----fredag----

Hej!

Idag är det fredag. Äntligen! Så sjukt jävla trött och sliten. Så nu ska det bli riktigt skönt med ledighet och julmys!

Trodde aldrig att det skulle vara så slitsamt, detta jobb. Men det känns som om hjärnan blivit riktigt skadad. Allvarligt skadad. Vaknar på natten och tror att jag pratar med en jobbig kund. En natt vaknade jag till och med, med handen rakt upp i luften. Hade ett krångligt samtal i drömmen och räckte upp handen för att få hjälp! Haha!! Helt sjukt.

Efter jobbet blev det stress ner till stan med lillebror för att inhandla julklappar. Dock är vi inte klar än och måste kuta ner på stan imorgon bitti... Suck.

Nä, men ha en trevlig jul! Kommer nog ett bildregn från min jul om någon dag :)

Pöss!


Oj!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...
Har tagit en lååååång sovmorgon idag. Skönt! Hoppas dock att jag ändå kan somna i någorlunda tid ikväll. Idag ska jag åka hem till Söderhamn, men vet ej med vilket tåg än.. Det är sämst att Christoffer jobbar idag :(

Jag har ingen lust alls till att åka hem. Har ont i magen inför måndagen bara för att jag inte riktigt vet vad som kommer att hända och om jag kommer få hjälp eller ej.. Blir svårt utan när hjärnan är huller om
Buller ;p men, om de andra klarar det så
Gör nog jag det också :) men ont i magen, det får jag ändå!

Mysigt med snö iaf :) hej Svejs!


Julklapps öppning mitt i natten

Christoffer tjatade på mig hela kvällen igår om att jag skulle öppna hans julklappar men det ville inte jag eftersom jag ville ha dom när han får sin av mig. Men mitt i natten tvingade han mig till slut att öppna dom. Han hoppade upp ut sängen och hämtade en hel bunt med klappar. Och hur länge kan man stå emot? Man är ju ganska nyfiken ;)

Han är så duktig på att köpa julklappar! Jag fick exakt dom skorna som jag velat ha hur länge som helst, lika så tofflorna. Sen har jag varit shopping sugen skiiiit länge så jag fick även ett presentkort på Birsta och en mysig tröja :)

Han tyckte nämligen inte att jag skulle behöva gå i skorna som jag har nu en enda dag till, eftersom jag blir blöt om fötterna. Sen är det ju svinkallt hemma hos mamma och speciellt om fötterna så han tyckte inte att jag skulle frysa mer. Och eftersom han jobba idag så tyckte han att jag skulle ha lite kul i Birsta. Så det var trots allt en bra tanke att öppna dom tidigare! ;)

Visar senare vad jag köpte men här är iallafall julklapparna :)


Klubbad säl..

Gud vad jag är trött! I kropp och knopp. Märks verkligen att det börjar bli jobbigt att mata in ny information hela dagarna. Som tur är var det mycket repetition idag. Men inte fan är man piggare för det. Nu ligger jag nedbäddad i sängen med tända ljus och redbull. Turban på huvudet har jag också. Det är nog bland det värsta med att vara sysselsatt varje dag och träffa folk, man måste duscha! Hehe. Även om jag varit trött så har det ändå varit en positiv dag. Imorgon blir det prov. Hjääääälp! Nervöst? Ja. Men ska försöka att inte tänka på det...

Idag lagade jag och lillebror mat. Skit gott blev det! Lasagne. (stavas?)Mums!!


Livet är vackert.

Visst kan livet vara ett rent helvete ibland. Ibland är man ledsen och ibland är man glad. Men man får försöka se det positiva i saker och ting. Även om det kan vara svårt. Det är sjuk egentligen hur mycket tid man lägger ner på att "må dåligt" över saker som egentligen bara är skit. Till exempel så har jag stört mig enormt mycket på att det har flyttat in en stor familj med finnar i mitt ansikte som vägrar att flytta därifrån. Är inte det sjukt egentligen? Finnar? Hallå?! Just nu vill jag bara slå mig själv på käften som klagat på en sådan töntig och totalt meningslös sak. Men det är intressant ändå det där. Hur människor som man tycker egentligen borde vara skit deprimerade men som ändå är tusen gånger gladare än en själv över livet. Man ska inte ta livet förgivet! http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGc4HGQHgeFE Kika på länken. Sådana personer som han är ju bara... helt sjukt jävla underbara!

Zzzz

Jodå, det rullar på på utbildningen och det går bra. Även om jag blir stressad över att det är mycket att lära och rädd inför att börja ta emot samtal. Det är kul att babbla i telefon, men ja.. Det här är lite mer än att bara babbla. Hur många konstiga program som helst. Och jag är är rädd att jag ska sitta där sen, ensam och inte fatta ett skit. Men, alla har ju varit ny så det borde väl gå ändå!
Man blir så trött vilket är skönt. Har aldrig sovit så här bra tror jag. Men tråkigt att jag blir så pass trött att jag inte orkar göra ett skit när jag slutat. Men det blir förhoppningsvis bättre det med när jag är riktigt inne i rutinerna.

Nä, nu är ögonlocken tunga så god natt!

Tur att det finns julmust som gör en lite piggare under dagarna ;)


Min kärlek till Lovis.

Jag glömde ju bort att berätta att underbara Lovis och mamma Amanda varit och hälsat på idag. Hemma hos mamma alltså. Så jag hann pussa och leka med Lovis innan jag hoppade på tåget!

Mitt liv hade inte varit lyckligt om inte du fanns underbara unge! Vilken tur att din mamma och pappa ordnade så att du kom till världen :) <3

Kan inte förstå hur jag ska kunna älska ett barn så mycket som Lovis. Kanske inte är någon bra ide att skaffa egna ändå? ^^. Hehe

Men, en mosters kärlek är extremt stark. Även om man kanske inte kan tro det. Jag gjorde inte det förut. Men nu vet jag bättre!


In da town

Hej!

Nu är Isabelle i Sundsvall och myser. Vi ska kika på film nu och så... Sen blir det sängen! Imorgon ska Christoffer jobba och sen på julbord, skit kul. Nä, inte för mig då.. Men jag ska nog komma på något att göra jag med. Kolla på serie eller handla julklappar kanske? ;)

Vi får se. Jäkligt skönt med helg iaf och imorgon blir det en lång sovmorgon! :)


Rubrik saknas

Oj, vad trött jag är och har varit hela dagen! La mig försent igår så ikväll blir det tidig kväller! Går väl bra på utbildningen, men svårt också. Hoppas bara att man hinner lära sig allt!
Om det bu blir anställning så blir det nog magsår också. Ganska stor chans! Men jag tycker ändå att det verkar ganska roligt, iaf om man kan allt. Då kan man fokusera på samtalen och dom är väldigt varierande och roliga.

Imorgon blir det nog Sundsvall. Hoppas dock att jag hinner träffa Amanda och Lovis innan jag åker!!

Puss och godnatt.


RSS 2.0