Onsdag

Idag har jag och Amanda varit på stan för att hitta något som jag ska ha på mig på lördag. Jag hittade en klänning för 100 spänn! Inte helt fel. Svart, ganska simpel med dragkedjor. Jag köpte även en rosa aktig lång, skön t-skirt. Älskar sånna! Sen stod vi ganska länge på barnavdelningen på Kappahl och kollade på bäbis kläder. Amanda köpte några små plagg och en kanin. Jag köpte en tröja och ett par byxor. Dom var så söta så jag kunde ju inte låta bli! :P
Längtar tills bäbisen kommer!! Jag ska bli världens bäsa moster ;)
Nu är jag hemma och väntar på Ida. Vi ska såklart plugga. Jag kommer dock ta en paus för att åka med mamma och träna. Sen blir det plugg igen.
Ha en trevlig dag!
Skönt att det börjar smälta igen. Jag kan inte säga att jag blev särskilt glad när det snöade igår!


Ska man gå ut eller stanna hemma och sova?


Dropp, dropp...

Me and my chokladboll.

Hej och hå!
Jag är så otroligt smart som glömde mitt plugg i Sundsvall igår. Jag och Ida bestämde oss för att åka dit och hämta dom. Vi åkte ca 30 mil igår kväll bara för det. HAHA! Bra gjort Isabelle ;)
Ida sov hos mig inatt i förhoppning om att vi skulle kliva upp tidigt och plugga. yeah, right. Det blev inte riktigt så. Nu ska jag dock sätta mig och plugga. Jag och min chokladboll. Tråkigt att plugga utan Ida.. har blivit så van vid att vi alltid gör det tillsammans så vi får se hur det går.
Jag har inte gjort så mycket idag.. sprungit omkring här hemma och fotat allt som finns att fota :P Tänkte att jag kanske skulle gå ut och ta lite frisk luft men vädret är inte så roligt idag. Får ingen lust att gå ut om det inte är sol!
Hörs!

Tidig födelsedag :D

Hej hopp! :)
Igår fick jag en lite för tidig födelsedagspresent av Christoffer, han kunde inte hålla sig riktigt ;) Inte jag heller för den delen..
Jag fick världens bästa present, nämligen en systemkamera! Hur länge har jag inte velat haft en sån? Så nu är jag super glad :D Tack världens finaste älskling <3

Idag har vi varit och kollat i Birsta. Jag hade tänkt införskaffa mig en jump suit men så klart fanns inte den jag ville ha och alla andra var slut i min storlek. Varför måste den alltid ta slut så fort? Tycker dom borde köpa in fler kläder i dom storlekar som alltid försvinner först. Men jag köpte iaf ett par tygskor och en mascara.
:)
Nu blir det bilder härdanefter, gott folk!

Mums.

Kolla vad jag fick hem idag. Ett kort linne i vid modell och den efterlängtade väskan! Har velat haft den länge men jag velar oftast ett bra tag innan jag klickar hem saker. Därför är det nog bättre att handla via internet för när jag går i affärer blir det ofta massa onödiga saker!
Love it!
Ja, hur som helst.
Idag har jag och Mamma hälsat på Amanda, framförallt eftersom mamma ville få håret klippt. Sen åkte vi och handlade massa mat så nu är kylen full med god mat. Jag älskar när det är så, helt underbart. Dock inte lika underbart i slutet av månaden när man försöker gräva fram något ätbart :P
Nu sitter jag iaf i sängen och väntar... Jag och Ida ska förhoppningsvis dra i väg och simma lite på hällåsen. Får se vad man hittar på ikväll. Förmodligen mys och film. Imorgon åker jag iallafall till Sundsvall och hälsar på Christoffet i någon dag :) <3
Ha en fin dag i vårvädret!

Torsdag

Idag har jag och Amanda varit ute och kikat lite i affärer, även handlat en del :) Amanda köpe lite bäbis saker och hon fick två nappar av mig som (Lovis?) ska ha när hon kommer ut. Jag hittade även en del på rean på Lindex! Det blev två koftor, en lång t-skirt, en tjockare "magtröja" och en bikini. Kunde inte låta bli att inhandla bikinin, tycker den är så söt! Sen har jag en jump suit  från HM som jag gärna vill ha... och även ett par vita Converse. Men det får bli en annan gång! Kanske födelsedagspresent? ;)
Nu sitter jag hemma och tänkte plugga lite.. hoppas på att sömntutan Ida hör av sig snart så det blir plugg tillsammans och skidåkning eller något annat motionerande. Annars får jag väl ta och göra det själv då :/ :P
Hur som helst, tänkte bara visa upp bikinin!
Fin va ? :)

Ha en fin dag allihopa!

Skidåkning+plugg med söt-Ida

Hej!
Jag klev upp strax före tio. Jag och Ida åkte ner på stan en sväng och sen besiktade vi deras bil. Ida tyckte dock det var lite jobbigt med tanke på att det är en skrotbil men en härlig sådan! Iaf för mig som inte kör ;)
Sen hämtade vi skidor och gav oss ut i spåren på hällmyra. Fy vad vi var dåliga! Varken jag eller Ida kom ihåg hur man gör och hur mycket vi än försökte så slutade det inte så lyckat. Men vi har nu bestämt oss för att börja öva lite så vi blir bättre. När man var liten var det ju hur lätt som helst! Vad hände med det egentligen? Haha, ni skulle ha sett oss där ute alltså.. eller inte.
Sen åkte vi hem till mig och började plugga vid två och slutade strax efter åtta. Så vi är ganska nöjda med oss själva idag ;) SUPER DUKTIGA. Och jag med min matte... blir tokig på den! Ska försöka köra på en liknande repris imorgon. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen sova.
Ha en mysig kväll.


Så här såg det ut idag..                                                              
Och här är en fin uträkning. Jag har omprov i Statistik.
Konstigt? Jag klarade matte A med nöd och näppe!

Kort version av de närmsta dagarna

Vilket strålande och underbart väder det varit idag! Jag har gått och flinat hela dagen. Man kan ju inte göra något annat när det är sol!
Här kommer iaf en kort liten beskrivning om vad jag haft för mig de närmsta dagarna.
Jag och Ida har ju varit i Sälen med våra bröder och hennes mormor och morfar. Första dagen var ganska dryg då varken mina eller Ida´s skidor fungerade särskilt bra. Andra dagen var bra förutom sista timmen då jag hade så ont i benet att jag knappt kunde ta mig ned för backen och jag ville bara slänga mig i en snöhög och gråta en skvätt! Resten av dagen kunde jag inte gå på foten, var helt svullen. Sista dagen trodde jag att det skulle vara omöjligt för mig att åka men icke! Det var den bästa dagen och benen var perfekta och jag kände mig som superman ;) Men som sagt.. det var sista dagen det och då ville man ju knappast åka hem! Vi hade det så mysigt och roligt att jag gärna hade stannat några dagar till. Det blev även en hel del roliga vurpor. Jag och Adan krockade. Simon körde på en treåring! haha...
Så nu är man alltså back in town. Idag har jag fikat med världens bästa Jenny! Vi har planerat vår gemensamma 20- års fest och haft det trevligt :) Nu ska jag försöka plugga så mycket jag kan innan jag ska käka och gå på en teaterföreställning. Efter det ska jag och Ida bege oss ut i skidspåret och åka längdskidor. Haha! Ska bli intressant.
Ha det så bra idag så hörs vi :)

ingen rubrik

Hej på er!
Nu har jag packat det mesta, gör det sista imorgon innan vi åker. Är ganska rastlös just nu. Jag blir lätt det när jag inte har något att göra. Ska blir skönt att få komma bort ett tag iaf. :)
Sen har jag lust att hyra en stuga i skogen och vara där helt för mig själv så jag kan plugga. Just nu finner jag ingen ro som helst att plugga. Det går helt enkelt inte att plugga här. Jag blir bara skit irriterad varje gång bara för att jag inte har någonstans att sitta och inte får vara ifred. Det gick hur bra som helst när jag bodde själv. Men här, nej det går inte!
Så, en rik människa som har lust att hyra en stuga åt mig? :P Jag skulle verkligen behöva det nu. Hade jag haft så mycket pengar så hade jag gjort det. Funderar nästan på att åka till sommarstugan i Alfta men jag tvivlar starkt på att det går att leva där just nu :P Då fryser jag ju ihjäl.
Apa.

Sömnlös i söderhamn

Hej! Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat några dagar hos älskling. Ligger i sängen och funderar på hur jag ska göra för att bli trött. Hade varit trevligt om det fanns något på tv som man blev trött av.. finns det något sådant program? :P
Dagen har mest bestått av att åka. Buss, tåg och bil. Blir så trött på tågen som aldrig fungerar! Tåget stannade i huddik och där blev vi sittande ett tag tills Ida och Simon kom och räddade mig! Skönt att jag slapp åka buss resten av vägen till Söderhamn. Jag har tur som har en sån fin vän :) Sen var vi på donken, hämtade skidor, hämtade mat åt mig. Jag åt... sen har det inte hänt så mycket mer än tv tittande, surfning och lite packande inför sälen resan.
Längtar som en tok tills jag får slänga mig ut i backen igen! nå ja, ibörjan är man lite feg men det släpper snabbt ;)
Tänkte att jag skulle sätta igång med träningen igen idag efter sjukdom, men som jag märkte när jag sprang i panik till tåget så är det nog ingen vidare idé med tanke på min förkylning. (som iaf är mycket bättre :)) Får ta det lite lugnt en dag till innan vi drar i väg!
Hoppas ni haft en mer händelserik dag än mig. :)
Ha det!

Förra året va? Jag tror det. Hoppas det inte blir lika kallt i år!!

Tråkigt

Sitter ensam hemma hos Christoffer och har allmänt tråkigt. Han är och jobbar.. slutar klockan sju imorgon bitti :/
Känns inte som om jag kommer kunna somna inatt. Och jag vill inte sova sjäv heller..
Ja, jag har helt enkelt ap tråkigt och försöker hitta något roligt att kolla på men det verkar inte finnas något.
längtar tills jag får ge mig ut i backen tillsammans med Ida och våra bröder.
Nä, ska fortsätta leta.
Ha det!

Mys kväll och mello

Hej!
Igår var vi ute och roade oss i stenstaden med Christoffers arbetskamrater. Jag hade verkligen ingen lust att gå ut men det vart rätt så kul ändå. Idag blev det en lång sovmorgon, skönt! Vi tog bussen till donken och käkade lite mat, sen handlade vi lite gott till kvälllens melodifestival. Final! Gud vad spännande. Känns som om det redan är klart vem som vinner men allt kan hända!
Så det är vad vi ska ägna oss åt ikväll och det är Christoffer kanske inte så glad över ;P
Men det blir nog en och annan film också innan vi sover så det vägs nog upp.
Ha en trevlig kväll.

Hej svejs!

fredag

Idag har jag och mamma varit i bergvik och kikat in på en loppis. Dock fanns det inget roligt där så jag köpte inget, inte heller mamma. Vi handlade lite på Coop och nu har vi gjort lasange som står i ugnen och jag bara väntar på att den ska bli klar så jag får äta. Hungrig! Det känns iallafall som om förkylningen börjar bli bättre och jag ska försöka sätta igång med min rapport och hoppas på att bli klar så jag slipper lämna in senare...
Tar sex tåget till Sundsvall för att tillbringa helgen med min älskling. Får se hur länge jag stannar men jag måste iallafall vara hemma på tisdag då jag ska prova Frida's slalomutrustning som hon är så snäll och lånar ut till mig  :) Hoppas det passar bara!
Ni får ha en trevlig dag så hörs vi!

vakum

Sitter hemma och snorar som en tok. Tror jag börjar få skavsår på näsan av allt snytande! Vill aktivera mig idag och försöka komma ut och få luft men det verkar inte bli så :( Borde verkligen försöka plugga men det verkar som om hjärnan har försvunnit under denna förkylning så jag vet inte hur jag ska hinna med.. kanske blir tvungen att göra omexamination men då får det blir så då. Finns inte så mycket att göra när man är förkyld och huvudet känns som ett tomt vakum :P
Hoppas ni mår bättre än mig och att ni slipper förkylningar!

Dagens dag

Hej på er!
Idag har jag som sagt pluggat. Det gick inte så jättebra direkt.. Hoppas på att jag har mer ork imorgon.
Jag har iallafall lagat dagens middag idag och det blev faktiskt riktigt gott! Jag är så duktig så :) Gjorde hemma gjorda pannbiffar och var mycket nöjd med mig själv :) Annars har jag firat Isabelle tillsammans med henne och Ida. Mycket trevligt och nu är magen lagomt full på kakor och världens största bit smörgåstårta!
Kom nyss hem och nu tillbringar jag resten av min vakna tid i sängen framför tv och dator. Hoppas på att få sova hela natten utan en jobbig katt som håller mig vaken.
God natt!

ZzzZzzZZzz

Vaknade med en katt på magen denna morgon, som så många andra dagar. Sedan kom min syster in och drog mig i tårna och tyckte att det var dags att kliva upp. Åt en tredjedels banan och borstade tänderna för att sedan möta Ida på stan. Känner mig fortfarande ganska nyvaken men det har nog att göra med att jag inte gjort mig i ordning. Lite smink skulle nog pigga upp mig.
Dessa fina vårdagar saknar jag min fyrbenta vän, likt en björn till storleken. Det var så skönt att ta en promenad med honom dagar som denna. Så idag känns det lite extra ensamt och tråkigt att han inte finns här denna vår. Men han och pappa tar nog hand om varandra där uppe :)
Jag har nu översatt en hel rapport som jag nog ska använda till att skriva min egna rapport. Tycker det är så svårt att förstå allt i en vetenskaplig rapport på engelska (det är tillräckligt svårt att förstå en sådan på svenska) så nu ska jag försöka piggna till och läsa igenom den. Sen är det bara att sätta sig och översätta nästa. Fy bubblan vad trött jag är på att plugga just nu. Lite sommar och ledighet på en strand skulle ju inte sitta fel. Då skulle jag nog få tillbaka motivationen igen.
Idag står skol och körkortsplugg på schemat samt matlagning och förhoppningsvis en sväng till Isabelle för att fika och fira henne då hon fyllde 20 igår!
Hoppas ni har en trevlig dag och att ni är ute och har det mysigt i solen :) Själv får jag nog spendera alldeles för mycket tid inne idag...
HÖRS!

Vårplask

Jag vaknade upp skitsur för att jag sovit förlänge, som vanligt ^^                                                                       Men annars har jag varit på super bra humör resten av dagen och hunnit med det mesta som jag planerat att göra idag. Det har med andra ord blivit en hel del plaskandes runt om i staden. Hur härligt är det inte med musik i öronen och solsken i ögonen? Underbart.

Har varit glad över att jag trott att jag hittat min bankdosa, men icke sa nicke. Det var tydligen Ida's bankdosa som jag nu bytt lösenord på.. jobbigt! Man kan ju undra vart min har tagit vägen? Ska vila magen lite nu och sen ska jag nog vända uppp och ner på hela rummet tills jag hittar den.




Man kan använda skidglasögon till mycket. Framförallt till att skära lök.
Min mamma tycker jag är lika rolig varje gång jag ska skära lök.
Men jag menar, vad är det för fel med detta? Det är väl fler som gör så här. Eller hur? :)


Humöret kan vända fort

Vilken jävla fitta! Såg nyss ett klipp på en fotbollsspelare som sparkar på en uggla. Hade jag haft honom här nu så hade hans kulor varit krossade. Vilken störd jävla idiot. Gud vad arg jag blir när en vuxen människa ger sig på något oskyldigt som inte kan försvara sig. :@ TOKIG!

Underbara vår väder!

Åh, vad glad man blir när man vaknade och solen sken utanför fönstret! Vi började dagen med att städa christoffers lägenhet eftersom det var myrinvandering. Igår när vi kollade på film så kände jag att det var något som kröp på min näsa. Jag fick tag i krypet och såg att det var en myra. Inte så trevligt! Sen när jag vaknade hör jag Christoffer säga att det är myror i hela lägenheten så det var bara att försöka dammsuga upp så många vi kunde. Han ska få hemskickat myrmedel så dessa myror får inte bo här så länge till.
Efter städningen kollade vi på stafetten i skidor där Kalla och ingemarsdotter tog guld, härligt! Tyvärr gick det inte lika bra för herrarna. Jag blir så nervös när jag tittar på sånt där :P Tycker faktiskt det är roligt att titta på de flesta sporterna. Förutom hästhoppning och trav. FY. Kan det bli tråkigare?
Sen var vi ute i solen ett tag, käkade på IKEA och kollade lite i affärer. Jag som är pank fick nöja mig med en hårfärg. Provade även en klänning som det var rea på. Den var i storlek 42. Och ganska, jätte stor! Ganska uppenbart, men jag ville ändå prova eftersomden var så fin. Haha.
Nu sitter vi hemma och ikväll blir det bara en lugn kväll. Kanske lite plugg? Vi får se ;)
Förövrigt så håller jag på att fixar en ny blogg nu men den länkar jag till sen när det är klar och när jag byter till den. Får se hur lång tid det tar. Beror lite på när Frida kan fota mig. :)
HÖRS!

RSS 2.0