bläää

Hej hopp!
Hur är det i era liv? Hoppas dom är trevligare än mitt.
Känner mig nere och tycker att livet suger ganska hårt. Sover dåligt och orkar inte göra ett skit. Så jag måste försöka sätta igång med livet och göra något. Komma upp på morgonen och göra något. Blir tokig snart!!
Skulle kunna börja plugga vad som helst eller jobba vart som helst bara jag får göra NÅGOT. Annars finns det stor risk att  jag gömmer mig under täcket och stannar där tills jag blir en väldigt gammal tant. Men man kanske tynar bort om man glor in i väggen för länge? Känns som om jag redan börjat tyna bort. Tänk vad skönt det vore om man levde i en reklam film. En perfekt värld där allt jämt är helt fantastiskt underbart jämt.
Så är tyvärr inte livet. Det ska alltid bli något skit. Vad vill han där uppe egentligen?
Idag har jag iallafall varit på föreläsning och tvättat massa kläder! Alltid något.
Hörs

förkylning

Sitter i min säng och snorar. Känner mig allmänt hängig idag och har ingen som helst ork. Att gå fram och tillbaka till köket känns ansträngande. Jobbigt det här med förkylningar! Hoppas den inte sitter i så länge..
Imorgon ska jag upp tidigt för att ta antingen tåget eller bussen till Gävle för att skriva språkprov. Känner mig ganska nervös nu då jag hört att provet ska vara väldigt svårt. Det blir väl sådana konstiga ord man aldrig hört!
Tror jag tar bussen så att jag har tid att virra omkring i Gävle. Sist jag var där gick jag vilse och fick ringa Ida som fick försöka hjälpa mig att hitta tillbaka så vi får hoppas på att jag hittar nu då! Kartor är väl inte heller min starka sida. Brukar för det mesta gå på intuition när jag ska hitta en plats. ;)
Ha det bra så hörs vi!

höstpyssel

Idag har jag varit på rekryteringsmässa med Sanna. Den var totalt värdelös! Antar att det har med staden att göra..
Sedan låg vi i min säng och segade. När Sanna åkte tog jag en påse med mig till skogen för att plocka granris, bär och blad. Sedan satte jag mig vid köksbordet och pysslade lite. Det blev en höstkrans! :)
Work in progress
Super nöjd! Fin va? :)
Gjord av en galje, ståltråd och sidenband + skogens alla material.
ikväll har jag lekt med Ida! Det blev även en tripp till Huddik för att kika på bebisen som hon har i magen :) <3
HÖRS!

tacosdag

Vilken mysig dag! Synd att jag knappt varit ute i det mysiga höst vädret idag. Det blev bara en snabbis till affären. Vad har Isabelle hittat på idag då? Jo, jag har träffat Lovis en sväng och såklart hennes föräldrar :) Underbara sötunge! Hur kan man inte bli glad när man möts av hennes lysande ansikte?
Annars har jag mest städat och fixat min garderob som såg ut som ett krigsfält! Jag har lagat mat med mina bröder, det blev tacos. Inte min favorit direkt men Adam ville absolut ha det så, det fick bli så eftersom jag är en sån snäll syster :)
Imorgon ska jag på arbetsintevju. Spännande! Så jag har även fixat lite med cv och sådant.
Nu ska jag ta en ost macka, hoppa in i duschen och sedan lägga mig framför tvn och vänta på John Blund.
En gammal bild på Lovis. Titta vad liten hon var! <3

regnet bara öser ner

Här sitter jag i min säng i Söderhamn och kollar runt på internet.. Utanför öser regnet ner och jag kan inte sova. Inte för att jag verkligen försökt.. men ändå. Helgen har jag spenderat hos Christoffer i Sundsvall. Blev mycket mys, film, pizza, sånt som hör till helgen alltså. På lördagen promenerade vi in till Birsta och körde ett rejälj träningspass på gymmet. Aj min kropp! träningsvärken börjar komma smygande nu..
Funderar på om jag ska köpa gymkort i Söderhamn eller Sundsvall? Kan inte bestämma mig!
Äh, har inget intressant att skriva. God natt!

RSS 2.0