Hej och hå, jobba på!

Här uppdateras det dåligt. Jag jobbar och står i! Det är väl det jag gör. Annars finns det inte så mycket att berätta. När jag kommer hem är jag helt slut och lägger mig i sängen framför tvn en stund innan jag slocknar!
Mina fötter skulle behöva massage nu!! Aj,aj,aj...
Ha det bra! Hoppas ni har roligare än mig :P

stick John!

Nä, men här var man trött ska jag säga er! Håller på att somna hela tiden...
Idag har jag jobbat, varit till arbetsförmedlingen, varit i Ljusne och myst med Lovis och käkat mat på stan med Adam. Nu sitter jag i sängen, blöt av regnet och kan inte förstå hur jag ska orka sitta på ett tåg. X-tågen är ju så sjukt obekväma! Stolarna är stenhårda och man sitter som en giraff i dom. Har ingen större lust med det. Men vad gör man inte för att få vara med sin älskade? :)
Jag har lånat en bok på biblioteket som jag kan ha och läsa iallafall! Bitter fittan blev det. Jag har hört mycket om den och hoppas på att den är bra nu då.
Nä, nu ska jag försöka göra något vettigt! HÖRS.

Jobbigt läge

Värdelöst!
Jo, så känns det nu. Ni vet den där känslan när man bara vill hitta på något men man har ingen lust och samtidigt vill man inte göra något men man orkar inte med det heller. Denna känsla är så jäkla jobbig. Ångest!
Ångest, irritation. Arg och sur.
Nä, nu ska jag städa och tvätta lite grann. Även om jag kommer ha en bubblande ilska inom mig medas. Det får jag väl försöka leva med och hoppas på att det blir bättre snart.
Lovis och jag. :)

11:06

Idag föddes världens finaste Lovis! Grattis till min syster Amanda och Fredrik! :)
Självklart var man ju tvungen att åka dit och ta en titt på sötnosen. Sjukt att man kan vara så liten. En riktig liten gofis. :) Stackars unge som aldrig kommer få vara i fred. Alltid kommer det att vara någon som ska pussa på henne;) Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade i Sundsvall, åt pizza och sedan hoppade jag på tåget till Huddik. Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba på Hedbacka!
Ha en mysig kväll!

Kollo, sundsvall och bebis

Hej på er!
Nu är jag i Sundsvall hos Christoffer och kollar på sommarpratarna. Tycker om det programmet, speciellt när det är roliga människor med. Mycket intressant! Från torsdag till lördag har jag varit på Kollot för instädning och för att umgås med fantsatiska människor och eftersom jag och Julia inte får jobba tillsammans i sommar så var vi ju tvungen att umgås, ligga vaken hela nätterna och skratta så att vi nästan dog. Underbart! Och så klart gnälla en hel del på att vi inte får jobba tillsammans ;) Undrar hur det kommer att bli att jobba där... två veckor.. känns bra men dåligt. Det kommer inte att bli som det var förra året och det skrämmer mig!
Jag har kört massa bil här i Sundsvall. Läskigt men roligt. Hade en hel del problem med Chrisoffers bil till en början men nu tror jag att jag har lärt känna den ganska bra men igår var jag sur på den. Konstig bil det där.
Nu verkar det även hända något på bebis sidan. Snart har vi nog lilla Lovis här på jorden!!! :D iiiih, spännande!
Ha det bra så hörs vi.

KÖRKORT!

Titta vad jag fixade idag! Guuud vad nervös jag har varit. Kunde inte sova inatt. Tror inte jag sov en endaste blund! Men jag fixade det, lätt som en plätt. ;) Är så glad att jag klarade allt på en gång och slapp känna känslan av att kugga.
Detta känns helt sjukt. Kan inte fatta att jag får köra bil, helt själv! Fattar inte varför jag väntade så länge med att skaffa körkort. Det var ju onödigt men nu är det gjort iallafall!
LYCKLIG! :D

Oh, soliga sommar!

Idag har vi legat på stranden mest hela dagen. Solat, läst och badat. Härligt! :D Dessvärre har jag bränt mig på ryggen, axlarna, stjärten och benen :( Jag skulle haft solkräm ändå. Typiskt. Så det måste införskaffas även om jag är pank som en lus! Sitter i soffan och har skrivit CV och personligtbrev. Jag har nämligen sökt ett jobb :) Hoppas jag får det men det är nog många som söker.. Men hoppas kan man alltid göra :) Väntar på att maten ska bli klar och försöker tjata på Christoffer att jag vill ha jordgubbar och glass ;)
Ha det bra! :) Just det, jag har ju klarat teorin. Det måste ju berättas! Sååå skönt att ha det gjort. Jag är glad att jag fixade det på första försöket! Bara uppkörningen kvar :S HJÄLP.

Längesen nu...

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade nu. Ni vet, när jag har roligt så bloggar jag inte ;) hehe. I helgen var jag i Linköping med min mor, lillebror, hans flickvän Sanna och Christoffer. Det blev en hel del strosande i affärer, gamla Linköping osv. Domkyrkan där är så himla häftig! Och jag brukar inte vara så speciellt intresserad av kyrkor men den där är riktigt fashinerande faktiskt. Vi hade en super mysig helg och var på världens finaste bröllop!
Idag har jag och Christoffer sprungit och gått på promenad. Man känner sig så duktig så när man står i duchen och är helt slut i kroppen. Dock är mina benhinnor fortfarande inte så bra och det blir jag tokig på :(  Nu sitter jag i soffan med magen i vädret och försöker smälta maten, vi har nämligen ätit kött och potatisgratäng med goda tillbehör. MUMS!
En liten bildbomb från bröllopet. Mest på det vackra brudparet!:)

RSS 2.0