Hjälp!

Nu står jag inför något spännande, roligt och läskigt! Rädd för att misslyckas. Men går det inte nu så går det nästa gång. Jag ger inte upp! Så länge det finns tro så finns det hopp. Egentligen kanske jag inte har de största förutsättningarna för att det ska gå hela vägen nu men jag ska göra mitt bästa och går det inte vägen är det bara att ta nya tag! Jag vet iallafall vad jag vill och vad jag ska göra för att nå dit.

Aldrig mer

att jag tar med mig bankkortet på krogen. Vad hände liksom?!

Polishögskolan

Då har jag skickat in ansökan till Polishögskolan! Vi får hoppas att det går bra och gör det inte det så är jag knappast den som ger upp i första hand! ;) Då är det bara att ta nya tag igen. Jag är ju ung och har all tid i världen. Tur det! Igår hämtade jag ut mitt körkort. Ja, det tog lite tid innan jag skickade in det men det fungerade ju faktiskt lika bra att köra på lappen. Men det är skönt att ha det "riktiga" körkortet nu! :)
Nu ska jag kika på Sjukhuset och sen ska jag även titta på Truetalent!
Ha det bra så hörs vi!

Blogg galen

Jag har märkt att jag på senare tid blivit lite tokig i bloggar och att jag blir sur när folk inte uppdaterar. Haha!
Snacka om att ha tråkigt om dagarna alltså.. Men ja, sånt är livet ibland. Iallafall för mig, just nu.
Livet är konstigt. Ena stunden har man så mycket att göra så man bara vill låsa in sig i en liten garderob och bara skrika och böla. Men sen vänder det ganska fort och så sitter man här och känner sig ganska... sämst.
Det är jobbigt det där. Det är väl meningen att männiksor ska ha rutiner? Jag har inte en enda rutin. Jag skulle lika gärna kunna bosätta mig i ett fängelse. Skulle förmodligen hända fler intressanta saker där än vad det gör i min värld just nu.
Nej, nu tar vi fram positiva Isabelle! Tänk istället på alla möjligheter som finns.. Haha.. ;)
Puss på er!

Söndag är söndag..

Efter att ha vaknat av ett glas med vatten i ansiktet flera dagar i rad så hatar jag det! När Christoffer väcker mig sätter jag upp armarna i skyddsposition och skriker "Jag är vaken, jag är vaken!!". Jag är nu mera livrädd för vattnet så nu kommer jag upp utan problem på morgonen. Fort går det också! :P
Har fastnat framför tvn och måste bara kolla klart på filmen innan jag tar mig i kragen och gör något. Fast, det är ju ändå söndag så idag får man väl vara seg?
Imorgon Hoppar jag på tåget mot hälsingland och söderhamn!
PUSS!

Ny header

Ja, jag försöker att göra en ny header men det gå sådär...
Det var läänge sen jag gjorde detta senast och jag fattar verkligen inte mycket just nu.
Men, det får se konstigt ut tills jag klurar ut hur man gör!

PUSS

Att bli en bättre människa?

Hur kan det finnas så starka männiksor?
Har ni missat programmet "En andra chans"? Då måste ni bara kolla in det. Vilka männiksor!! Jag blir så beundrad av sådana människor och jag blir så arg på mig själv som inte gör något av livet. Nä, det var kanske att ta i. Men vad jag pratar om är inte karriär, jobb och utbildning, utan att upptäcka och prova på nya saker. Man vet ju aldrig vad som kan hända i livet. En dag kanske man inte kan göra vissa saker och så sitter man här med en fullt fungerande kropp... Man måste ta vara på det man har. Allt är så värdefullt.
Äventyrslusten bubblar i mig och skriker "GÖR NÅGOT FÖR FAN!" Vad som helst..
Det ska jag försöka bli bättre på. Man ska inte vara så jäkla feg.

En liten kärlek

Igår fick dom följa med mig hem. Skorna som jag blev lite kär i.

Sitter i soffan och är hungrig som ett djur. Ska ta och värma lite köttfärspaj, tror jag. Sen ska jag nog ta en skogspromenad såhär i höst vädret. Jag älskar hösten. Den är så himla mysig och man kan plötsligt andas frisk luft. Hoppas hösten blir lång så man slipper den långa, kalla vintern. För min del får snön gärna komma dagen före julafton och sen försvinna i februari. (Bara jag hinner åka slalom så är jag nöjd)

Nej, men fy! Nu ska vi inte tänka på vintern och 30 minus.



Det är soligt i Sundsvall idag

Det här fick jag med mig hem igår. Älskar't! Skinnbrallor, lång stickad och en lång skjorta. Strumpbyxor är ju ett måste till hösten, tycker jag. Hur mysigt som helst!
Nu sitter jag vid köksbordet och skriver cvn. Har till och med skickat iväg ett idag. Och det hinner nog bli fler utskick! Ska nog ta en promenad snart. Har en hemsk hosta som vägrar ge sig så det blir ingen springtur iallafall.. Jag som faktiskt verkligen hade hoppats på det. Men det får väl vänta tills imorgon eller onsdag då.
Igår kväll kom det en katt och myste med mig och Christoffer på uteplatsen. Tyvärr satt han kvar där och skrek hela natten. Samma sak imorse när vi klev upp. Får så ont i hjärtat och vill bara ta in honom, gosa och ge honom massa mat. Men förståndig som man är så vet man att man inte kan göra det! Så vi bestämde att om han sitter kvar där hela dagen och hela natten igen så tar vi in honom sätter upp lappar på hela området och om det inte finns någon ägare så får vi väl ringa djurskyddet eller något. Men nu är han inte kvar så vi får hoppas på att han bor någonstans och blivit insläppt där!
Ha det gött!

Yes, I found it

Jag hittade det jag sökte iallafall! Eller ja, nästan iallafall.. Och ett par skor som jag ska fundera på om jag vill ha eller inte.
Man känner sig ganska mobbad när man går omkring själv i butikerna men samtidigt är det jäkligt skönt! Man behöver inte känna sig stressad direkt.
Nu ska jag städa, diska och laga mat. Sen ska jag skicka iväg några cvn och kolla på Idol! Det känns som om det var väldigt få som gick vidare igår.. Var det inte typ fyra stycken? Konstigt. Pojken med gitarren var iallafall hur cool som helst! :) Han med fluffet också.
Visar senare!

!!

Usch, vilken hemsk morgon. Vaknade upp och blev helt förstörd när jag såg hur mycket klockan var. Så jag har varit ganska arg dessa vakna timmar idag. Jag hatar detta! Jag har vänt på dygnen totalt och hur mycket jag än försöker så går det inte att vända tillbaka. Jag hatar att inte kunna sova på nätterna och att inte komma upp ur sängen i tid på morgonen.

Men men, nu ska jag dra in till Birsta för att strosa runt för mig själv. Kan alltid hoppas att jag blir på bättre humör av det! Sen ska jag ägna resten av dagen åt att skriva cvn och sånt.
Ha det!

RSS 2.0