Happy birthday to you..

Idag har Ida fått lära sig att korvgubben inte slaktar grisarna själv, att de inte säljer kondomer på barnenshus, att en liten rosa barbie sko inte finns i str 40, att om en gukdfisk har sovit i två dagar så är den nog död, att den sporten hon borde börja på är hockey och att man nog inte blir särskilt full på lättöl. Det är väl sånt man får vara med om när man fyller 18? ;) Grattis Ida!

Ikväll blir det röj! ;D


Hallå igen

Helgen var lite små jobbig och lite lång tråkig ibland, men det var kul i det stora hela. Som bäst var det när man fick gosa med världens sötaste Alfred. Jag tycker det är väldigt synd att han, Mats och Carina bor så långt bort. Tråkigt att man inte kan träffa dom så ofta. Dopet gick iallafall jättebra. Alfred var glad under nästan hela dopet, han blev lite små surig under några sekunder men han grät inget och det gick fort över då han fick syn på en stor ljuskrona som hängde i taket. Han är ganska tung även fast han bara är en liten bäbis! Min arm började svida riktigt rejält efter ett tag, men jag bet ihop så det gick bra ändå.  På slutet sov han sött i min famn.

Borta bra men hemma bäst. Eller hos Christoffer kanske man ska säga. Jag stack faktiskt dit så fort jag kom hem. hehe. Näe, nu ska jag fortsätta kolla på Pelle Svanslös

Hej!


Natti natti och hej då!



Idag har jag stor städat rummet. Nu ligger jag i sängen, känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Men det ska jag inte. Chistoffer kommer om en timme ungefär och då vill jag inte gärna sova. Jag tänkte kolla på den nya serien "Glee". Tror det är första avsnittet ikväll om jag inte har missförstått det hela. Imorgon bär det av till Linköping. Jag har ingen större lust att åka, vill hellre stanna hemma. Men vi ska ju på dop på lördagen och det ska bli kul. Det är min lilla gudson som ska döpas. Ska bli kul att få träffa honom såklart. Helgen kommer nog att bli ganska tråkig. Men man får väl offra sig lite, på sätt och vis blir det ju faktiskt kul att få träffa dom där nere lite. Men förutom det, tråk. Känns drygt att det just är den här helgen. Men jag får försöka se det possitivt eftersom jag slipper öppethus som skolan ska ha på lördag. En fördel!
Åker imorgon vid nio. Fy för att sitta i en bil i flera timmar.

Nä, nu ska jagg sluta gnälla..

Hörs!


Äntligen

Äntligen ska jag få tillbringa en kväll med Christoffer, känns som om det var evigheter sen och jag börjar bli tokig. Äntligen, äntligen, äntligen! :)

Idag hämtade jag min jacka som snällt legat och väntat på mig. Fick lite pengar idag så jag passade på att hämta den då. Ida och Malin följde med ner på stan, jag kan tänka mig att jag nog var lite dryg eftersom jag skulle uträtta en del. De vandrade bara med som två små änglar ;)
Jag hittade även ett fint armband som jag betalade med ett presentkort som jag fick när jag var modell på en modevisning för ett tag sen. Synd att jag ska ha en sådan otur att det gick sönder när jag skulle sätta på mig det. Men det går nog lätt att fixa! Idag hade vi iallafall lite kul nere på media, för vi fick pyssla som man gjorde på dagis. Ni vet när man kladdar på tidningspapper på en balong med tapetklister. Det var kul det :) Ungefär det roligaste man kan göra på en praktik..

Nä, nu ska jag umgås med Christoffer. Hörs väl imorgon!




Plötsligt händer det

Ja, plötligt händer det. Jag trodde inte att jag skulle vara med om en krock någon gång. Men det hade jag tydligen fel om. Tur att det var en otroligt lindrig. Men man blev en aning chockad ändå. Det var ju så att vi var på kalas hos våran farbror Jan idag, jag och Adam. Vi åkte dit med Eva och Peter (andra släktingar). När vi skulle hem var det ganska mörk och ingen såg bilen som parkerat smart på gatan. Peter tröck plattan i mattan som han alltid brukar och pang! Man hade ju inte direkt förberett sig på detta så man blev ganska chockad. Det roliga var att det inte var en sådan krock som händer när man backar in i en annan bil, utan det var verkligen fart. Jag och lillebror Adam har pratat om det sen vi var liten, att han kör som en rallyförare. Det gör han verkligen, han kör inte direkt som en vanlig 50 åring, snarare som en 18 åring. Han kommer upp i fart på en sekund.  Vi hade lite kul åt det när vi gick hem. (Ja, vi orkade inte vänta på att han och ägaren till den andra bilen skulle reda ut allt så vi gick hem istället.)

Nu kollar jag på äntligen hemma, det är mysigt det! Kanske ska duscha snart också.. Väntar även på Ida som ska komma och sova med mig inatt :) Den största vikten i att hon ska sova här kanske är min gubbe som går utanför mitt fönster och drar en vagn med lik i på min lilla grusväg utanför fönstret. Han är hemsk och vill ta sig in genom mitt fönster. Hoppas han inte hälsar på inatt också. Han var ju här förra hösten också, vad vill han egentligen? Han kanske vill prata.. men vad vill han säga? och vad skulle jag säga?

"Vem är du? Har du kommit för att hämta mig nu?"
"Jag har redan länge gått vid din sida"

Kanske. Bara jag inte frågar vem han är, då kanske han svarar och då är man ju körd. Men jag tycker ändå jag varit snäll så jag hoppas på att det kommer en liten ängel och hämtar mig.

I wonder...


Näe, nu flummar jag för mycket faktiskt. Men den drömmen är faktiskt hemsk. Gubben är hemsk, men jag hör honom innan jag somnar och när jag sover ser jag honom. Men jag antar att ljudet har en naturlig förklaring. Det kanske bara var en liten mus som var ute och gick. Eller nått. Läskigt bara att drömmen och ljudet hör ihop och att det var samma sak förra hösten.

Jaja, VI HÖRS!

Ännu en fantastisk dag ner på media.

Ännu en fantastisk dag nere på media. Jag har inget att göra, jag vill inte ha något att göra heller. Jag sitter hellre och kollar på massa program på tv play. Jag har redan sett Andra avenyn som sänds ikväll. Typiskt, vad ska jag då göra ikväll? Idag blir det iallafall snabba ryck när jag kommer hem. Jag och min bror ska nämligen på kalas hos våran farbror som fyller år.
Det ska bli gött med lite fika :) OCH att träffa lite släkt, det var ett tag sen.

Nu ska jag fortsätta min meningslösa praktikdag. Hoppas den blir kort!

HÖRS!


Underbara media

Jag har ännu en gång lyckats bränna en kladdkaka. Jag kom sedan på att jag har för hög värme. Eller ja, det var väl egentligen min bror som kom på det. Han är kladdkaksspeciallist så..
Idag har jag tillbringat dagen nere på media. Som vanligt. Just nu är det så otroligt tråkigt att man nästan somnar. Det finns inget kul att göra i överhuvudtaget. Jag hatar praktik, det är det värsta jag vet. I början är det skönt att bara sitta, men efter några veckor börjar man tröttna. Fördelen är dock att man kan gå och komma lite som man vill, för dom kan ju ändå inte sänka betygen ;)

Jag hade tänkt plugga idag, men det verkar inte som om "han där uppe" vill det, för jag kan inte hitta pappret. Jag har vänt upp och ner på hela rummet, men pappret verkar vara helt väck. Typiskt, jag som verkligen kände att jag orkade idag, det är inte någon vanlig känsla direkt. Inte för min del iallafall.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, det får vi se.

HÖRS!


Blä

Jag är hungrig, tyvärr är det fiskjävel idag! Hoppas det finns något vegetariskt man kan äta.

Alla som älskar söndagar räcker upp en hand!

Ingen handuppräckning för min del!






Söndag alltså.
En riktig segdag. Jag har inte gjort så mycket annat än att sega. Jag segade med Christoffer tills han skulle iväg och jobba. Sedan blev jag ensam ett tag. Jag har inte gjort så mycket nytta förutom att duscha. Efter duschen mötte jag upp Ida och vi gjorde samma sak, segade alltså. Framför tv:n. Det blev Mamma mu, Pettson och findus och Djursjukhuset. Oj, jag glömde nästan att nämna att vi även kollade på Madagaskar. Det blev en del skratt, som alltid när man är med Ida. Vi kan ha så tråkigt att vi skrattar. Nu ligger jag i sängen och kollar på ett uselt hästprogram på barnkanalen. Eftersom det inte blev någon städning igår funderar jag på att göra det nu istället. Sen blir det varm oboy och heartbreak hotel!

Ännu ett onödigt blogginlägg, härligt! Men livet verkar inte ha mycket annat att erbjuda än sega, långa dagar som vägrar ta slut.

Ha det!


I'm going crazy, för jag har så mycket energi

Jag vill så mycket just nu. Jag vill ha energi, men det har jag inte. Jag vill göra saker, men det orkar jag inte. Jag är trött på att vara trött. Jag vill inte vara trött längre. Finns det något man kan göra för att bli piggare och gladare? Jag känner mig som en jävla sur kärring nu för tiden. Vart tog Isabelle vägen? Jag kanske ska bli nyttig och börja äta nyttigare. Sluta äta godis jämt och ständigt och sluta hälla i mig cola, colaknarkare som jag är. Men det är så långt bort från Isabelle man kan komma. Suckar sönder mig själv.

Ja, det finns väl inget att göra förutom att ändra sina vanor lite grann, men hur ska det gå? Det är ju så otroligt lätt när man lever i en densomlagarsnabbastochonyttigastematenvinner familj. Jag är så lycklig.

I'm going crazy, för jag har så mycket energi

Jag vill så mycket just nu. Jag vill ha energi, men det har jag inte. Jag vill göra saker, men det orkar jag inte. Jag är trött på att vara trött. Jag vill inte vara trött längre. Finns det något man kan göra för att bli piggare och gladare? Jag känner mig som en jävla sur kärring nu för tiden. Vart tog Isabelle vägen? Jag kanske ska bli nyttig och börja äta nyttigare. Sluta äta godis jämt och ständigt och sluta hälla i mig cola, colaknarkare som jag är. Men det är så långt bort från Isabelle man kan komma. Suckar sönder mig själv.

Ja, det finns väl inget att göra förutom att ändra sina vanor lite grann, men hur ska det gå? Det är ju så otroligt lätt när man lever i en densomlagarsnabbastochonyttigastematenvinner familj. Jag är så lycklig.

God natt!

Det är sant, I did it!





Gud vad duktig jag är! Mina kära vänner är inte vana vid att min garderob ser ut så här. Visst? Definitivt inte min familj heller. Självklart var jag tvungen att ge er bildbevis på detta, annars skulle nog ingen tro mig. Imorgon är den nog lika stökig som den brukar vara, men jag ska försöka hålla ordning den här gången. Jag har faktiskt rensat ut lite också, det blev en påse. Alltid något. Dom kläderna ska jag nog ge bort till en viss liten busunge som tjatat på mig att jag ska rensa för att hon ville ha det jag inte kan eller vill ha. Blir bra det.

Kankse ska passa på att städa resten av rummet också? Ja, kanske. Men först ska jag nog nörda lite :P

Lördags kväll..

Igår eller ja, inatt. Kankse ska säga att vi blev uppe tills imorse? Halv sex gick vi och lade oss. Vi kollade på Idol och sedan blev det film. Resten av tiden låg vi och pratade en del. Idag vaknade vi väldigt sent, jag hatar att vakna sent på helgen. Det känns så meningslöst när man missar lördagen, det är den dagen som är bäst. Jag hatar verkligen söndagar! Om jag fick bestämma så skulle den dagen inte existera. Just nu kikar jag runt på internet.. på bloggar, skor och lite olika program på kanalernas play tv. Känns skönt att bara få vara hemma och softa. Bara göra sånt jag vill, ensam. Det kanske blir lite små tråkigt, men sånt är livet. Annars skulle man nog inte uppskatta det roliga om man aldrig hade tråkigt.. eller hur?
Alla ska ut ikväll, utom jag. Jag har ingen lust, så jag håller mig nog ett tag till. Antagligen till den 27, då Ida fyller arton. :D

FAN JAG HAR JU KLADDKAKA I UGNEN!!!!


Fixat.
Den blev lite bränd uppe på, men det går att pilla bort. Den blir nog god ändå! Skickat iväg lillebror och hans kompis på kiosken för att köpa grädde. Kommer bli super gott det här ;)

Hur som helst, ikväll blir det jag och mitt grubblande huvud. Kankse lite ensamt, men man får tänka positivt. Jag sitter iallafall inte fast på ett 60-års kalas som Ida gör just nu! HAHA, förlåt Ida.

Städning av garderob kommer det att bli ikväll iallafall, det behövs verkligen. Får se om jag kan slänga något. Jag har ju utrensning kanska ofta, men jag lyckas alltid behålla en massa skit. Jag gillar myskläder, synd bara att jag inte använder hälften utav dom. Behålla dem det ska jag tydligen göra ändå. Nej, nu ska skiten bort. Fast vi får väl se hur det blir med den saken..

HÖRS!

Mindful...

Sen jag kom från intervjun har jag hunnit med att äta mat, städat köket och varit ute på promenad med Fabin. Och nu sitter jag här och väntar på att Christoffer ska hämta mig. Kankse tar förgivet att han ska hämta mig? :P Ja, annars får jag väl gå och det har jag ingen lust med i denna kyla. Usch, jag måste verkligen skaffa mig ett par vinter skor. Funderar om jag ska kika efter ett par på internet. Kanske vore en bra ideé? Jag har ju faktiskt inga varma skor och vad jag kan minnas så har jag nog inte haft några heller förutom när jag var mindre. Det var säkert fem år sedan.

Intervjun gick bra och var verkligen intressant. Det verkar som om man får lära sig en hel del varje gång man gör en intervju. Speciellt sådana som vi gör, vi sätter oss verkligen in i folks huvuden och det kan kännas lite jobbigt tycker jag. Man blir så känslomässig och så otroligt berörd, det har jag blivit efter båda dessa intervjuer. Man får mycket att fundera över om vad som verkligen är viktigt och inte. Jag blir så otroligt farscinerad över dessa små människor som är så jäkla starka, de är som superhjältar i mina ögon och förtjärnar ett pris. Det går inte att göra annat än att beundra människor som är så starka som vissa faktiskt är. Just nu känner jag mig ganska mesig och ynklig. Själv gnäller jag över att jag har ont i ryggen..
Det finns många tankar i mitt huvud just nu som snurrar om kring där inne just nu ska ni veta!

Men jag får försöka lägga dom på hyllan ett tag och försöka ha en mysig fredagkväll med Christoffer <3
Jag får ha en grubblar kväll en annan gång.

HÖRS!


Pink Tour 2009 Stockholm och annat babbel.


                                   Underbar

I tisdags åkte jag, Frida och Sanna till Stockoholm. Under dagen gick vi omkring och kikade i affärer och runt femtiden ställde vi oss i kön till konserten utanför globen. Där stod vi och frös i två timmar, jag och Frida hade dessutom bara skinjackor. Det var nästan olidligt. Jag har aldrig frusit så mycket som jag gjorde då, vi trodde närstan att vi skulle dö. Men det var värt all kyla och väntan för konserten var skit bra och Pink rockade fett ;) Ordet "fett" började vi andvända ganska mycket, en aningen för mycket kanske. Men det är tydligen så folk i våran ålder säger därnere lärde vi oss. Vi tyckte det var dödskul. Speciellt Sanna som numera använder det i varje mening. Hur som helst, efter konserten käkade vi lite på donken och sedan var det sängen som gällde! Vaknade med smärtor i hela kroppen, men vi tog oss ändå ut på staden i lagom tid och shoppade loss.
Eller, ja.. mycket blev det väl egentligen inte, men alltid något!

Det var riktigt skönt att få komma ifrån Söderhamn en stunt och vi hade det riktigt roligt faktiskt. Synd att vi inte hade mer i plånböckerna och att vi inte kunde stanna längre. Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på lite olika program på internet. Mådde så jäkla illa så jag var tvungen att gå hem. Men jag måste tillbaka innan fyra, då jag ska göra en intervju som ska vara med i min och Fridas bok.

Annars är det väl bra, förutom att jag har lite problem med att somna på kvällarna. Antar att det har sina skäl. Igår somnade jag faktiskt riktigt tidigt, underbart! Det är så skönt när man sover så bra som jag gjorde. En riktig befrielse. Ikväll blir det Idol mys, I guess.

Kvällarna blir mörkare och mörkare och ute blir det bara kallare och kallare för var dag som går. Själv använder jag fortfarande min skinnjacka. Jag hade bestämt att jag skulle hitta en i Stockholm, men det gjorde jag inte. Däremot hittade jag en på internet, men den kostade tre tusen spänn. Det är inte olej för min del. Men nu har jag ämtligen hittat en, den får jag på onsdag.

HÖRS SEN!


Snart är det tisdag, äntligen!

Imorgon bär det av mot stockholm med Frida och Sanna. Det ska bli så skönt att få komma härifrån ett tag, även om vi bara stannar över en natt. Förhoppningsvis kommer vi ha skit kul i huvudstaden. Hoppas på att konserten är bra, men det är den säkert. Ska bli häftigt att se! Förutom konserten så blir det antagligen en hel del spring i affärer. Tyvärr är vi alla tre ganska pank, men något kanske man kommer hem med. Förmodligen.

Nu ska jag laga mat och äta den, såklart. Måste även tvinga ut mig i mörkret som förövrigt också är kallt. Men man blir så illa tvungen. Hunden behöver utföra sina behov och jag behöver altagligen både röra på mig och andas lite frisk luft. Sedan blir det packning och mys med Christoffer resten av kvällen.

Åååh, bli tisdag nu då! :)


:S

Fy vilket dåligt humör jag är på just nu. Men jag tror faktiskt det kommer bli bättre bara jag får mat i magen, och kanske lite godis till efterrätt :)

Helgen har bestått av att vara med Christoffer, plugga och spela sims. Jag har nu så fint lyckats vänt på dygnen eftersom Christoffer slutar runt två. Skit drygt. Idag har jag hjälpt till ute på gården med att krattning och klippning av buskar. Det hade kunnat varit skönt om man inte var så stressad.

Jag skakar, så jag får avsluta här. HEJ!


Det är dags för fredags myyyyys!

Nu är det Fredag och dags för fredags mys ;) Jag kan inte påstå att jag haft en jobbig vecka direkt. Den har varit huur lugn och skön som helst. Just nu sitter jag i skolan och försöker komma med bra ideér till våran uppgift vi fått. Vi ska nämligen inreda fönster nere på stan till julskyltningen. Äntligen en rolig uppgift! Det är och kommer att bli skit kul. Jag som älskar julen.

Kan inte annat än att längta tills jag flyttar hemifrån, då kan jag pynta exakt hur jag vill.

Helgen blir lugn och fridfull. Det kommer nog inte hända något spännande, men det kan vara skönt det med.

HEJ SVEJS!

När man inte har något att göra..



Just nu ligger jag i min säng, dricker cola och lyssnar på kärleks låtar. Jag känner mig väldigt blödig just nu, så som man brukar bli när man lyssnar på sådana låtar. Ja, jag blir alla fall det. Jag kom och tänka på att det inte finns något i världen som är viktigare än kärlek. Love is the only thing that matters. Utan kärlek är man förlorad. Det är egentligen en sak som är självklar, utan kärlek överlever man helt enkelt inte. Och då menar jag inte bara kärlek mellan två människor som vill spendera resten av livet med varandra. Jag menar även kärlek till sina barn, föräldrar, vänner och släktingar. Jag tänker ofta av någon konstig anledning ofta på att jag ska mista den jag älskar. När jag är kär kan jag ibland få pankiattacker och helt plötsligt bli livrädd att min älskade ska dö. Jag vet inte varför det blir så. Jag undrar verkligen varför det blir så. Samma sak gäller mina vänner och min familj. Ibland får jag ryck och kan börja gråta för att jag är rädd att jag ska mista någon. Men samtidigt vet jag att det är väldigt dumt, det är så onödigt. Det finns väl inte något bra med det? Man kan ju helt enkelt inte gå och oroa sig över sånt. Det kan inte vara helt normalt?

 Jag förstår verkligen hur föräldrar känner när man är borta och inte hör av sig. Jag kommer ihåg när jag var mindre, jag var nog i sju års åldern. Jag gick inte hem efter skolan som slutade runt ett tiden utan stannade i skogen vid skolan och lekte med min kompis. Vi hade väldigt roligt och lekte i timtal utan att vi tänkte det minsta på tiden. När vi upptäckte att det blivit mörkt ute förstod vi att vi nog hade missat middagen och att klockan antagligen var väldigt mycket. Vi gick åt varsitt håll och när jag gått ungefär två hundra meter möter jag mamma som gråter men samtidigt är väldigt arg och rädd. Glad var hon visst också. Men då förstod man inte riktigt varför hon skulle vara så upprörd. Hon pratade om polisen och pappa som var ute och letade och jag vet inte allt.

 Jaha, jag glömde bort tiden och missade middagen. Måste hon gråta över det? Allt jag gjorde var ju bara att glömma tiden, är det så farligt?

Nej, jag ska nog inte skaffa barn  ^^  Lika bra det. Inte om dom blir som jag när jag var liten i alla fall.

Jaha, det var ju inte direkt det här jag skulle skriva om egentligen, men nu råkade det bli så..

Imorgon tar jag time out, för vad är meningen med att sitta och läsa tidningar hela dagen? Jag har inte riktigt förstått det. Jag tofflar hellre ;)

HEJ SVEJS!


Tiden går antingen för fort eller för långsamt.


   
         Jag, Ida och Matilda                             Jag och Christoffer

Idag började praktiken. Vi som inte har någon praktik får sitta i skolan och arbeta med en massa olika uppgifter som lärarna tvingar på oss. Vi har inte gjort nånting annat än suttit i sofforna nere på media och pratat hela dagen. Skönt, men det kommer blir väldigt jobbigt i längden..

Inatt sov jag nästan ingenting, kanske kan bero på att det var fullmåne, vem vet? Just nu ser jag framemot att det ska börja hända saker i mitt liv, jag är trött på den här vardagen och att leva som jag gör. Jag vill ut och se världen på egna ben! Jag vill ta studenten (men jag kommer att sakna min klass jätte mycket), jag vill börja högskolan och sedan söka mig vidare till Polishögskolan så fort som möjligt. Jag vill flytta hemifrån. Jag vill resa över hela världen och upptäcka nya saker ur nya perspektiv. Jag hoppas att jag kommer att får göra det någon dag. Men tyvärr kan jag inte trycka på snabbsspola, utan jag blir tvungen att vänta. Gud vad jag hatar att vänta. Samtidigt vet jag att jag aldrig mer kommer att få uppleva det här igen. Jag kommer aldrig bli mindre och jag kommer aldrig mer att få gå gymnasiet. Just nu vill man inget annat än att tiden ska gå, men jag antar att man vill spola tillbaka tiden om tio år. Egentligen är det bäst att ta vara på tiden man har nu och vara lycklig över att man är så pass ung och bara leva i nuet. Inte stressa fram tiden så mycket som man faktiskt gör. Men hur lätt är det egentligen? Man njuter inte av det goda när man väl har det. Ja, det är lätt att vara efterklok.. det har man ju märkt.

Nu ser jag framemot Stockholm, pink. shopping och sällskap med två underbara små damer :)

Idag har jag och Älskling varit ett par i ett halv år <3
Synd att man inte får tillbringa dagen med honom bara.. det är ju ett stort minus.

NU: FILM TIME!

HEJ!


RSS 2.0