Uhaa..

Igår var det meningen att jag och Ida skulle ligga inne och tjocka oss. Men vi hade så jäkla tråkigt, så vi bestämde oss för att gå ut ändå. Först var vi hemma hos Ida och spelade spel med våra mammor och lille Eric. Vi hade faktiskt väldigt trevligt! Det blev även en hel del diskutioner. Sen gick vi på Olles och hade en riktigt rolig kväll. I dag är jag allmänt slö. Ligger i sängen och kollar på tv med chips, dipp och cola i högsta hugg. Vi får väl se om det händer något, eller om jag bara ska sega. Ikväll blir det antagligen Christoffer iaf :)

PÖSS

Jag har brytit nacken

Gårdagen började med en tripp till Gävle. Det var väldigt trevligt och vi hade väldigt roligt. Jag fick med mig en tröja, en kjol och ett par örhängen hem. Det gjorde ont i plånboken, men garderoben blev glad. Frida var värst som vanligt! Sen fikade jag med Ida och Irma på stan, det var mycket, mycket trevligt! Vi pratade gamla minnen och annan skit. Sen sprang jag och Ida runt på stan som två yra höns. Väl hemma skulle Ida göra slingor på mig, men det gick inte så bra. Jag kom på den smarta idén att jag bara skulle kladda i skiten i hårbotten. Jag fick en gul/ orange rad mitt på huvudet. Jättefint! Som vanligt var vi segast i världen på att göra oss i ordning. Vi och vårat göraossiordninghumör är också väldigt roligt, tycker jag. Hur som helst, det blev en jävligt rolig kväll och när jag vaknade på morgonen märkte jag att nacken var helt trasig. Jag kan inte röra den. Kan bero på att jag headbangade hela kvällen igår. Inget jag tänker göra fler gånger. Fy fan. Mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig! Jag har även haft sönder en spegel som ligger här på golvet i tusen bitar. Så kan det gå med saker som ligger i vägen för Isabelle när hon ska sova. Då flyger allt ur sängen med en jäkla fart, ska ni veta!

Nä, nu ska jag umgås med Ida. Vi ska väl ligga här i sängen och jämra oss.


PÖSS


Yey

Fy fan vad kallt vi har det här hemma. Jag fryser! Ligger i sängen och lyssnar på Uffe. Ska ner och kolla om maten är klar snart, är hungrig som en häst. Efter maten blir det nog efterrätt = kladdkaka :D
Sen dusch, sminkning och försöka hitta kläder som man kan ha på sig ikväll. Ska jag till Ida och sitta där ett tag, sen blir det JH med en massa trevligt folk. Inatt får man sällskap av Frida i sängen, vi får se om man kommer kunna sova något. Vem vet, det kankse är hon som tar upp all plats? Fast oftast är det faktiskt jag som brukar göra det ;P

Hoppas på att det blir en riktigt rolig kväll!

Pöss

Snöstorm

Snön bara öser ner och virvlar runt runt därute. I mitt huvud är det också som en jävla snöstorm. Varför ska man ha en sån ångest? Jag vill bara att allt ska gå bra. Jag vill ha livet som jag föreställt mig. Jag SKA ha det, och allt ska gå som jag vill. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag som har en sån bra plan för vad jag ska göra med livet. Jag vill inte att den ska blir förstörd. Jag vill verkligen ha förändrig känner jag, men ändå vill jag att allt ska vara som vanligt. Så som det alltid har varit. Då behöver man inte oroa sig så mycket. Jag som tyckte att det var jobbigt när jag skulle börja gymnasiet. Det är inget jämnfört med det här som man ska tvingas gå igenom. Man vet ingenting. Man vet inte vad som händer och vad som ska hända. Jag vill bara veta, så jag slipper oroa mig. Vad ska jag göra om saker och ting inte blir som jag vill? Jag vill inte se min dröm krossas rakt framför ögonen på mig.

Jag har hittat en utbildning som jag vill gå, problemet är att det är så gott som omöjligt att komma in. Jag hoppas att det inte är så många som söker den utbldingen, då kanske jag har en chans att komma in. Förra året var det 2000 personer som sökte och dom har bara 60 platser. Känns ju väldigt lovande!

Nu har jag verkligen press på mig. Jag har bara en chans till att göra bra ifrån mig på högskoleprovet. Tänk om allt bara går åt helvete? Förra gången gick det verkligen inte bra. Men det måste gå bra den här gången, och det är jävligt bra.


Jag har faktiskt gjort något idag.

Efter att jag knappt gjort nånting alls på praktiken här nere på media, så har jag faktiskt börjat jobba.
Upptäckte att även tiden går mycket fortare när man gör något. I två timmar har jag skrivit så det ryker. Det är inte direkt lätt att få ihop den här intervjun, med tanke på att jag knappt vad jag har skrivit. Tror jag ska gå hemmåt snart. Har ingen lust för att göra något idag. Har rock skola idag, men jag vet knappt hur låtarna går i överhuvudtaget. Känns lite onödigt att gå dit, med tanke på att jag inte kan sjunga. Jag menar, det blir svårt att sjunga när man inte vet hur låtarna går... liksom. Vi får se om jag stannar hemma och tränar på texterna istället. Men det känns dumt det med. Vi får se. Hur som helst. Vi hörs väl sen.


Puss hej!

Ångest.

Ångest. Ångest över vad som komma skall och att man inte har en aning om vad som ska hända. Guud vad nervös jag blir! Jag vill bara att allt ska gå vägen, att det ska bli som jag vill. Jag måste verkligen börja satsa!


Kvävd.

Jag är så trött på att vara fast här. Jag vill leva ett eget liv. Jag tror inte att jag kommer att stanna här ett år till,  tror faktiskt att jag drar i sommar. I slutet av sommaren. Vi får se, men just nu känns det som om jag ska kvävas vilken sekund som helst. Jag står inte ut. Jag länktar efter min och Idas vandring. Det är konstigt, jag vet. Men jag länktar verkligen. Jag länktar efter att få göra något annorlunda, något som jag kommer att minnas. Frisk luft och vackra vyer. Det är vad jag vill ha. Det kommer knappast bli någon dans på rosor. Vi kommer vilja åka hem tusen gånger. Jag kommer förmodligen sitta och skrika efter Christoffer redan andra dagen.
Men jag tror ändå att det kommer bli en bra upplevelse. Det känns bara som om det är meningen att vi ska göra det.

Annars är det väl mest tankar om vad jag ska göra efter studenten som snurrar i mitt huvud. Jag vet vad jag vill, men det känns lite läskigt. Läskigt att lämna staden man växt upp i. Man känner sig ju trygg här. Alla människor som finns här vill jag ju inte heller lämna. Men det är väl meningen att allt inte ska vara som det brukar.


Hmm...

Trött?

Ni får ursäkta mig för att jag blandade ihop ord och greja. Men jag är trött :P


Vi får väl se..

Jag vet inte om jag kan ha en blogg. Egentligen. Jag har så myket inom mig som bara vill ut. När jag ska försöka skriva något, så suddar jag ut det jag skrivit minst tre gånger. Jag vet inte om jag vågar öppna mig och berätta för hela världen vad som finns inom mig. Inte för att det är farligt, men det känns så privat att skriva om mina tankar och mina känslor på internet. Om jag skriver något så vill jag inte få frågan "vad menar du med det där?". Jag vill inte svara på sådana frågor. Jag tycker sånt är jätte jobbigt.. Jag har ALLTID skrivit dagbok. Mitt liv finns nedskrivet i ett par gamla böcker som ligger undan gömda någonstans. En riktigt stor hög. Till och från och jag skrivit i dessa böcker. Men sedan hände något och jag slutade skriva. Det gick inte längre.

Men jag vet inte, om blogga är något för mig. Jag vet inte om jag har den egenskapen att dela med mig av mitt inre.

Vi får se..

HÖRS!

Kommer inte på någon rubrik

Jag känner mig som en missuppfattad människa.


Imorgon blir det skola. Det ska bli kul på sätt och vis, men vääldigt jobbigt också!
Frågan är om man kommer upp...


Vandring

Jag och Ida har bestämt oss för att vi ska vandra till Norge. Nej, inte nu utan det blir liksom i sommar efter studenten. Den 14 juni har vi bestämt oss för att vandringen ska börja, då tar vi vårt pick och pack och börjar traska. Det är inte direkt många som tror på oss, men det här är något vi verkligen ska göra. Det är inte bara prat. Hade det varit så att jag bestämt med någon annan att göra det här så skulle det aldrig bli av, men bara för att det är just jag och Ida så blir det så. Nu ligger vi i min säng och har kollat på tält, ryggsäckar och annat som kan vara bra att ha. JAG LÄNGTAR VERKLIGEN TILL STUDENTEN OCH DENNA VANDRING!

Puss och hej leverpastej :D

Äntligen fungerar min dator igen!

Jag som är sämt på elektronik, eller ja.. det finns faktiskt de som är sämre, jag lovar. Men hur som helst så är jag inte särskilt bra på sådant. Jag hade tänkt lämnat in den till några dataexperter, men christoffer kom till min undsättning och fixade den. Fortfarande lite som jag måste fixa, den är lite seg.. men det får jag ta en annan dag. Nu ska jag lägga mig i sängen med Ida och läsa tidningar. Det blir pizza till middag idag, MUMS!

HÖRES!

RSS 2.0