HAHAHA!

Tjolahopp!
Idag har jag uträttat en del saker på stan, tänkte skriva "ärenden" men det känns så väldigt vuxet. Så jag skippade det. Hur som helst. Jag har ingen ork att lägga ner på skolan, även om jag verkligen borde göra det. Jag har ingen energi och jag sover inte mycket. Jag kan liksom inte sova, vilket gör så att jag ofta försover mig. INTE kul, det är hemskt. Jag hatar det, men ändå lyckas jag alltid. Men men, skolan är snart slut och då kan man pusta ut. Det är inte så konstigt att man tappar energin när man har så mycket att tänka på, samtidigt som man bara vill ligga och andas.
Imorgon är det fest som gäller! Ska bli riktigt roligt och jag ser faktiskt fram emot det. Ändå kan man inte låta bli att tänka " jag har ju prov på måndag, så jag borde stanna hemma och plugga". Men någon gång måste man ju får roa sig lite?
Sitter just nu och läser lite bloggar. Jag vill bara tipsa er om en blogg som jag älskar.
www.anagina.blogg.se
Hon är en sjukt rolig tjej som ni borde kolla in. Ni kanske inte gillar det, jag vet inte. Jag kanske har dålig humor? Men jag tycker iaf att hon är hur rolig som helst.
Ikväll blir det mys med älskling, annars ska jag inte göra något speciellt idag. Kanske plugga? Nja.. vi får se.
HÖRS!

Tjolahopp

Ännu en meningslös dag på media avklarad. Imorgon hoppas jag på att jag kommer upp i tid och inte försover mig. Det skulle vara ganska jobbigt med tanke på att vi har nationellaprov. Efter provet åker jag och Christoffer till Gävle för att kika i affärer och äta på IKEA. Mums! Det tar vi chansen till så fort vi får den, dom har faktiskt jäkligt god mat där. Nu ska jag hjälpa Adam med hans läxa, om han kommer upp någon gång vill säga..
Annars gör jag inte så mycket förutom att läsa Harry Potter. Jag har nämligen fått Harry Potter feber. Men jag älskar böckerna och Rowling är en fantastisk författare!

Ute och cyklar? Skit samma.

Nu ska jag skriva mitt tal. Eller, skriva och skriva. Jag ska iallafall skriva upp några meningar så jag vet ungefär vad jag ska prata om. Jag tänker inte lägga ner så mycket energi på det där, faktiskt. Det får gå som det går, jag kanske är helt ute och cyklar. Men jag tycker om att vara ute och cykla. Det är liksom min grej.
Jag ska iallafall prata om nätdejtning. Det finns ju med två texter i häftet om det, så jag hoppas det funkar.
Hur som helst, nu ska jag skriva lite. Sen ska jag läsa :D

52

Idag vaknade jag av att min telefon pep. Det stod : Grattis! Du har fått sommarjobb. Wiihoo! Vad glad jag blev började studsa i sängen och ruska på Christoffer och skrek att jag fått jobb. Vilken lyckodag! Det ska bli skit roligt att jobba på kollot. Jag har saknat det där stället i flera år och nu får jag komma tillbaka, fast som "kolloledare".
Lite konstig känsla, men jävligt roligt!

Nu sitter jag och väntar på pizza, mums! Sen ska jag och Ida hård plugga hela dagen, hade vi tänkt iallafall. I kväll ska Christoffer förhöra mig och då är det bäst att jag kan allt, för imorgon är det nämligen prov.

HÖRS!

Jag är som Peter Pan, jag vill aldrig bli vuxen. Inte riktigt iallafall...

Jag har just kollat på London filmen. Jag blir så glad när jag kollar på den! Det är ju helt underbart och jag vill dit igen med min underbara klass. Jag vill inte bli gammal och tråkig. Jag vill leva och ha roligt. "I want to be forever young". Jag ska verkligen ta vara på min tid som ung, den kommer aldrig mer. När man tänker så, då blir jag rädd. Jag kommer aldrig mer att få uppleva den här tiden mer. Man bli inte yngre, man blir bara äldre. Läskigt.
Om 53 dagar går vi ut på trappen. Då är vår gymnasietid över. Det känns spännande och roligt. Men egentligen känns det också väldigt sorgligt och skrämmande.


Hurra!

Jag har bestämt att jag ska börja röra på mig. Eftersom jag har högt fotvalv får jag lätt benhinneinflammation, så jag måste köpa ett speciellt skoinlägg. Ska göra det så fort jag får pengar! Men jag tänkte börja gå lite smått och göra lite enkla övningar hemma så länge. Jag har även tänkt börja gå ut och gå igen, så det ska jag göra senare idag. Men nu ska jag laga lite mat och när maten är uppäten måste jag plugga. Men sen ska jag ta mig fan ut och röra lite på mig. Tur att det är fint väder ute, då vill man inget annat än att gå ut. Det var annat under snöstorms perioden.

Jag vill även berättat att jag har dragit ner coca cola intaget. Om man jämför nu med för en vecka sen så dricker jag  jävligt lite nu. Ville bara berätta för mina vänner hur duktig jag är. Hoppas bara att det håller i sig.
Är ganska trött på tjockis magen nu. Det är nog ganska lätt att få lite extra fett när man är kär, eftersom man helst ligger inne och myser ;)

Vi hörs!

AJ

Dagen var väldigt skön idag nere på media, men den var ganska seg och långtråkig också. Men det gör mig inget eftersom vi slutade så tidigt. Nu sitter jag i soffan med huvudvärk så att det gör ont ända ner till nacken. Inte har vi några huvudvärkstabletter hemma heller :(  Hoppas det går över snart, för jag måste verkligen plugga idag.
Tur att jag har världens sötaste pojkvän som åker och handlar Fanta och lämnar den hos mig, bara för min skull. Då kanske jag får lite energi och orkar plugga. Ikväll får man sova ensam och det tycker vi inte om. Fy.
Nä, men ha det bra!

Äntligen!

Nu har jag anmält mig till programen och kurser som jag vill gå till hösten. Nu är det bara att vänta och se om man kommer in. Jag och Ida skulle egentligen plugga idag, men det blev inte riktigt så. Istället har vi haft ångest inför framtiden och kollat ut program och kurser om vi är sugna på. En del lägenheter har jag också kikat på. Det ska bli så skönt att komma härifrån!

Hörs!

UNDERBART!

Visst är väl vädret helt underbart idag? Kan man begära så mycket mer än en skinande sol? Nej, det känns inte så. Inte just nu i alla fall. Nu får vi bara hoppas på att den här sommaren blir en super sommar!
Christoffer är och kollar på en bil just nu och om bilen duger så köper han den idag. Hoppas att den duger, skulle vara jävligt skönt att slippa bussen ;P
Jag har inte så mycket mer att skriva liksom, bara att jag är glad över det vackra vädret.
Så, vi hörs.

Att vara Per Gessle



Titta vad jag hittade på REA idag! Jag visste inte ens om att den här boken finns, och det är ju faktiskt nästan pinsamt när man heter Isabelle Krüger. Hur skulle jag kunna låta bli att inkassera den här boken? Det är hos mig den hör hemma, i min bokhylla.

Idag har jag varit på stan med Frida en stund. Vi fikade, kikade i affärer och båda två kom hem med några påsar. Jag har även varit hos optikern och fixat pappret som jag skulle postat för flera dagar sen, men nu ligger det i den gula lådan och det känns bra. Hoppas på att Christoffer kan hjälpa mig betala, eftersom min internet bank aldrig fungerar som den ska.

Imorgon är det högskoleprov som gäller, hoppas jag kan sova några timmar. Blir ganska jobbigt för min hjärna annars.


HÖRS!

Arrgh..

Jag förstår inte hur jag kan vara så lat. Jag ligger här och orkar knappt röra mig. Mitt rum ser ut som en katastrof, som vanligt alltså. Jag har en del skolgrejer att ta hand om. Men hur mycket energi har man till det? Nada. Funderar på om jag ska kolla på film, vilket låter väldigt frestande. Kanske borde jag städa undan lite, plugga och sen kolla på film? Låter väldigt bra, vi får se om jag lyckas få någon styrka till det. Man kan ju alltid hoppas!

Nitton bast!

Happy birthday to me! :)

Jaha, då var man nitton då. Själv hade jag nästan glömt bort att jag fyller år Idag. Tur att jag har kompisar och en pojkvän som påminner mig ;)

Mission!

Jag har nu kollat på en massa bilder och har upptäckt att jag saknar massa kläder. Jag fattar inte vart dom har tagit vägen? Så, nu tänkte jag ägna en del av kvällen till att hitta dessa kläder. Annars? Nej, det händer inget speciellt. Vill plugga, men jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra.. så det blir svårt. Eftersom jag inte har något bättre för mig så ska jag leta som en galning efter försvunna kläder. Kan ju vara bra det också, heller hur? Sen ska jag nog lägga mig och läsa boken som jag fick av Christoffer :)

Imorgon har jag några små grejer att fixa, sedan sticker jag och Christoffer till Sundsvall och spenderar natten där. På onsdag blir det shopping. Det ser vi fram emot! Eller, jag gör det iallafall ;) hehe

Hörs!

:)

Nu sitter jag här i min säng med Ida, snart kommer min Christoffer och hans mor och hämtar upp mig. Han har ju sålt sin bil nu, det blir alltså mycket motion för våran del. Men det kan vi behöva ;) Jag gick faktiskt från stugsund och hem till mig idag, riktigt skönt! Jag blir så glad av det fina vädret, det är ju helt underbart!
Jag känner mig jävligt sugen på att shoppa lite vår och sommar kläder. Synd att man inte är så tät..
Ikväll blir det mys och imorgon blir det kalas för mig :) Sen får vi se om det blir Statt eller inte, men just nu känner jag inte riktigt för det.

HÖRS!

Roboten

Idag fick jag träffa min underbara Christoffer en sväng. Okej, det var bara typ tio minuter. Men det gjorde mig iallafall glad :) Annars känner jag mig som en robot. Gör det jag blir tillsagd att göra, men inte mer. Jag är så otroligt rastlös och har extremt tråkigt. Men jag har egenntligen ingen lust att göra något heller. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och sova i några dagar. Men tyvärr så går inte det, eftersom jag har världens jäkla sömnproblem. Jag kan inte sova, helt enkelt. Eller sova kan jag, men det tar ungefär sju timmar innan jag kan finna ro. Så just nu känner jag mig som en robot, eller ett ufo. Vi får hoppas på att jag får påskmat idag, då kanske jag blir glad.

Hörs!

RSS 2.0