GOD JUL!




I år blev det en väldigt lugn julafton. Bara lilla famlijen Krüger. Igår hade jag och Christoffer våran egna lilla julafton. Vi spelade bingolotto och hade det väldigt mysigt. Jag fick massor av fina julklappar, han har verkligen skämt bort mig! Jag fick en helkroppsmassage på statt, en volymtång, smycken och en bh med passande trosor till. Så jäkla gulligt! :)

Idag har jag fått en box full med smink, presentkort på Ikea, schalar och lite annat smått och gott! Julbordet var inte fy skam det heller, riktigt gott! Synd att man proppar i sig så fort att man får ont i magen bara..
Nu fortsätter väl julmyset här hemma antar jag. Ikväll ska jag träffa Ida som vanligt. Det är en liten tradition vi har. Förr, förra året var jag hos henne och förra var hon här mig. Vi får se hur det blir det här året, men det blir av iallafall! Imorgon blir det partaj för hela slanten!

Ha en fortsatt trevlig jul!

John Blund, kom inte hit än tack!

Här sitter jag trött som ett svin i ett tyst hus. Det är bara jag som är vaken och inte tänker jag sova heller. Nej, jag väntar på att min älskling ska sluta jobba. Jag vill inte sova själv, jag hatar att sova själv. Det är så tråkigt. Jag har kollat på allt som går att se på de olika play kanalerna, till och med Jul med Ernst. Ja, det kanske bor en liten tant inom mig ändå. Ida tycker iallafall att jag pratar som en. Men jag tycker om julprogram, jag tycker om att pyssla, baka och laga mat. Dessutom tycker jag om att äta, det är lite som en hobby skulle man kunna säga. Som min mentor redan upptäckt, han sa nämligen på mitt utvecklingssamtal "Du tycker om mat du va? Du är alltid hungrig".

Jag längtar till nyårsafton då jag får börja ett nytt år och det här året ska jag verkligen försöka sluta med mina dåliga vanor. Nu menar jag inte att jag ska sluta äta. Men jag kommer nog dö innan jag fyllt 25 om jag fortsätter att äta lika mycket godis. Jag ska verkligen försöka minska mitt dagliga godis och cola intag. Det kanske räcker med helgerna? ^^

Inte blev det någon vinst på bingolotto heller, men vi gör ett nyttförsök snart igen!

Shit.. jag är verkligen en kärring!

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i lagom tid. Ska ner på stan med lillebror och handla lite inför julen. Jag har lite att fixa innan jag är helt klar med julklapparna..

HEJ SVEJS!

Mys

Igår var det film mys med Ida. Ikväll blir det bingolotto med mamma. Man kan alltid hoppas på att man vinner, men förmodligen blir det inte så. Jag har faktiskt vunnit en gång när jag var liten. Men, det var bara hundra kronor. Alltid något! Det skulle inte vara helt fel om man kammade hem ett par miljoner! ;)
Sen ska jag nog kolla på Jul i junibacken, perfekt för en kväll som denna.

HÖRS!

JULLOV

Äntligen är det jullov! Det behövs verkligen känner jag. Idag har det varit en ganska mysig dag för oss nere på media. Kanske lite små seg ibland, men det var gott med fika iallfall! Vi gav våra kära lärare en julklapp. Den innehöll en hårslinga från nästan alla i Mp3. vem skulle inte bli glad för den julklappen? Dessutom hade vi klistrat fast de på ett papper efter en färgskala.

Nu sitter jag hemma hos Christoffer. Vi ska åka och käka pizza! MUMS :D

Puss och hej!

Ett onödigt blogg inlägg..

Hej och hå!
Nu var det länge sen jag skrev något i min lilla blogg. Men det är så att jag haft så mycket att göra då jag har helt enkelt inte brytt mig om att skriva. Jag har varit så otroligt stressad den senaste tiden. Helt slutkörd och halvdöd. Men nu är pluggandet över för i år, eller nästan iallafall. Men det känns ganska konstigt, jag har blivit van vid att alltid plugga direkt när jag kommer hem och sedan plugga tills jag lägger mig. Men nu när jag tänkte att jag bara skulle vara med mig själv och slappa så visar det sig att jag håller på att dö av uttråkning. Jag har inte ens något att se på play. Vad hände? Eftersom jag varit så slut den senaste tiden så sov jag över idag.Inte bra för jag missade svenska provet. Så nu kommer det hänga över mig under hela lovet. Fan. Jag har lagt det som jag tycker mest om att göra åt sidan i säkert två månader, bara på grund av stressen. Idag när jag äntligen skulle få sjunga lite, så blev det inte så.. typiskt. Men det var väl meningen att jag skulle ha tråkigt idag då. Jag har liksom inte den rätta feelingen till att stå och gapa på rummet som jag brukar göra. Men det kommer väl tillbaka, måste bara hitta dit. Då blir det synd om både mig och  min bror. Han får ont i öronen och jag får ont i kroppen av att han förmodligen kommer slå mig tills jag är tyst. Men han har sina intressen och jag har mina. Jag gapar och han studsar med bollar i alla storlekar och former som finns.
Nä? Vad blev nu det här för blogg inlägg? Det var inte det här jag tänkte skriva direkt. Men skit samma, vi tar det en annan dag istället!
HEJ!

Julklapps ångest..

Jag blir lite små galen över att jag inte kan komma på något att ge min fina pojkvän i julklapp. Jag har en del ideér, men allt jag kommer på känns så tråkigt. Jag är nog lite sent ute..  Han däremot är i Gävle och handlar julklappar. Kul att någon utav oss har fantasi iallafall.

Aja, just nu har jag allmänt jätte tråkigt. Jag hade kunnat gjort massa nödvändiga saker idag som att tillexempel plugga och städa rummet. Men inget utav dessa två saker känns särskilt lockande. Speciellt inte på en helg. Imorgon kommer släkten hit för att fira lillebror som fyllt år. Jag får väl städa imorgon innan dom kommer åtminstonde, annars får de väl sig en chock. Eller en astma attack!
Kvällen blir antagligen lika lung och skön som gårdagens. Jag har ingen lust att sova hemma, så det blir väl Christoffers lilla krypin igen. Om han nu inte ska vara vrång och absolut vill sova här.

Jag tänker INTE fundera så mycket över högen med böcker som ligger och väntar. Dom får faktiskt vänta tills imorgon. Då kanske jag har lust att lära mig lite om energi och epoker. Eller inte.

HEJ!

RSS 2.0