Ett dopp i det blå

Då har man tagit årets första dopp! Ja, det är sent för att vara Isabelle Krüger men vattnet var skit kallt. Ida däremot vågade inte och något annat kan man ju inte vänta sig. ;)
Nu ska jag iväg på föräldrarmöte på kollot. Imorgon åker jag och tjejerna till Alfta, hoppas det inte händer något nu då så att vi inte kan åka.. det skulle ju vara typiskt!

HÖRS!

Återupplevt gamla goda tider...

Nu har jag och Ida kommit hem från en lång cykeltur på två och en halv timme. Vi har återupplevt Mariehill och allt som hör till den gamla goda tiden då jag bodde på kullen. Först cyklade vi in till Mariehill och satte oss på kajen. Det kändes helt sjukt att vara där igen och cykla på vägarna som man så många gånger förut cyklat fram och tillbaka på, fast i mindre versioner av oss själva. Det var läskigt, konstigt men också vääldigt underbart!
Vi kastade in cyklarna i skogen och klättrade upp för kullen. Dock var det en helt annan sak när man var mindre för då gick det lätt utan minsta anstänging, men så var ju inte fallet idag vill jag lova. Huset såg ut som vanligt, förutom att de hade byggt en lekstuga på tomten. Min och Adams gamla koja fanns kvar i samma skick och såg precis ut som den gjorde när vi flyttade därifrån. När vi var klar med upptäckten i Mariehill så cyklade vi vidare till Rösten. Denna jävla backe som Ida en gång spydde i och som Sanna cyklade ner för i 180, minst. Med tröga cyklar så orkade vi inte hela vägen upp men nästan iallafall. Denna väg visade sig vara bra på att ha många hemska backar som man helst ville stanna och spy i än att fortsätta upp för. Vi bekantade oss med vårat gamla badställe som så fint kallas för "stubben". På vägen hem fylldes våra hjärnor med tanken på en iskall MER.

Tillslut satt vi där utanför tempo med trötta ben och drack vår efterlängtade MER.

Hemsk, jobbig men underbar cykeltur.

(Tänkte egentligen lägga in bilder men jag hittar inte mitt usb minne som jag måste ha...)

Det blev ingen stuga..

Idag var det meningen att jag och nårgra utav mina flickor skulle åka till Alfta och mysa i min stuga. Men tyvärr så blev Ida sjuk och det var väl inte så förvånande. Ida blir ofta sjuk och för det mesta när man ska göra något :P
Så vi stannade hemma och åker någon annan dag istället. Hoppas det blir snart för annars blir det väl aldrig av..
Vaknade hos Christoffer av att han spelade as hög musik (som vanligt). ;) Sen åkte vi till faxeholmen och sa upp hans lägenhet. Christoffer drog vidare till Sundsvall och jag stannade hemma och lekte med Frida, Malin och Sanna.
Vi käkade strips och kikade i affärer. Frida hittade en jättesöt klänning åt mig som jag köpte. Jag hade lite beslutsångest ett tag för det är inte den stilen som jag brukar ha riktigt..

Nu är Malin på väg hit och vi ska kolla på Katizi :)

PUSS!

Jag tycker att rubriker är jobbiga..

Hejsan!

Just nu leker jag med Ida och Malin. Ida sitter och gäspar och Malin läser tidningar. Vi försöker komma på något kul att göra men det går inte så bra. Imorgon åker jag och mina flickor till alfta och spenderar natten i min stuga. Vilket äventyr! Det kommer kännas som om man lever på 1800 talet och det tror jag blir mysigt :) hihi.

Nu ska jag försöka underhålla mina små damer. Vi hörs!

PUSS.

Surig

Jaha, då var studentveckan över för min del. Min mage orkar liksom inte med all denna alkohol, så det blir lungt för mig ikväll. Nu sitter jag hemma och surar över att jag får vara ensam ikväll, vilket jag tycker är skit tråkigt. Det är värst när man har förväntat sig att man inte ska vara ensam och så blir man det ändå. Då blir jag skit förbannad och det är jag nu. Känner mig otroligt deprimerad över att jag aldrig mer kommer att få sitta nere på media med min underbara klass. Jag vill tillbaka och jag vill ha kvar min klass. Jag kan bara inte fatta att det är så här det ska vara..

Nä, nu ska jag forsätta sura och stänga in mig från omvärlden.

Härliga dagar!

Nu har det varit mycket partaj och aktiviteter. Här kommer lite bilder!





Det är lite olika männsikor som tagit bilderna.
Lägger in fler bilder imorgon :)

Imorgon är det trappen som gäller. Vi kommer alltså inte längre vara gymnasieelever efter tolv imorgon. Helt sjukt. Jag kan verkligen inte förstå att det är sant.

Idag ska jag på bal...

och det känns jättekonstigt! Vi får hoppas på att vi får en rolig kväll iaf.
Jag har tänkt på en sak.. hur fan ska jag kunna gå på toaletten i min klänning? Det ska bli intressant att se!

den kriminella staden..

Tja!

Utgången i onsdags var lyckad och vi hade hur kul som helst. Slutet var dock inte så roligt och det slutade med diverse blåmärken och ett uppsvullet ansikte. Ansiktet har läkt bra och tur var väl det för jag har ingen lust att se ut som en ballong imorgon på balen! Igår blev skolorna bombhotade här i Söderhamn och inatt var det någon som smög sig in hemma hos oss när min lillebror var ensam hemma, så han tog hunden och sprang till en kompis. UH! Läskigt. Jag höll på att skita på mig och var rädd att den skulle sno en massa saker. Polisen kom hit och det var lugnt, inget hade blivit snott och det verkade inte ens som om det hade varit någon här inne.
Men vad är detta för stad egentligen? Snacka om ligist stad. Fy vad trött jag är på alla dessa idioter!!

Ikväll blir det lungt, jag ska sitta hemma och kolla på talang. Senare kanske Ida kommer hit och underhåller mig :)
Nu ska jag laga mat åt mig och bror min.



Mina nya skor som jag köpte idag.

PUSS!

Den här veckan...

Ja, jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg.. Jag vet. Vad har jag gjort de senaste dagarna? Inte speciellt mycket. I måndags var jag på Sex and the city 2 med Ida, Frida och Elin. Det var mycket trevligt :) Annars har jag inte gjort så mycket förutom att käka jordgubbar, solat och hängt med mina kompisar och min pojkvän.
Jag har även fått hem en efterlängtad klänning från Nelly och det kommer en till snart som jag ska få av min söta pojkvän som studentpresent :)

Ikväll blir det utgång och vi ska snart börja göra oss i ordning.


Lite dålig bild, men va fan ;)

PUSS

RSS 2.0