligger och sover och plötsligt märker man att sin älskling kommit hem. Okej, detta ska inte blir världens kärleksinlägg..

hur som helst. Det blir att handla lite gott, hoppa på bussen och plugga. Sen blir det förhoppningsvis drömkåken innan läggdags!

Hörs!

Sälen.



Nu är jag hemma igen. Det har varit otroligt härligt att få komma bort från denna lilla håla ett tag. Att vara ute i backarna är underbart och jag älskar det. Självklart längtade man även hem, men man ville inte gärna lämna backarna heller. Den dagen jag tjänar mycket pengar och slår helt på egna ben, så kommer jag tillbringa mycket tid i backar. Man slipper tänka och fundera så mycket. Man andas bara in den friska luften och njuter av farten. Sista dagen var jäkligt kall och man var tvungen att värma sig ofta. Tårna blev till is och även i ansiktet växte det fram istappar. Speciellt på Ida som åkte runt med vanliga solglasögon. När hon försökte täcka över ansiktet med halsduken blev det imma på glaset. Hon såg alltså inte ett piss. När hon kom ner från backen såg hon ganska förstörd ut. hon hade is i ögonbryna. Hehe.

Men som sagt det var mycket trevligt, och speciellt med dessa två damer. Det måste göras om! Killarna kanske man ville slå ihjäl ibland. "Look at my horse, my horse is amasing".

Just nu sitter jag hemma hos Christoffer, som jag länktat efter så jag bara ville dö. Han jobbar natt och kommer inte hem förens sent i natt. Jag har kollat på "i taket lyserr stjärnorna " och gråtit en skvätt.
Nu blir det duschen, efter det ska jag kolla på Blåsningen. Sedan blir det sängen med en bok.

Imorgon blir det ingen skola för mig. Är ledig. Jag och Frida sticker till Gävle för att bli klippta och få håret färgat.
Ja, det blir inte mycket skola för mig denna vecka. på tisdag ska jag till Sundsvall och på fredag kommer vi att vara i Gävle hela dagen. På fredag kväll ska vi nämligen leka modeller och gå på en cat walk. Ska bli intressant. Hur många satsar på att jag kommer snubbla? Jag satsar iallafall på det!

BYE!

HAPPY HAPPY HAPPY!

Idag fick jag ett konstigt sms. Mina tankar balanserade lite mellan om det var någon som drev med mig eller om jag faktiskt hade skickat efter något, som jag inte kom ihåg att jag gjort. Lite oroligt var det allt. Men när jag kom tillbaka till skolan visade det sig att även några få av mina klasskompisar fått ett liknande sms. Alltså, att de har paket att hämta ut från posten. Alla väldigt förvirrade. Sen förstod vi, det var studentmössan! Det efterlängtade mössan. Äntligen! Snacka om att vi kvittrade när vi satt i bilen, ett steg närmare att få öppna paketet. konstigt ändå, att man kan blir så uppspelt av en mössa?
Fast det är ju inte vilken mössa som helst heller så...  ;)
Nu längtar jag som tusan!                 


Nu ska jag nog läsa lite, sen ska jag äta mat. Och sen i kväll ska jag på någon jobbig föreläsning. SUCK.
Efter den blir det raka spåret hem till Christoffer. Imorgon åker jag, Ida och Hanna till sälen. Ska bli asa roligt.


    
                    

HÖRS!

Kråka

Okej, jag måste verkligen gå till rockskolan idag. Jag låter som en kråka. Riktigt hemskt. Men jag har ju inte sjungit på ett par månader, så det kanske inte är så konstigt. Det som är konstigt är att jag inte sjungit på månader. Jag fattar inte. Vad är felet? Måste ha drabbats av någon konstig parasit.

Gå eller inte gå?

Äntligen! Snart slut på praktiken. Det ska bli skönt att få göra något vettigt igen. Dessa fyra veckor har verkligen tagit död på mig. Hoppar rockskolan idag, känner liskom inte för det. Jag tror iallafall att jag gör det. Vi får se hur jag känner när klockan närmar sig sex. Kanske lika bra att gå ändå? Ikväll kanske det blir quiz med Frida och Lisa. Jag har inte bestämt mig än, men vad ska jag annars göra? Sitta hemma och glo till klockan ett? Nja, kanske blir lite jobbigt det. Just fan, vill ju inte missa Made in sweden. Måste iallafall kika på det först!

Nä, jag tror fasiken att jag går på rockskolan ändå. Ja, det ska jag göra. Lika bra det. Kan ju bli roligt.. man vet aldrig.

HÖRS!

Plåtning.

Just nu sitter jag nere på media och redigerar lite bilder, bara för kul. Jag har nyss plåtat "The royal fat fucks". Eftersom jag inte har så mycket annat för mig så fixar jag lite med dom, fast det egentligen inte behövs. Ska snart hem och hämta lite grejer så jag kan fixa lite saker på banken. Dagen har inte direkt erbjudit så mycket roligheter. Förutom fotograferingen, den var ganska rolig.

Köper nog med mig något smaskigt hem och lägger mig och läser en stund.

HÖRS!


onormal? kanske en aning...

Jaha, då var klockan mycket och jag ska väl försöka sova. Lycka till Isabelle! Eftersom jag inte har min karl här får jag hämta ninen som ligger kvar på hatthyllan i hallen. Jag lade henne där när jag hade bråttomt i väg till Sundsvall. Hade ingen lust att bära omkring på Ninen bland en massa sundsvallsbor. Varje gång jag går omkring med den bland folk så ja.. mina vänner tycker att den ser missbildad ut nu för tiden. Dom kallar henne för "Sid". Det uppskattas inte utav mig. Inte av Ninen heller för den delen. Okej? vad skriver jag egentligen? Vem skriver egentligen ett blogginlägg om sitt gosedjur? Det är inte särskilt normalt va? Men tydligen så gör jag det.
När man är trött får man fakiskt vara lite onormal. Jag har inget normal att skriva i den här bloggen heller så..

Hur som helst. Ligger och kollar på Skavlan, ett ganska trevligt program. Ska nog göra lite oboy och sedan ska jag kika på 2 1/2 men. Idag har jag varit duktig och "uträtt" lite ärenden på stan. Imorgon blir det fler sådana som måste fixas! Hoppas jag kommer upp i tid imorgon. Eftersom vi har praktik spelar det inte någon större roll när jag kommer. Klockan tolv ska jag fota "Royals and the fat fucks", heter dom typ. Vi får hoppas på att det blir bra bilder iallafall:)

God natt och sov så gott!

Vad är detta?

Jag har hittat massor av snygga skor som jag vill ha. När jag läser på hur hög klacken är står det 9 cm eller till och med 10 cm. Varför? Jag kan inte förstå hur man KAN gå i sådana skor. Är det verkligen möjligt? Okej, det kanske är det. Men varför ska alla snygga skor ha världens jävla klack? Kan någon svara på det? Räcker det inte med fem centimeter? Det går ju, även om det vinglar lite. Känns som om jag borde träna på att lära mig gå i höga skor.
Nä, nu blir jag arg. Verkligen arg. Kan dom inte åtminstonde göra så man får välja höjd på klack själv? :P

Äh, skit samma. Nu sitter jag i min säng. Ensam. Det är inte särskilt roligt. Jag vill inte sova ensam!
Jag kommer aldrig kunna sova. I natt sov jag med Ida, inte ens då gick det att sova. Nej, jag behöver mig karl. ;)

Nu kanske jag ska sluta att tycka synd om mig själv. Ska försöka komma på något roligt att göra istället.

Vi HÖRS!

Ändrade planer

Nej, det blir ingen bio med Adam. Jag bjuder med Ida istället, blir trevligt det :)
Nu ska jag nog bädda sängen med nya lakan och dammsuga.

HÖRS!


Hello!

Nu sitter jag i sängen med Ida och Sanna. Dom sitter bänkade framför någon ny töntserie. Chippen attackerar dessutom mina vänner, som ser ganska rädda ut för tillfället. Ja, så kan det gå när man har en liten katt i huset som inte vill ut och leka i snön. Hur som helst, Idag vaknade jag väldigt sent. Åkte till skolan vid tolv, sen satt jag där och glodde till halv tre. Ikväll blir det bio med lillebror, vi ska se "Farsan". Får hoppas på att den är bra!

HÖRS!


The tiger took my family


Jag och Ida sitter och funderar över våran framtid. Ida sitter slukad i datorn och läser om en massa program som hon tycker verkar roliga. Eller.. "helt underbara", som hon säger. Snart får hon väl orgasm också. Själv känner jag lite ångest över att jag varit lite väl slö. Egentligen tycker jag inte att jag varit det, åtminstonde inte i alla ämnen. En del har jag slöat mig igenom. Riktigt pinsamt när man kollar på betygen och vet att man skulle kunna fått ett bra betyg om man bara hade gjort något. NÅTT kunde jag väl ha gjort? Jaja, det är lätt att vara efterklok. Det är väl just vad jag är. Varför? det kan man undra. Jag vill så mycket nu känner jag. Kunde jag inte vetat om det lite tidigare?
Nu kommer någon lite pluggis förmodligen få min plats. Sorgligt.

Nä, nu kanske vi ska sluta sura. Även om jag vill gå Kriminologi programet så kan jag alltid läsa psykologi, sociologi eller rättskunskap. För det är också väldigt roligt! Polis blir jag ju i vilket fall som helst. För in på polisskolan kommer jag lätt som en plätt! ;) Ja, man ska ju vara positiv. Eller hur?

Måndag igen

Då var det måndag igen, vilket betyder skola. Ännu en meningslös dag på media. Ja, tiden går.


Söndag

Vaknade på ett ganska roligt vis idag. Jag drömde att jag gick på en hal isfläck och att jag halkade. Vaknade av världens jävla ryck. Eftersom jag trodde att jag ramlade. Christoffer undrade en aning vad jag höll på med :P
Det blev kalas hemma hos Amanda och Fredrik idag, eftersom Amanda fyller år till veckan. Jag proppade i mig tårta och en massa annat gott. Nu ligger jag hemma i sängen, har precis kollat klart på Ice age. Mycket roligt film! hehe.

Kurrar i magen gör det också, hoppas det blir mat snart. Vad är humöret idag? Jag känner mig lite konstig. Jag hänger liksom inte riktigt med i svängarna, känner jag. Men men, så kan det vara ibland.
Fy, jag tycker inte om mig själv idag. Det måste bli ändring!

Jag skriver för att jag inte har något att göra, liksom.

Jag är trött på vinter och snö. Det är tråkigt, tycker jag. Någon som har något bra tips på vad man kan göra för att underhålla sig själv? Vad brukar ni göra?Visserligen längtar jag som tusan efter att få susa ned för en slalombacke i 180. Men förutom det är allt tråkigt.
Sitter här med Ida, vi har allmänt tråkigt som vanligt. Jag vill prata om framtiden, men det vill inte hon.
Melodifestivalen var inte så rolig heller. Ganska tråkiga låtar, om jag får komma med en egen synpunkt.

JAG VILL HA SOMMAR!


Gamla tider




Den poppiga versionen av poison dunkar på högsta volym. Dock inte i mitt rum, men i min brors. Jag började genast tänka tillbaka på gamla minnen. Den tiden jag, Frida och Sanna satte oss på bussen mot Alfta så fort vi kunde och hade pengar till det. Det var en otroligt rolig tid. Jag saknar den tiden, och det sorgliga är att den aldrig kommer tillbaka. Det känns väldigt, väldigt sorgligt. Jag skulle gärna vrida tillbaka tiden så jag fick vara med om det en sista gång.
Det är så orättvist. Man visste inte när man steg på bussen hem att det skulle vara sista gången. Visst har vi varit där en eller två gånger för att säga hej. Men det kommer aldig mer bli som det var.

Åka moped så olovligt som det bara gick
Bada på alla ställen som det gick att bada på
Vara ute hela nätterna
Skratta
och bara vara.

Det var en härlig tid, men den kommer aldrig mer.

Från rik till fattig

Igår blev jag lycklig när jag såg hur mycket pengar jag hade på mitt konto. Jag hade fått dubbla studiebidrag, trodde jag. Jag drog till statoil och köpte massa godis för att fira. Men det skulle jag inte ha gjort. Det visade sig att banken hade råkat överföra pengar till mig från mammas konto. Det var alltså min brors studiebidrag som hamnat fel. Nu är jag helt pank igen. Från att vara rik till att vara pank. Det gick väldigt fort. Nu har jag ingen aning hur jag ska överleva månaden. Dumma mig. Var jag verkligen tvungen att köpa så jävla mycket godis?
FAN.

Nu blir det städning.

Hubbabubba är bra om man vill göra stora bubblor

Lyssnar på Håkan, tuggar hubbabubba, laddar ner Festival, funderar på att städa och väntar på cola.
Jag har ganska tråkigt. Tittar hellre på dataskärmen än ner på golvet. FY!

Jag har tuggummi i hela ansiktet.


onsdag- fredag

Nu var det ett tag sen jag skrev något i bloggen. Det blir lätt så eftersom jag är så mycket hos Christoffer. I onsdags hade vi myskväll hemma hos Ida. Vi hade skit kul och superduper mysigt. Jag tycker att vi måste göra det lite oftare. Det var länge sen jag skrattade så mycket. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi härmade roliga karaktärer ur filmer, och vi var rädd för personer som egentligen kanske inte är så skrämmande. Frida skrev som vanligt ner ungfär allt vi sa. När vi skulle sova trängde vi ner oss fyra peroner i en dubbel säng. Jenny valde att sova på madrass, jag förstår henne. Det blev äckligt varmt när vi sov så många i en säng. Som tur var hade Ida lagt en madrass till på golvet för nödfall. Jag somnade klockan fem. Men det var det värt! :)

Nu blir jag lite deprimerad när jag tänker på studenten och att jag måste lämna dessa underbara människor. Och det vill jag inte. Än har vi tid på oss att ha kul, men jag vill inte att det ska ta slut. Jag vill tacka för den kvällen och bara säga att jag är så glad att jag har er fyra!

Halv nio klev vi upp och gjorde oss i ordning. Jag hoppade på tåget mot Sundsvall, eftersom jag skulle bli klippt av Elin. Håret blev jättefint och det känns skönt att få bort det slitna håret. Sen när jag skulle hem blev tåget inställt, så det blev buss iställlet. I Gnarp fick jag byta till tåg, men det blev en del problem med tåget. Det blev snigelfart nästan hela vägen hem och det tog sin lilla tid. Väl hemma blev det pizza med Christoffer. När vi kom hem somnade jag på soffan. Jag var helt död. Som tur var lyckades han väcka mig innan Made in Sweden började.

Ja? det är väl ungefär vad som hänt..
Idag blev det ingen skola, jag mådde inte super så det kändes bäst att stanna hemma i sängen.

Dagen

Nu blir det fotografering och intervju med Isabelle. Trevligt, trevligt :) Efter det blir det snabba puckar hem och laga mat för att hinna till rockskolan. Vi får se hur det går med det, med tanke på min snornäsa. Ikväll blir det myskväll och övernattning hemma hos Ida med Frida, Malin och Jenny. Ska bli riktigt roligt att få umgås lite med dessa fyra damer.

Vi hörs!

Det rinner..

Sitter i skolan nu och försöker få något gjort. Är inte det lättaste, måste jag få säga. Jag är fortfarande super förkyld. Det rinner ur både näsan och ögonen. Men det är åtminstonde bättre än igår, då rann det floder ur ögonen på mig. Vi får hoppas att det ger sig snart, annars kommer det bli en jobbig natt för mina små vänner imorgon.

Åter till det tunga arbetet här på media.


Fy fan vad kallt det ska vara


Eftersom mina små vänner klagar på att jag aldrig lägger upp några
bilder så lägger jag väl upp denna bild nu då. hihi


Hej! Har precis ätit lite rester från igår. Var sjukt hungrig när jag kom hem och visste att det fanns köttbullar och potatis i kylen. Gamelmosters köttbullar dessutom! Blev du avundsjuk nu Ida? ;) Det förstår jag om du blir, för det är nämligen bland det godaste man kan äta. Bara så nii vet. Idag blev det mössa på huvudet bland allmänheten, håret ser ju ut som jag vet inte vad. Men jag köpte silverschampoo idag som Jenny tipsade mig om. Vi får se när det torkat om det blivit någe bättre. Skolan är som vanligt, vi har ju praktik så vi sitter mest och pratar skit och skrattar oss genom dagarna. Men det är ganska skönt det också, men ibland kan det faktiskt bli lite lång tråkigt.
Det händer väl inte så mycket i mitt liv just nu. Det rullar liksom på. Men det kommer att hända en hel del ändå i februari, så jag kommer att behöva vara ledig ganska mycket.

Ikväll blir det mys med baby. Hoppas jag kan sova denna natt, för det kunde jag inte inatt. Näsan envisades med att snora som en tok. Då är det inte så jäkla lätt att sova.

Nä, nu ska jag torka håret och sen ska jag ut och gå med hunden. Fy, vill inte ut i denna kyla!

RSS 2.0