Sundsvall

Hej på er!
I går tog jag tåget till Sundsvall för att träffa Christoffer och gå i skolan. Jag blir nog kvar här till torsdag men icke längre eftersom jag har saker att göra i Söderhamn på fredag. Idag har jag haft kriminologi föreläsningar, nämligen vetenskapligt skrivande och psykopati. Psykopati kursen var super intressant och skit rolig!
Har ingen större lust att blogga idag men imorgon kommer jag att lägga upp lite bilder från Leksand- Mora derbyt :) Om det finns några bra på telefonen. Annars kommer det upp när jag kommit hem.
Så, det kanske blir ett roligare inlägg imorgon. HÖRS!

Hej!

Gud vilken tråkdag det har varit! Först låg jag och segade i sängen i år och dar. Sen städade jag lite och pluggade. Nu sitter jag vid datorn och glor. Försöker hitta något kul att kolla på men det verkar inte finnas så mycket kul på internet :/
Imorgon blir det dock hockey :D YEY. Leksand - Mora. Ska bli skit kul :) och på söndag ska jag till älskling och vara där någon dag <3 :)
HÖRS!

20 års kris

Skrev nyss ett inlägg om att jag tror att jag kommit in i en 20- års kris. Men tyvärr försvann inlägget och jag tänker inte skriva om det igen. Jag känner mig bara pressad och stressad över att göra något bra och betydelsefullt i livet. (Jag känner press från mig själv) men om man tänker efter så ska jag sluta tänka så, andas och försöka ta livet som det kommer. Kanske ska lita på ödet? ;) Jag är trots allt ung fortfarande, trots att jag snart fyller tjugo. :P Helst skulle jag vilja bli barn igen och göra om en del saker som jag vet att jag hade kunnat. men det kanske var meningen ändå? Att det blivit som det blivit? Haha, kan ju hoppas det :)

Jag vill bara dö nöjd och glad över mitt liv. Jag vill inte ligga på dödsbädden och tänka "varför gjorde jag inte det där och det där och det där?"

Nä, livet är en karusell. Ibland är man på toppen och ibland på botten. Bara att acceptera!

Ha det bra. PUSS!

Dystra verklighet

Idag lockade inte verkligheten särskilt mycket. Jag drömde härliga och trevliga drömmar som jag hellre ville leva ut än dagens dystra verklighet så jag valde att ligga kvar i sängen och halvsova halva dagen. :) MYS!
Det här är enda och första gången jag inte blivit arg för att jag sovit länge! Men som sagt jag vaknade nog på rätt sida när jag drömde så trevligt och när jag fick drömma klart. Finns det något värre när man drömmer något spännande eller skit bra och så måste man kliva upp? Det är irritierande :P Jag känner mig ganska likgiltig idag faktiskt, varken glad eller nere. Tänk vad många det finns i vårt avlånga land som är så lycklig att dom håller på att spricka. Kanske en dröm som gått i uppfyllelse? Kommer alla att få känna på den glädjen? Tänk om man inte får det.. Gud vad hemskt. Isf, är livet väldigt orättvist för det borde ju alla få känna.
jag vill göra det.
Hur som helst. Nu ska jag klä på mig och gå för att köpa frimärken. Kankse ta en promenad? Och sen PLUGGA.
Hörs!

Fredag

Idag fick jag hem min ring som jag beställt. Tycker väldigt mycket om den! Jag fick även en till ring på köpet och det var ju inte helt fel det heller :) Jag lyckades inte somna före sju - åtta tiden imorse för att min bror hade igång en tv serie på sin dator så det dånade i hela huset. Han sov dock själv men jag kan ju inte det. Jag är väldigt känslig för ljud, värme och ljus när jag ska sova. Så det funkade inte alls för mig. Jag var för lat för att orka gå upp och stänga av datan också.. så jag får väl kanske skylla mig själv lite grann. Jag sov iaf inte bort den här dagen och det var ju ett plus i kanten så jag hoppas på att sova gott inatt :) Idag har jag alltså upplevt sol i flera timmar. Härligt!! Jag blev upphämtad av Isabelle och vi började dagen med att utföra lite "ärenden" sedan begav vi oss till den olagliga världen ;) Kul var det iallafall måste jag säga! Annars har vi även hunnit med BOWLING. Igen av oss var särskilt bra men det var jag som åkte på stor stryk.
Nu har jag pluggat lite och ätit mat och snart ska jag nog leka med mina bästa tjejer! :)
HÖRS.
Detta var ringen som jag beställde.


Och den här fick jag med gratis. :)

Beware of extremely uninteresting book

Idag ligger jag nedbäddad i sängen (eftersom jag fryser som en nakenhund i en snöhög) och läser denna bok som är hemskt ointressant. Vilket sömnpiller! Men det är väl en nödvändig bok det här med, trots allt.
Igår spenderade jag kvällen och natten med Ida och Isabelle hemma hos Isabelle :) Roligt att man kan umgås med folk igen så man blir lite socialt stabil ;) Skämt och sido. Vi satt uppe och kollade på en massa roliga videoklipp och pratade gamla minnen. Mysigt!
Nu ska jag forstätta att plugga och strax laga lite mat sen blir det nog lek idag igen. :D
Adjöken!

vill inte sova

Jag är ganska pigg men eftersom klockan är mycket så känner jag mig ganska tvingad till att sova. Jag är nu åter i Söderhamn och ligger i sängen och har kikat på "Peter och Petra", ni vet den där Astrid Lindgren sagan. Jag har inte sett den filmen sen jag var liten så jag tyckte det var dags med det nu.
Gud vad jag är trött på min blogg.. det roliga är att när det händer något så bloggar jag inte. Jag bloggar bara när jag har extremt tråkigt, vilket gör att detta blir en väldigt tråkig blogg. Men när jag har roligt eller gör något som är värt att berätta så har jag ingen lust att ta kort på det och sätta mig och skriva som vanligt folk gör. Jag är konstig jag. Jag lovar också att jag ska börja ta kort.. gör jag det? Nej. Inte direkt. Haha. Vi får väl se om jag lyckas börja lägga upp bilder och berätta intressanta saker ;) Men jag kan inget lova.
Nu ska jag sova. Imorgon blir det plugg och lek med Ida och Issa! Hoppas jag vaknar och kliver upp i normal tid. Annars hänger jag upp mig själv i taket och hänger där tills våren kommer. Och med vår menar jag när den där vita skiten där ute är borta.
HÖRS!
Här får ni en vacker bild som ni kan titta på. Det var väl bra?

Alla hjärtans dag

Idag har jag varit med Frida på Birsta och kollat i affärer :) För min del blev det bara en svart ögonskugga, det blev inte så mycket för Frida heller... så är det när man är pank!
Jag köpte lite gottis till Christoffer och även mat som nu är klar och ska ätas upp! Dagen "firas" med mys och mat.
Hoppas ni har en bra och mysig dag :) 

Hörs!

Alla hjärtans dag

Idag har jag varit med Frida på Birsta och kollat i affärer :) För min del blev det bara en svart ögonskugga, det blev inte så mycket för Frida heller... så är det när man är pank!
Jag köpte lite gottis till Christoffer och även mat som nu är klar och ska ätas upp! Dagen "firas" med mys och mat.
Hoppas ni har en bra och mysig dag :) 

Hörs!

snöstorm

Idag är det minsann snöstorm ute. Har knappt varit ute idag, det blev bara en snabb sväng till kiosken. Annars har jag pluggat lite och fixat här hemma.. Ligger i sängen och kollar på sveriges värsta bilförare och lyssnar på vinden som viner utanför. Mamma kom nyss hem och tydligen är det sjuk mycket snö ute. Man kommer knappt fram. Härligt! Hoppas på att traktorerna ger sig ut snart så det blir plogat tills imorgon!
Men vi hörs väl :) Tänkte att jag kanske ska bli bättre på att uppdatera och lägga in bilder, även om det blir dåliga mobilbilder. Men det är alltid något! Från och med imorgon.

tråk

Gud vad tråkigt det är att vara sjuk och bara ligga i sängen.. mår dock bättre och hoppas på att kunna leva ett normalt liv igen imorgon redan! Orkar inte ligga och ruttna i sängen längre.. Nånting måste jag göra innan jag tar livet av mig! Just nu hat jag AS tråkigt och är för pigg för att kunna somna...
Just det, kanske ska börja plugga imorgon? Dags för det nu när jag varit sjuk så länge!
Bra, då har jag nånting att ägna mig åt iaf :P Sen kommer Amanda hit och hälsar på också :)

Kill me.

Jippie.. det verkar som om jag har en halsböld.. och för att få bort en sån måste man åka till farbror doktorn och skära bort den samt få medicin. Varför kan det inte vara halsfluss? Jag vill inte att nån ska skära mig i halsen :(        Jag vill inte, vill inte vill inte! 
Idag har jag bara legat i sängen, kan inte svälja och inte äta. Det enda jag kan göra är att käka glass men det är inte heller super skönt. Nätterna är värst då har jag så ont att det inte ens är någon idé att försöka svälja så jag ligger och spottar i ett glas hela natten och om jag väl kan sova så vaknar jag av att jag har dreglat ner hela kudden. Mysigt va?
Så imorgon blir det doktorn. Vi kan ju be för att det inte är en böld och att jag är frisk imorgon. Man kan ju alltid hoppas!
Hörs..

fy fan för mig

Igår lekte jag med Ida och det slutade med att vi satt och gnällde över våra liv. Somnade med lagom ångest kan man säga :P Idag har jag pluggat inför morgondagens prov. Jag har även lagt ut mina kurs böcker på internet i förhoppning om att någon vill köpa dom så att jag får lite pengar :) Annars har jag så klart inte hunnit med det jag tänkt idag, det vill säga inskrivning på Driver och arbetsförmedlingen. Vi får väl ta det imorgon istället då. Blir bara så less på mig själv.. Men men, nu ska jag sluta klaga på mig själv och se till att jag tar tag i det imorgon istället!
Hej då.

RSS 2.0