Magasinet.

Så här ser magasinet ut! (Jag glömde att lägga in det i det förra inlägget)


det närmar sig, vill jag lova!



Idag har vi tagit studentkort, det vat helt exalterande att sätta på sig klänning, skor, smycken och så klart. Det viktigaste av allt, mössan! Nu är det knappt två veckor kvar tills vi står på trappen och hurrar men först ska vi ha en massa roligt och en massa skratt under dessa två sista veckor! Idag var jag även och hämtade ut mitt och Fridas magasin som blev färdig tryckt idag! Någon som vill köpa? Bara att höra av sig ;) Sen kommer självklart alla som ställde upp på intervjuerna få sig ett varsitt exemplar, men dom får snällt vänta ett tag till nästa tryck.
Idag har jag även blivit klar med alla mina skolarbeten, så det blir inget mer plugg för mig mer på gymnaiet!
WIIIIIIHHHHHOOOO!! :D

PUSS

ja.

Hej hopp!

Idag har jag fått mycket gjort! Och det känns väldigt skönt. Nu är det inte mycket kvar. Imorgon ska vi knäppa kort med studentkläderna på!! :D Wiiihooo. Har lite bråttomt ska hinna med bussen, men först ska jag  ut och gå med hunden!

PUSS

Skola

Sitter i skolan och väntar på att Frida ska skriva klart sin intervju och lyssnar på Yom Dice. Tycker mycket om hans röst! Idag ska jag hem och plugga igen, som vanligt. Imorgon måste jag ta mig upp till multimedian så att jag hinner göra klart det jag ska vara klar med. Känns lite stressigt just nu men det ska nog gå bra. På fredag är sista riktiga dagen i skolan och det känns helt sjukt. Jag längtar som fan tills jag får ställa mig på den där trappen tillsammans med mina klasskamrater och skrika men det känns även väldigt skrämmande och sorgligt. Det ska bli skönt att slippa den här skolan som man nu är så trött på men jag vill inte slippa min klass!
Äsh, det finns inte så mycket att göra åt det just nu.

PUSS!

dö roligt jobb?

Var nyss ute och gick med hunden, det blev en liten bit idag. Men det är skönt att vara ute och gå, även om det inte går så fort. Gick förbi cirkusen en sväng och kom och tänka på vilket roligt liv cirkusartisterna måste leva. Deras dag på jobbet måste vara riktigt rolig. De flesta andra jobb är verkligen jobb som man helst vill ha ledigt från. Tänk att man först ska gå i skolan, sedan jobba tills man bli 65, ha lite pension och sen ska man dö. Vad är det för liv egentligen? När ska man leva och ha roligt? Visst, det finns många yrken som är roliga. Jag som vill bli polis känner att det kommer att vara ett perfekt yrke för mig. Jag kommer tycka att det är roligt att gå till jobbet, hoppas jag. Men samtidigt har man troligtvis inte dö kul heller. Det måste verkligen cirkusartister tycka att deras jobb är. Jag menar, dom får jobba med nånting som de brinner för, något som är deras hobby. Snacka om roligt liv!

Ja, det var bara något jag kom att tänka på. Jag öppnade precis en lyckokaka, det stod:

"With hard work you can carry many stones out of your way"

Det känns verkligen som om att det stämmer. Igår släppte en stor sten och idag släppte en till. Jag har några kvar som också ska bort, men jag närmar mig målet!

Nu ska jag plugga historia!
PUSS

Hjälp?

Fy fan, vad mycket jag har att göra nu. Jag blir helt snurrig i skallen och vet inte riktigt vad jag ska börja med. Imorgon har jag prov i historia, jag ska ha skrivit minst en krönika till mitt och Fridas UF företag, jag ska skriva ett litet manus om en gammal gubbe som levde för länge sedan och med det manuset ska vi göra en liten film. Jag måste hinna klart med multimedian och jag måste hinna klart med text läxan innan veckans slut. Jag ska skriva en rapport och jag ska skriva en utredande uppsats till historian. Hur ska jag hinna allt? Det känns som om jag måste prioritera..

Gud vad trött jag blir, jag gillar verkligen inte dessa slutspurter. Verkligen inte. Det slutar väl med att jag stressar så mycket så att jag gråter. Det har jag gjort de senaste åren i slutet på året. Men nu är det värre och det känns som om jag har missat en hel del bra betyg för att jag inte har hunnit med. APA.

Nej, nu ska jag fortsätta!

PUSS

....

Tjaa!

Tänkte bara berätta att mitt internet hemma inte funkar för tillfället. Adapern, eller vad det nu heter har gått sönder. Snart åker jag till Gävle för att leka med Ida. Vi ska plugga, hade vi tänkt. För det behöver vi båda två.. Imorgon ska vi till stan och kika efter kläder åt Ida till trappen! :D

PUSS!

SOMMAR!

Guuud vilket underbart väder det har varit ute idag. Synd att jag var helt klädd i svart och höll på att svettas röven av mig! Men det är sånt man får ta, jag är inte bitter. Jag är bara suuper glad att sommaren äntligen är påväg. Det ser inte ut som vi kommer att behöva gå ut på trappan i vinterkläder ändå! :) Just nu sitter jag i datasalen och har historia. Jag ska skriva en uppsats om "De svartas kamp i USA", vilket jag finner väldigt intressant. Jag kan inte fatta att det har varit ett sådant bråk om hudfärger en gång i tiden och att det fortfarande finns kvar lite grann. Det är helt obegripligt! Inte fick jag någon sovmorgon idag heller som jag hade räknat med. Pontus och Frida tyckte att jag skulle kliva upp vid halv nio, så jag fick väl göra det. Igår var jag inte så glad över det, men det var inte så farligt Jag var ganska utvilad ändå.

PUSS!

Lyckokakan

Idag sov man länge.. väldigt länge. Hoppsan!
Idag har jag varit med Ida och vi kollade nyss på en ganska galen film. Nu ligger vi och käkar chips i min säng. Det blir alltså ingen utgång för våran del. Sparar min energi till studentveckan jag ;) hehe
Vet ni? Jag fick tio lyckokakor av Ida idag! Hihi. Så här stod det på den jag öppnade idag

After a long time of waiting a wish is going to be fulfilled


Det skulle vara trevligt om det blev så! :)

PUSS!!

suddigt.

Kul att man vaknade strax innan två. Bra gjort Isabelle! Men det var väldigt skönt att sova.. det måste jag säga. Men vet ni? Igår när jag skulle sova så lade jag mina glasögon på sängbordet och när jag vaknade så var dom borta! Jag har letat runt om på golvet men dom är verkligen helt borta! Fattar inte hur dom bara kunde försvinna?

Underbar väckarklocka!

Idag vaknade man av åskan. Det var mysigt så länge den höll sig en bit bort, men när den var allderles över huset, kändes det lite läskigt. Tyckte till och med att Christoffer skulle släcka lampan och då är jag inte en person som är rädd för åska. Jag är snarare en sån som skrattar åt andra som ligger och skakar under täcket eller springer som en galning för att slänga sig in i en bil. Men nu var det faktiskt ganska läskigt. Istället för att ligga inne så tog vi bussen till stan, kikade runt lite och gick på rådhuskondis. Det var det enda cafét som inte var överbelastat med massa levande själar. Annars har det varit en ganska seg och tröttsam dag.
på kvällen hämtade Frida upp mig för att åka vidare till Ljusne där vi intervjuade två unga föräldrar, Nils och Marie. Det var väldigt trevlig och det var inte lätt att slita ögonen ifrån söta Alma. Den här gången fick jag stå för pennan och Frida fick leka fotograf. Jag borde egentligen sätta mig och skriva reportaget nu medans minnet är färskt. Men jag vet inte om jag har någon energi. Känner mig helt slut i kroppen och skulle behöva massa sömn!
Får se hur det blir...
HÖRS!

intervju

Hej!

Idag har jag och Frida gjort ännu en intervju. Frida tog pennan och jag tog kameran. För mig går det inte så bra med intervjuandet, jag kan verkligen inte skriva intervjuer. Jag skriver hellst något där jag får hitta på helt själv och skriva vad jag vill. En novell, krönika eller liknande. Men allt för med sig något gott och efter det här kanske jag kan skriva intervjuer, eller iallafall lite bättre. Och det är väl det skolan handlar om? att man ska lära sig nya saker. Så jag antar att det här är väldigt bra för mig, även om det inte är något jag vill ägna resen av livet åt. Skriva, det kommer jag alltid att göra så länge jag får bestämma och låta fantasin flöda. Intervjun kommer nog att bli bra och jag lyckades ta snygga bilder. Wiho!

Nu ska jag skriva lite, hade jag tänkt. Vi får hoppas på att den här dagen är bättre än de tidigare dagarna då jag bara suttit och stirrat mig blind på texten. Kankse kommer jag framåt idag? I hope so.

PUSS!


Underbart

Idag har jag spenderat den mesta av min tid till att vara på kollot. När bilen körde upp i backen till huset kände jag en varm känsla i magen, som så många gånger förr. Det var ungefär samma känsla då som nu, skillnaden var att denna känsla även innehöll lite nervositet. Det känns lite konstigt att komma dit och se det här huset, som kommer att vara fullt av barn om några vekor, som min arbetsplats under sommaren. Men jag älskar huset och jag älskar alla minnen jag har därifrån. Jag älskar att ströva omkring på gården, precis som jag gjorde när jag var barn. Och jag måste medge att så fort man kommer dit så får man den där spralliga och busiga känslan i kroppen som jag fick när jag var barn. Denna sommar kommer jag inte att vara ett kollobarn, jag kommer att vara en kolloledare. Läskigt, men otoligt roligt tror jag att det kommer att bli. Hoppas bara att jag inte blir "hatledaren". När jag var liten fanns det sådana ibland, förstår ni. Nä, men jag ser verkligen framemot den här sommaren. Det märks att man inte längre är något kollobarn, jag är nämligen inte längre rädd för att vara ensam på övervåningen. Jag var inte ens rädd när jag var själv uppe på vinden. Att bli lämnad ensam i det stora huset kändes inte heller det minsta skrämmande. Hade detta hänt när för ungefär åtta år sedan hade jag varit livrädd. Jag kommer ihåg när man märkte att alla andra barn var utomhus och att man satt själv på övervåningen.. då sprang man, ska ni veta! Fort som fan.

Hur som helst, imorgon ska jag dit igen. Lite drygt att kliva upp tidigt på en söndag bara, men men.
Nu ska jag se om jag kan hitta någon film!

Hörs!


SEG..

Nu har jag lekt lite med Ida- pida. Vi satt mest och glodde på varandra eller in i datorn. Jag som är fast i Svensson svensson glor gärna på det, men Ida var tyvärr inte lika sugen som mig..
Hur som helst. Jag ska nog kika på några avsnitt sen ska jag sätta igång med att skriva klart en intervju. Imorgon bitti far jag iväg till kollot och har information och planeringsmöte mm. Har ingen aning om hur lång tid det tar eller om jag kanske till och med blir tvungen att sova över. Det beror liksom på om jag kan ta mig hem på något vis. Helst sover jag hemma i min säng, men vi får väl se hur det blir.

Nu, åter till svensson svensson!
HÖRS.

36

Just nu sitter jag och försöker skriva ihop några jäkla texter, som jag verkligen inte har lust att skriva. Men det måste ju göras, så jag har inte så mycket till val. Igår var jag och några härliga männsikor från min klass i Stockholm och handlade. Skit kul hade vi, men plånboken gråter. Den är ganska tom..
Hur som helst har jag nu det mesta till studenten 2010! Det ända som saknas nu är några smycken bara.
När mamma slutar ska vi åka och prata med kvinnan som ska sy till min klänning. Hoppas hon kan börja så snart som möjligt börjar känna mig ganska stressad. Kanske får gå naken till balen.. Nej, det hoppas vi verkligen att jag ska slippa!

Vet ni vad som landade i min brevlåda idag då? ;)
Två biljetter till Roxette konserten. Wiho!

Suck för mig som är så seg.

Jaha, då har man fått även denna dag att gå. Jag har inte gjort ett piss i dag, har bara legat och slappat vilket kan vara ganska skönt ibland. Men problemet är att jag känner mig så rastlös. Jag vet att jag skulle kunna sätta mig och plugga  till provet, men det blir svårt när man inte har några papper. Just nu känns det som om man har så mycket som man ska hinna med, ändå ligger jag och slöar. Sen gnäller jag om hu mycket jag har att göra och ändå gör jag inget. Konstigt det där, men så är det.

Imorgon firar jag och Christoffer ett år, så då blir det förmodligen massa mys! :) Tiden går så fort, kan inte fatta att det gått ett helt år. Samtidigt som det känns som om vi varit tillsammans i hundra år ibland.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

HÖRS!

RSS 2.0