Efter en härlig sommar så kommer en härlig höst?

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev och det beror på att jag inte har haft tid eller ork till att göra det. Jag har jobbat mycket i sommar och så fort jag varit ledig så har jag åkt till Christoffer eller så har han kommit hit. Jag har i alla fall världens bästa sommarjobb. Jag har verkligen haft en bra sommar och jag kommer att sakna alla härliga barn och medarbetare! I morgon åker barnen hem och på måndag kommer det nya barn sen är det slut på kollot för i år. Hoppas på att jag kan jobba där nästa år också :)

Just det, jag har kommit in på några trevliga kurser i Sundsvall som jag ska läsa till hösten och för någon dag sedan fick jag en lägenhet så nu känns allt tiptop! Och imorgon tänker jag tvinga med mig Christoffer till Dollar och kika på om det finns något trevligt som kan passa i mitt nya lilla hem. Kanske lite bestick och kastruller? ;)


HÖRS!

Puh!

Har haft en riktigt rolig och slitsam vecka! Nu har jag jobbat en vecka på barnkollonin i kyrkbyn och det har faktiskt gått väldigt bra. Jag känner att jag utvecklas och hoppas att jag kommer att fortsätta med det under sommaren. Jag måste verkligen säga att jag har hittat det perfekta sommarjobbet och ett roligare jobb är nog svårt att hitta. på kvällarna är man skit trött och somnar lätt som en plätt. I helgen har jag varit med min underbara pojkvän som nu har flyttat till Sundsvall så det kommer att bli mycket saknad under sommaren men jag är glad att vi kan träffas på helgerna iallafall. Förhoppningsvis flyttar jag dit till hösten, eller.. jag flyttar dit vare sig jag kommer in på någon kurs eller linje. Så det så.

Nu sitter jag hemma och vilar upp mig lite, om någon timme ska jag ut till kollot igen.

Hörs!

RSS 2.0