Natti natti!

Shit vad trött jag är! Fast jag har ingen lust att gå och lägga mig :P I dag har det blivit en hel del packande och tvättande. Det blev dock inte någon pluggning, orkade helt enkelt inte. Har haft fullt upp ändå och hade ingen energi kvar efter det så det blev film istället! Imorgon blir det flytt men vi kommer att börja sent eftersom Christoffer måste jobba och det är ju drygt. Men det är bra att jag  får lite extra tid till att packa. Kanske ska ta en fika med Billy på stan beroende på om jag hinner. Hoppas det för jag skulle även behöva hinna med att kika i några affärer. Men somsagt får vi se hur tidsschemat ser ut imorgon. Ska nog ta och lägga mig i sängen ändå och läsa lite, hela kroppen värker!

GOD NATT!

Stress

Idag har jag packat en hel del. Just nu väntar jag på att pizzan i mickron ska bli tinad. Första gången jag äter något liknande! Men det känns onödigt att handla mat nu när jag flyttar imorgon. När jag har käkat upp väntar tvättstugan på mig. Förstår inte hur jag ska hinna med att plugga idag men jag blir så illa tvungen med tanke på att jag inte kommer ha tid att ägna tid åt kriminologin mellan måndag till fredag för då är jag i full gång med PMet som ska vara inne på fredag. Känner att jag har mindre tid än vad jag skulle behöva. Skulle gärna vilja lägga tid på att göra fint i nya lägenheten i veckan. Men men, sånt är livet ibland! Nu måste jag skynda mig att få i mig maten, så vi hörs!


?

Finns det inga sångpedagoger eller liknande i Sundsvall? Konstigt. Känns som om det fanns större möjligheter för det i Söderhamn och det är ju konstigt. Kanske blir tvungen att söka Rockskola eller något i Söderhamn då och pendla? Jag måste ju sjunga. Där jag bor nu går det inte för det är så lyhört. Men jag hoppas att det går bättre i nya lägenheten! Annars kommer jag att dö, känner jag.
Nu kollar jag på Förkväll och pluggar lite. Snart mat sen Idol!

Jepp

En liten fågel viskade i mitt öra att Gina Tricot skulle ha öppet ikväll med massa rea! Skulle väldigt gärna ta bussen dit och shoppa lite men jag vågar inte. Det är en sån läskig väg till bussen och det är ju så jäkla mörkt ute. (plus att jag precis hörde på nyheterna om en 17 årig tjej som blivit bortrövad och våldtagen, uha!) Synd att Frida går i skolan på onsdag kvällar annars hade jag tvingat med mig henne! Men men.. jag får stanna hemma i det trygga och glo på tv ist. Idag har jag iallafall börjat packa lite, funderar på om jag ska rensa garderoben också men det är så svårt att göra sig av med kläderna. "Om jag går ner några kilon så kan jag få på mig den här igen" eller "den här kan vara bra att ha på sig om man ska måla". Haha, men hur ofta målar man då? En gång var femte år kanske? Om ens det. Nä, den här gången ska jag vara riktigt hård mot mig själv och göra mig av med det som inte används. Det kan däremot vara svårt att göra sig av med kläder som man tycker mycket om men som man inte vill ha för att dom nu för tiden sitter lite för tajt. Jag och Christoffer har ju bestämt att vi ska bli värsta hurtbullar nu i november. ;) Då kanske jag ska spara de kläder som jag hoppas kunna få på mig ändå? :P

Gud vad jag babblar på om en massa skit. Men det får ni stå ut med!

HÖRS!

Tisdag

Idag forstätter vi att snora och inatt trodde jag att jag skulle snora ihjäl mig! Nu sitter jag i soffan och känner mig ganska död. Har stor lust att lägga mig och sova men jag kom på att det nog inte är någon bra idé för då kommer jag inte att kunna somna inatt. Jag har haft väldigt svårt att sova på senaste tiden, tror att jag har vänt lite på dygnen men i dag klev jag upp tidigt så jag hoppas att jag får in den rätta dygnsrytmen nu. Funderar på om jag ska plocka lite här hemma och börja packa lite inför flytten. Sen ska jag även försöka hinna med att plugga lite, så att jag kommer igång någongång. Annars kommer det bli panik när hemtentan väl ska in.

HÖRS!

Snor...

Jag fryser, snorar och har ont i halsen och huvudet. Inte okej! Tänkte sätta mig och renskriva min lilla intervju nu så den är klar. I veckan blir det att packa,packa, packa och plugga, plugga, plugga! Vet inte var jag ska börja någonstans, känns som om jag behöver allt och då blir det ju lite svårt att veta var man ska börja. Fick veta att min lägenhet är uthyrd nu iallafall, fan vad skönt! Så slipper jag betala dubbla hyror för det hade inte varit så roligt. Idag har jag varit ut en sväng till Birsta med Christoffer och ätit IKEA mat! :) Nä, nu måste jag sätta igång med intervjun. Ikväll blir det nog bara att slappa framför tvn, mår som sagt inte så bra. Lika bra att vila!

Hörs!

looking for energy

Jag har försökt plugga idag men jag har ingen som helst energi. Lite framåt har jag kommit men inte tillräckligt mycket för att det ska vara värt något. Nu tänker jag bara andas ut och försöka samla på mig energi. Imorgon åker jag hem till Söderhamn och det ska blir skönt att få komma hem en sväng! Tror att jag kan samla på mig lite energi då och sen när jag kommer hem igen så kanske jag kan börja pluggandet! Hur skaffar man sig energi då? Promenera runt i staden som man växte upp i? Kan det hjälpa? Vi får väl se :)
Vad händer ikväll? Det vet jag inte riktigt än.. vi får se om jag blir hemma eller om åker med Christoffer hem till honom. :)

vi hörs då!


Jag vet att du finns här,

för det känner jag när jag saknar dig som mest och det gör mig glad. Just nu saknar dig mer än nånsin. Jag dömmer och tänker på dig. Saknar dina kramar, ditt skratt och dina roliga berättelser som du brukade berätta med full inlevelse. Jag vill spola tillbaka tiden då du låg mellan mig och Adam och läste godnatt sagor, sjöng "när trollmor har lagt sina elva små trollbarn och bundit fast dom i svansen.." och när du kliade mig i håret tills jag somnade. Jag har så många minnen och oftast blir jag glad och stolt när jag tänker på dig för det finns ingen i världen som har haft en sådan kärleksfull och lekfull pappa som jag har haft. Jag kommer så väl ihåg när du skulle leka med barbie med mig då jag blev arg för att du "lekte fel". :)
Jag saknar dig väldigt mycket och jag längtar tills jag får krama dig igen. För det vet jag att jag kommer få göra igen. Någon gång, förmodligen på den vackraste platsen som finns.

<3


Fått inredningssjukan tror jag

Just nu sitter jag hemma hos Christoffer. Idag har vi sprungit runt på stan och kikat i affärer. Jag tvingade in honom i en second hand butik och det var nästan så att han höll andan under hela vår vistelse i affären, han tyckte nämligen att det luktade gammalt och äckligt. Jag däremot gillar second hand butiker, man kan faktiskt hitta en hel del fina prylar! Tur för mig att jag har kompisar som också tycker om att gå i sådana affärer ;)
Sen käkade vi pizza och efter det har vi bara suttit hemma och inte gjort så mycket, kollat på tv typ. Jag har hittat en mysig internet butik där de säljer väldigt mycket roliga saker och jättefina smycken, verkligen Isabelle stil på dom. Butiken heter www.honeyimhome.se, gå in och kika vetja! :) Jag kollar ganska mycket i inredningsbutiker nu för tiden och det är så mycket som man vill ha, synd att man är en fattiglapp! Är ganska sugen på att shoppa kläder också men det får vänta. Christoffer skrattade åt mig då han såg hur stora mina ögon blev när jag fick syn på Gina Tricot i gallerian, det kliade rejält i fingrarna.

Hade tänkt att jag skulle hinna med att plugga idag men det har inte riktigt blivit så.. jag har helt enkelt varit för lat idag, så jag får göra ett nytt försök imorgon! Funderar även på att åka hem till Söderhamn snart någon dag, tycker det känns så långt till den 6 november och jag längtar hem till min familj och Chippen och Zlatan!

Men vi hörs

Mmm

Just nu känner jag mig ganska pepp på att flytta ifrån den här pyttelilla lägenheten. Det ska blir skönt att få lite svängrum men som sagt är jag inte lika pepp på att packa, släpa och konka. Varför kan man inte ha massa pengar så man kunde beställa några människor som kunde packa, städa och flytta. Det skulle vara hur skönt som helst. Man kan ju hoppas på att jag slipper bo i en sån här liten lägenhet fler gånger men man vet ju aldrig det kanske blir så när jag kommer in på polishögskolan. Men det får man väl ta om man får chansen till att uppfylla sin dröm. Fan vad skönt det ska bli att få plats med alla saker, just nu har jag massa kartonger under sängen eftersom allt inte får plats, garderoben är skit liten och fullproppad, när jag flyttar kommer jag att ha massa garderober! En stor soffa och ett kök som man kan röra sig i och ett badkar som man kan ligga och sova i efter en jobbig dag i skolan ;) Blir perfa det här! Plus att man slipper vara fem mil från Christoffer och en massa krångel men vart man ska vara ;P
Jaja, slut med pratet..  kanske ska börja med min kriminologitena?

HÖRS

Jag längtar!

Jag vill ha jul. Det är väl bara jag som längtar till snö och jul? Okej, det kan vara jobbigt men det är jävligt mysigt också! Jag har många idér på hur jag ska julpyssla i den nya lägenheten ;) Inte för att det är något speciellt som jag ska göra men det är bara så kul att pyssla och jag längtar tills jag får börja. Hade svårt att somna inatt men när jag väl somnade så sov jag som en stock och när Christoffer väckte mig så hade jag ingen lust att kliva upp. Finns det något värre än att kliva upp ur sängen när man sover så sjukt skönt? Det första christoffer sa när han försökte väcka mig var "sover du på mage? men du sover ju aldrig på mage..." Haha :)

Annars har jag inte gjort ett skit idag förutom att jag gick och hälsade på mina fåglar och matade dom lite men jag upptäckte att dom var ganska många och att tre skivor bröd kanske inte riktigt räckte så jag får väl ta med mig hela påsen imorgon. Det är ju bättre att någon äter upp brödet istället för att kasta det? Det är väl onödigt när det finns så många som blir så glada för några brödsmulor och andra som kanske inte blir riktigt lika glada när det tar slut.. jag blev faktiskt ganska rädd för den där svanen när han jagade mig och vägrade fatta att maten var slut. Han var ju stor som ett hus! Vilken intressant blogg jag har och vad intressanta saker jag har att berätta känner jag ;) HAHA.

Nä, nu ska jag fortsätta att sega och ha tråkigt framför tvn.

HÖRS DÅ!

Hoppsan!

Hej på er!

Idag har det bara varit en segdag. Jag vaknade, städade lite, babblade med Ida i telefonen, gjorde mig i ordning och gick och handlade. Nu sitter jag och kollar på arga snickaren sen ska jag vara med Christoffer :) Idag drömmer jag om att vara rik, eller vilken dag drömmer man inte om att vara rik? Alla dagar drömmer man. Varför ska allt kosta pengar? Varför kan man inte betala med kottar istället? Det som plockar mest blir rikast, enkelt och ganska rättvist. Eller hur? Okej, det skulle inte vara kul att vara rik men det skulle vara trevligt om man hade mycket pengar. Tänk vad många drömmar man skulle kunna uppfylla, det finns så mycket  jag vill göra!

Jag kommer att byta blogg adress för jag tycker att jag har lite för långt och onödigt namn så det kommer bli lite kortare namn sen. :)

HÖRS!

tjaaa

Idag har jag träffat mina kära vänner :) Var en mysig kväll och det var skitkul att få träffa Sanna panna igen! :D Kom hem för kanske en timme sen, fick gå själv en bit när jag skulle hem men jag hade Christoffer i luren så det kändes ganska tryggt :) Jag är en sån som aldrig går ensam på kvällarna. Nä, nu är jag skit trött och ska sova..

HÖRS!

IKEA och hårsalong

Dagen började med att jag och Christoffer åkte och mätte lite i nya lägenheten för att veta vilket mått vi kan ha på en tv bänk. Vi passade även på att kika runt lite extra för att friska upp minnet ännu en gång. Sen åkte vi vidare till IKEA där vi hittade en snygg bänk som vi ska ha tv:n på, till ett ganska bra pris dessutom. Vi hittade även sängbord som vi köpte. På hemvägen såg vi världens sötaste räv som skuttade över vägen och som sedan stod och tittade nyfiket efter oss när vi åkte vidare. Honom skulle jag kunna ta med mig hem och mysa med! Annars har vi inte gjort så mycket idag förutom att jag har klippt Christoffer och han har gjort slingor på mig :) Jag har även hunnit med att plugga lite och nu sitter vi och kollar på någon fängelseserie, kan inte säga att den är sådär jättebra men den duger väl när det inte finns annat att kolla på :P Imorgon måste jag ta tag i att städa min lägenhet ordentligt, det behövs!

HÖRS! :)

Så sjukt trött..

Jag är skit trött och skulle kunna somna när som helst men jag skulle verkligen behöva städa och plugga lite.. Jag ska kolla klart på ett tv program bara och sen ska jag sätta igång!
 

Tja!

Igår hade vi kul ute på krogen och idag har man varit lite små seg. Jag började tvätta klockan två och har tvättat till halv sex. Jag har även hunnit handlat lite och käkat mat :) Nu ska jag läsa Vecko Revyn och sen ska jag kika på tv och kanske diska mitt berg av disk.. om jag orkar :P Imorgon blir det skola!

Hörs!

Utgång.

Ikväll ska jag och Christoffer ut och skaka rumpan ;)


Vs.

Haha. Ha en bra kväll så hörs vi ;)

Det är dimma här i Sundsvall idag

Det är helt vitt ute och så har det varit sen igår. Igår var jag och Christoffer på Inception på bio och den var faktiskt riktigt bra! Idag klev jag upp halv nio för att slutföra min hemtenta så att jag kunde skicka in den till tolv. Jag vet inte hur det gick men vi får hoppas på att det gick bra. Annars har jag bara legat framför soffan nästan hela dagen tills jag tog en skön prommenad i dimman. Ida hade inga kommentarer till att jag kollat på fåglar men iaf.. jag har kollat på fåglar idag och jag måste bara berätta att en utav dom sov på ett ben medans de andra fåglarna sov på båda eller hade båda instoppade och jag tyckte att han var väldigt rolig som gjorde det :P Cool att även fåglar har personlighet! När jag är ute och går ser jag hela tiden saker som skulle bli så bra på bild men tyvärr har jag ingen kamera så jag får aldrig ge utlopp för mina idér. Jag ska dock spara ihop till en så att jag kan göra det :) Vi får se hur lång tid det tar innan jag får ihop den. Helst skulle jag vilja ha den innan jul så man kan ta mysiga julbilder men det får nog bli efter jul..

Ikväll ska jag vara med Christoffer och denna kväll kan jag nog umgås med honom på riktigt istället för att behöva plugga. Nu blir det mat!

Ha en bra dag :) HÖRS!


hockey

Hej!

Igår kväll var det inte kul men som tur var så hittade jag BERT på svtplay, vilket gjorde livet lite roligare :)
Nu ska jag med Billy, Maria och Adam på Sundsvall- Leksand! Ska blir skit kul :D Hoppas Leksand spöar skiten ur Sundsvall bara ;)

Hörs!

det känns så tomt...

Just nu är det mycket som känns jobbigt, samtidigt som jag ser framemot framtiden. Jag saknar gymnasietiden och jag är arg på mig själv för att jag längtade så mycket efter studenten och att flytta hemifrån. Jag saknar min klass och när jag inser att jag aldrig mer kommer att få ha dom samlade nere på media känns allt som en katastrof. Jag saknar Söderhamn även om jag vet att jag skulle hata staden lika fort igen om jag skulle bo där. Jag vill inte bli vuxen, jag vill tillbaka till gymnasiet! Jag får ångest och jag saknar ihjäl mig efter männsikor som jag är så vana vid att se varje dag. Allt känns bara så sorgligt... det är skit jobbigt!


Fyyyyy :/

Nu har jag pluggat som en idiot. Känns verkligen som om jag skulle börjat tidigare med den här hemtentan. Kommer jag att hinna i tid? Ja, det kommer jag men frågan är vad det är för skit som jag har skrivit. Jag kommer att få Ö i betyg. UHA! Jag måste verkligen erkänna att jag inte fattar speciellt mycket.. tror inte att jag har skrivit rätt nånstans och inte kommer jag någonvart heller. Imorgon blir det plugg på högnivå och då är det bara att hoppas att det går vägen och att alla bitar faller på plats. Vi får se om jag kanske orkar plugga lite mer inatt. Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på "Eva och Adam". Lika bra det eftersom min hjärna är haft död...

RSS 2.0