Hej och hå.

Idag har jag och Chippen legat och segat framför tv:n hela dagen! Mysigt :) Nu har jag gjort mig i ordning och väntar på att klockan ska bli halv fem så jag kan börja gå mot tåget. Ska till Christoffer och vara där i någon dag :) Det blir spännande att se hans nya lägenhet! Jag ska väl passa på att plugga på tåget och även när Christoffer jobbar. Det är ett måste eftersom jag har prov på fredag och då MÅSTE jag bara ha läst ut böckerna. Så det är lite stressigt nu. Tänkte egentligen att jag skulle skriva in mig på arbetsförmedlingen och driver men jag blir inte borta så länge så jag gör det när jag kommer hem till Söderhamn igen.
Nu ska jag äta lite och sen plocka ur diskmaskinen.
Vi hörs när jag kommer hem!

Tänk positivt Isabelle!

Idag har jag packat och grejat hela dagen. Nu har jag jätteont i kroppen, framförallt i fötterna! Helt seriöst, jag kan knappt gå! Nu tänker jag nog ligga på soffan resten av kvällen :) Detta blir min sista kväll/natt i den här lägeheten och det känns lite i hjärtat. Jag vill inte! Guuuud sååå deprimerande detta känns.. men det är bara att ta det som det är. Jag ska verkligen försöka att inte nedvärdera mig så mycket. Jag ska ta tag i körkortet och gasa på för full så jag får det avklarat så fort som möjligt! Sen ska jag söka jobb som en galning. Man har ju ingen större lust att fastna hos mamma för länge men även det gör ont i hjärtat, att söka jobb alltså.. jag vill ju så gärna jobba på kollo i sommar och jag kommer bli jätteledsen om jag inte kan göra det.

Nä, men det blir nog bra det här..

Hörs!

2011-01-25

Hej på er!

Idag har jag börjat packat och har nu packat ca fyra lådor, tror jag. JAG VILL INTE. Det är är tråkigt, drygt, irriterande och deprimerande. Men som sagt, vi får hoppas på att jag hittar ett jobb snart. Jag har träningsvärk idag, vilket känns bra :) Men är det inte konstigt att man får träningsvärk i magen när man har sprungit? Fast jag har även träningsvärk i benen och det är ju mindre konstigt. Nu ska jag göra lite styrkeövningar och sen ska jag ta bussen och handla lite.

Hörs!

hm.

Vaknar upp och känner mig pigg och ganska glad. Men tyvärr varar det inte länge då allt som jag planerat går åt skogen och jag blir lagomt irriterad. Åh.

Hur som helst, nu sitter jag här.. funderar på om jag ska bada eller lägga mig på soffan, till att börja med.
Hur är det bästa sättet att starta dagen? Ligga på soffan och glo på tv eller ligga i badet? Äh, skit samma.  Just nu är jag bara jätte irriterad och bryr mig inte så mycket om nånting. Jag behöver en snus. - Thank you god.

HÖRS!

söndag

Sitter och pratar med Ida telefonen om allt och inget. Och här sitter jag och vet inte vad jag ska göra.. Jag borde plugga men det känns inte så lockande. Ska åka och inhandla en mp3 spelare idag iallafall.. billigare än ett gymkort ;) Men jag tror jag tar det lite senare så jag får sällskap på bussen hem med Christoffer. Ska nog sätta mig och plugga lite ändå.. det är nog bäst!

Hörs.

Inatt jag drömde...

I natt drömde jag att pappa levde. Han hade bara gömt sig och jag kommer ihåg att han bodde i ett trapphus med världens längsta spiral trappa. Jag hade hittat hem till honom på något konstigt vis, fast jag aldrig varit där förut. Jag minns att dörren var i ljust trä och att trappuppgången var målat i grått och brevinkastet var silverfärgat. Jag plingade på, därren öppnades och först var allt bara vitt och sen stod han plötsligt där. Med sitt ljusa, lite ruffsiga hår och log samma vanliga lekfulla leende. Som om platsen jag var på kommer från sent 90 tal. Han var jätteglad och jag var jätteglad. Amanda (min syster) kom dit och plingade på och hon var jätteförvirrad och kunde inte fatta hur det hade gått till och jag sa "han dog aldrig, de begravde någon som de trodde var pappa fast han har bott här hela tiden".

Där tog drömmen slut. Som om jag måste fatta att han är borta, iallafall från den här världen. Men hur ska jag kunna det? Jag kan inte sluta tänka "tänk om det inte var pappa som vi begravde, det kanske var någon annan". Jag vet mycket väl att det inte är så, men det finns ändå där..
Det är löjligt men det är svårt att sluta hoppas, även om jag vet.

Drömmen kändes så verklig. Och den där kramen jag fick kan inte vara annat än verklig.

Lördag

Gud vad kul det är att vara nitton år, inte ha något jobb och vara helt pank. Jag vill inte flytta. Vill inte ens tänka tanken på att packa ner allt igen, trycka in allt i ett förråd i väntan på bättre tider. Jag vill ha bättre tider nu! Jag vill inte bo i Söderhamn, No offence, jag älskar Söderhamn men jag vill inte bo där. Inte nu iallafall kanske senare i livet. Det känns lagomt misslyckat att flytta tillbaka och bo under samma tak som mor och bror. Men vi måste försöka se det från den ljusa sidan, eller hur? På något sätt så ska jag göra det här till något posivit :P Jag slösar ju åtminstonde inte bort mina sparpenga och det är ju bra. Haha. Gud vad jag försöker övertala mig själv nu.. Nä, men det är väl ödet det här så det är bara att hänga med och hoppas på att det händer något trevligt snart. Det kan väl inte alltid gå som man vill här i livet. Thats life. Det är väl bra att det går upp och ner här i livet, annas skulle man ju inte uppskatta tiden då det går uppåt. Man kan ju alltid hoppas på att jag kommer in på polishögskolan i höst. Då skulle mitt liv vara på den högsta toppen som jag kan komma :) Det är bara att vänta och se. Det är ju en del som kan behöva fixas också.. tex körkort och synen.

Nu ska jag fortsärra att plugga och så får jag hoppas på att ni har en gladare och mer positiv lördag!

Hemska natt..

Jag har inte sovit ett skit inatt. Kanske en timme? Fy fasiken vad slut jag var när jag skulle kliva upp för att skriva klart hemtentan. Igår satt jag och försökte hitta artikeln för att kunna svara på sista frågan, vilket var helt omöjligt så jag skrev till massa lärare och elever i förhoppning om hjälp. EN tjej svarade, men hon blev min räddare i nöden! Gud vilken tur att det finns snälla och hjälpsamma människor. Nu sitter jag här vid köksbordet och har precis skickat in tentan, det känns bra även om jag tror att det hade kunnat gå bättre. Huvudsaken att jag klarar den och gör jag inte det blir jag tokig :P Idag tänker jag INTE plugga något mer, utan tar det i morgon och på söndag istället. Tror jag ska städa lite och kanske åka in till Birsta och kolla lite. Jag skulle behöva en mp3 spelare eller något liknande som jag kan ha när jag ska ut och springa. Det blir för jobbigt och tråkigt utan musik. Tror jag ska åka in och göra det.. köpa något billigt skit bara :)

Ska nog ta och överraska Christoffer med städning :) Kanske han förlåter mig för att jag var en surigtröttjäkel imorse. :P

HÖRS!

Ny klippt :)

Idag har jag varit hos frisören. (Fick ju det i julklapp av Christoffer) Och det blev bra :) Förutom att det inte syns att jag har klippt mig om man inte kollar på längden då.. men så är det jämt när jag klipper mig. Det spelar ingen roll hur mycket frisören klipper upp håret och håller på.. Men det är iaf skönt att allt skadat hår är borta! :) Det här är nog första gången jag inte ser ut som en pudel när jag har klippt mig hos en frisör, så det är ju ett plus det med :)
Nu sitter jag och käkar panpizza och snart ska jag börja plugga.

Hörs!

Apa

Det här går inte så bra. Försöker skriva nån slags uppsats om vad Elias Norbert menar med "gamla familjer".
Och jag har problem att formulera mig. Det hade varit trevligt om det hade varit en bokrecension av en bok som man själv får välja. Som det var i gymnasiet. Just nu skulle jag göra vad som helst för att få gå gymnasiet igen. Tänk att få sitta nere på media i dom sköna sofforna med min underbara klass och lyssna på teenage dirtbag. Jag vill tillbaka! Gymnasiet är den bästa tiden i livet. Jag får hoppas på att det inte är så men det är nog så. Det känns lagomt smärtsamt om det aldrig blir så bra igen. PANIK!
Nä, fy fan nu ska vi inte tänka på det..

VI HÖRS!

Pippi + skor = Isabelle.




Jag älskar mina nya skor. Jag har hittade dem när rean började och jag har inte kunnat få dom ur mitt huvud. Så idag när vi åkte in till Birsta för att käka mat så gick jag in och testade dom igen. Denna gång fick de följa med hem:) Var helt enkelt tvungen att köpa dom med tanke på att mina andra pippi skor är borta. Jag älskar Pippi skor! Idag sov jag hur länge som helst. Skönt! Vi har inte gjort så mycket idag bara städat och ätit mat. Funderar på om jag ska sätta mig och plugga lite ikväll.. om jag inte hittar något roligare på tv ^^


Film dags

Sitter i soffan och är helt borta i huvudet. Är trött som få efter dagens plugg. Jag har iaf avklarat två saker och jag väljer att ta ledigt resten av dagen/kvällen och fortsätter imorgon! Det finns ingen energi kvar idag så det är lika bra att vila än att sätta sig och läsa en bok som man ändå inte kommer komma något av. Laddar ner filmen Bröderna Karlsson. Har ingen uppfattning om den verkar bra eller inte men jag kan lika gärna ge den en chans nu när jag ändå bara tänker ligga och sega. Hoppas på att Christoffer kan handla hem lite chips och dipp åt mig :) SUGEN!


okej!

Idag klev jag upp halv nio och var hur trött som helst eftersom jag inte kunnat sova. Christoffer tar som vanligt upp hela sängen och klockan fyra gav jag upp och gick och lade mig i det såkallade gästrummet. Skyndade mig att duka upp köksbordet med bananer, yougurt (stavas?  Lär mig aldrig..), fanta och snus för att tillbringa de närmsta timmarna med en gruppwebbtenta. Det var den roligaste och mest givande tenta jag haft. Så det var ju bra! Plus att jag tror det gick ganska bra och det är ju alltid positivt. Har nu ätit lunch och ska slänga mig på soffan en stund och kika på tv innan jag forstätter med skoluppgifter, bokläsning och hemtentor. Det är bara att ligga i som en räv, som Pippi skulle ha sagt.

Som ni kanske förstår blir detta ingen lugn helg. Det blir en hel del plugg..

Ha det så bra så hörs vi!

Torrboll

Sitter vid köksbordet och försöker plugga.. men det går inte alls bra. Jag blir bara tokig och kan inte sluta tänka på hur jag ska kunna lära mig allt i denna bok. Jag ska ha en sex timmar lång tenta på fredag och tydligen kommer man inte ens ha tid att öppna boken för att friska upp minnet. Hur ska detta gå? Jag förstår verkligen inte. Det spelar ju ingen roll hur många gånger man läser boken. Man kommer ju ändå glömma bort hälften, om inte mer. Plus att boken är torr och tråkigt skriven. Om jag hade skrivit den här boken så hade den varit mycket intressantare. Det hade väl egentligen inte spelat någon roll vem som skrivit boken så länge det inte är någon torrboll vill säga. Hur orkar man skriva så torrt och tråkigt? På ett svenskt språk som man ändå inte fattar. Varför krånglar de till det så mycket? Vägra skriva normalt?
Haha, okej.. ursäkta nu gnäller jag väldigt mycket men ibland blir jag bara så irriterad.. :P

Hej svejs

Jag kan inte påstå att jag sov som en prinsessa inatt. Snarare som prinsessan på ärten. Kunde inte sova hur jag än gjorde. Det var obekvämt, trångt, svettigt och jag hade ont i hela kroppen. Tillslut gav jag upp och gick istället och lade mig i min gamla säng. Christoffer är en frysare och jag är en svettare. Han vill ha det varmt i sovrummet och jag vill ha det kallt. Så jag smyger omkring och sänker värmen medans han smyger omkring och höjer den. Haha. :) Hur som haver. Tog bussen till skolan vid två och satt där ganska länge och skrev klart studien. Äntligen klar!! :)

Sen har jag legat framför soffan och latat men nu tänkte jag plugga lite... Jag har en hel del som måste göras så det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra det som måste göras. Imorgon blir det mer plugg och en hel del telefonsamtal ska göras. Christoffer har även beställt en klippning av mig imorgon kväll. Så det är väl ungefär så morgondagen ser ut.

Hörs!


Helt borta

Hej på er där ute!
Just nu sitter jag i skolan och försöker skriva klart en uppsats men det går inte så jättebra, tyvärr. Jag är ganska trött och känner mig lite borta i huvudet för tillfället. Förstår inte hur jag ska få något gjort idag, dessutom väntar mer plugg när jag kommer hem. Tänk vad skönt det skulle vara om man fick gå i ide och vakna när det blir vår. Jag är sjukt trött på snö, kyla och mörker. Det enda som känns lockande är att lägga sig i sängen och sova i några månader. Inte får man något jobb heller... hur svårt ska det vara egentligen?
Nä, vintern är inte mycket mer än deprimerande.

Ha det bra!

RSS 2.0