Turkiet

Här kommer iallafall några biler från turkiet resan! Jag insåg att jag hade så sjukt många bilder att det skulle ta år att välja ut och lägga ut fler bilder här på bloggen.. men några får ni iallafall. :)
Första bilden är ännu finare i verkligheten men det gick inte så bra för mig att få till en bra bild så den är kapad på kanterna, så egentligen är den större. Det var en fotograf som sprang omkring och så tog han den på oss. Men vi fick den bara som ett framkallat kort så jag har fotat bilden med min kamera. Tror jag ska förstora den bilden och sätta upp på väggen faktiskt. <3
God natt! Nu ska jag försöka sova.. får se hur det går med det.

Betong huvud

Ett försök till en outfit bild. Ja, det blev liksom ingen.. Ser ut som ett mongo på helkroppsbilderna så jag gav upp.
Hur gör man egentligen? Hm. Hur som helst. Jag är ganska svart idag. Men jeans jacka, brun väska och bruna kängor. Nu sitter jag och väntar på att Malin ska höra av sig. Vi ska nämligen ner och utforska den stora staden en sväng. :)
Ikväll ska jag försöka orka lägga ut lite Turkiet bilder. Jag har varit så sjukt trött och slö idag. Skulle kunna sova i veckor. Huvudet känns som betong. Jag tror inte att jag sover så bra i det här rummet hemma hos mamma så jag längtar tills jag sticker till Sundsvall. Där brukar jag sova hur bra som helst! Men först ska vi fira Ida imorgon och det ska bli hur kul som helst. Men på torsdag då drar jag och tror inte att jag kommer att spendera så mycket tid i Söderhamn härdanefter.

"Bloggtorka"

Hej!
Nu har jag varit tråkig ett bra tag och det har inte blivit något bloggande. Just nu sitter jag med Ida på hennes jobb och skriver massa Cvn och Personligabrev. Här söks jobb på löpande band vill jag lova! Men gud vilken tid det tar.
Är helt slut nu. Har suttit i flera timmar och imorgon blir det fler.
Jag lovar att jag ska lägga upp massa bilder från Turkiet och så. Så får ni se vad jag har haft för mig på senaste tiden :)
Det händer mycket nu känns det som, fast ändå inte..

Ha det bra så hörs vi snart!

Hej då!

Nu sticker jag och Christoffer till Turkiet! :) Skönt att slippa gråa Sverige nu när det börjar bli höst.
Hejdå!Hej

En liten bit av mig dog idag

Orkar inte ens blogga. Känner mig ganska tom och deppig. Kollot har stängt för i år och mer behöver jag väl inte säga? Hur ska jag överleva?... Det är kanske svårt att förstå hur jobbigt det är att lämna huset och dessa underbara människor som man har så sjukt roligt med. Det kan bara vi veta liksom. Men tro mig, det är förjävligt.

Full fart framåt

Har haft en skit rolig vecka på kollot! Längtar redan till söndag då det är dags igen! Fast det ska bli skönt med ledighet också! Om ca en timme hoppar jag på tåget till Sundsvall för att spendera helgen med min älskling! :D På söndag åker jag tillbaka till kollot för att jobba en till vecka som förhoppningsvis blir ännu roligare! Sedan kommer vi att ha aslutningshelg som också kommer att bli jäkligt rolig. Kan det bli annat än roligt med dessa människor? Näe. Och sen är det bara tvättning och packning som står på schemat innan jag och Christoffer tar bilen mot arlanda på tisdag natt och hoppar på tåget till TURKIET. Underbart ju!
Jag som var så deppig tidigare i sommar för att jag bara jobbade och hade tråkigt. Nu har det verkligen vänt! :)
Det händer mycket i mitt liv för tillfället så vi får se när jag bloggar nästa gång. You never know. Det kan bli idag eller om flera veckor.
HA DE`!

RSS 2.0